1 / 18
202 Sărărie Residence, Iași

202 Sărărie Residence
în Iași

Цена, за м2
de la 1625 €
pe 95 €
Adresa
str. Sărărie, 202

202 Sărărie Residence vezi harta Iași

str. Sărărie, 202

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Faza Idat în exploatareîn 2018, trimestrul 1dat în exploatare
în 2018, trimestrul 1
Faza IIîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 2în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 2

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centrală termică proprie prin condensatie
Lift
pasager
Numărul blocurilor
1
Parcare
exteroiară
Pereţi
cărămidă
Tehnologia construcției
cadre de beton armat și cărămidă
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Înălțimea tavanului
P+4
Numărul camerelor
1‑cameră, 2‑camere
Spațiul apartamentelor
40–61 mp

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
nu
Plată
Prima Casă, credit ipotecar, plata cash, credit imobiliar

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare și descrierea cartierului

Complexul rezidențial „202 Sărărie Residence” este amplasat în orașul Iași, în zona Copou pe strada Sărărie la numărul 202, în apropiere de Piața Unirii, Palas și Bulevardul Independenței. Nu departe de casă se află Parcul Copou și multe alte zone verzi, este Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi, Colegiul național Garabet Ibrăileanu și Facultatea de Arte Vizuale și Design. Sunt farmacii și funcționează Spitalul Clinic Doctor C. I. Parhon, este Centrul Comercial Super Copou, sunt saloane de înfrumusețare, cafenele și magazine.

Informații generale despre Complex

Ansamblul rezidențial de lux „202 Sărărie Residence” se prezintă cu o clădirea locativă, care este construită cu un grad ridicat de rezistență seismică și are un regim mediu de înălțime cu Parter și 4 Etaje de apartamente. Imobilul are o structură constructivă pe cadre din beton armat cu pereții (interiori și exteriori) zidiți din cărămidă. Zidăria pereților exteriori este izolată termic cu un strat de vată bazaltică, care are și capacități sporite de rezistență la foc. Iar zidăria pereților interiori este și fono izolată. Din exterior fațada imobilului este simpatic finisată cu tencuieli decorative iar părțile comune dispun de placaje cu plăci din marmură cu grosimea de 2 cm și pe exteriorul imobilului sunt instalate lumini ambiente. Tâmplăria exterioară instalată la bloc dispune de profil PVC cu geam termopan și trei foi de sticlă cu șapte camere. Toate balcoanele locuințelor sunt construite de tip - terasă și au instalată sticlă securizată. Sistemul de circulație interioară - verticală este aprovizionat cu un ascensor modern cu capacitatea de transportare a 7 pasageri.

Detalii despre apartamente

Unitățile locative oferite în complexul rezidențial „202 Sărărie Residence” sunt foarte funcționale și dispun de planimetrii cu una și două camere. Locuințele sunt logic compartimentate și dispun de suprafața de la 40,3 mp până la 46,6 mp pentru apartamentele cu o cameră și locuințele cu 2 camere sunt oferite cu suprafețele de la 56,5 mp și până la 61,3 mp. Fiecare locuință beneficiază de câte o centrală termică în condensații și de încălzire prin pardoseală. Ușile interioare sunt efectuate din lemn masiv, ușa de acces din metal și toate materialele utilizate la finisarea apartamentelor (gresia, faianța, parchetul, vopseaua) sunt de cea mai bună calitate. Apartamentele dispun de internet și dotări cu cablu TV. Au racordare la utilități și sunt dotate cu contoare și apometre separate. Pentru cumpărătorii interesați de un apartament modern și de alte detalii ale imobilului, mai multe informații se găsesc pe site-ul web al complexului locativ „202 Sărărie Residence”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Cele mai apropiate

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.