1 / 22
Complex Sadoveanu, Iași

Complex Complex Sadoveanu în Iași

Prețul pentru m2
de la 1050 € +TVA
pe 1 €
Dezvoltator
Adresa
aleea Mihail Sadoveanu, 46, Iași
SCHIȚE ȘI PREȚURI
COMPLEX PE HARTĂ
DAREA ÎN EXPLOATARE
CARACTERISTICI
DESPRE COMPLEX

Complex Sadoveanu vezi harta Iași

aleea Mihail Sadoveanu, 46, Iași
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Complex Sadoveanuîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 3în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 3

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
interfon, supermarket
Încălzire
În pardoseală
Lift
pasager
Numărul blocurilor
2
Numărul de apartamente
127
Numărul de etaje
P+5E
Parcare
subterană şi terestră
Pereţi
cărămidă
Tehnologia construcției
pe stâlpi lamelari
Tip imobil
bloc de apartamente
Сurte închisă
Da

Despre apartamente

Numărul camerelor
1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, penthouse
Spațiul apartamentelor
38,60–150,50 mp

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
credit ipotecar
Plată
plata integrală, credit Prima Casă, credit bancar
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

Ansamblul Rezidențial „Aleea Mihail Sadoveanu” se află pe Aleea Mihail Sadoveanu, nr. 46, în cartierul Copou, municipiul Iași.

Facilitățile amplasării

Proiectul Rezidențial „Aleea Mihail Sadoveanu” este construit în preajma Pădurii Copou, la aer proaspăt și cu împrejmuiri verzi. Vecinii Complexului Locativ sunt: Seminarul Teologic Ortodox Sfântul Vasile cel Mare, Colegiul Pedagogic Vasile Lupu, Școala Montessori, Grupul Școlar Agricol Vasile Adamachi, Muzeul Mihali Sadoveanu și Clubul de Tenis Smart. În fața casei de apartamente circulă transport public și până la stație sunt de parcurs 250 de metri. Distanța până în centrul orașului Iași este de 6,8 km. Distanța până la Gară este de 5,4 km. Până la Aeroportul Internațional Iași sunt de parcurs 11,5 km. Până la Grădina Botanică sunt doar 2,3 km.

Structura și caracteristica tehnică a Ansamblului Rezidențial

Complexul Locativ „Aleea Mihail Sadoveanu” dispune de un bloc de apartamente în două tronsoane, cu un aspect mega atractiv, care are un etaj de Parter și plus 5 Nivele locative. Structura de rezistență a imobilului se bazează pe stâlpi lamelari, iar planșeele sunt fără de grinzi. Sistemul de izolație este cu perlit (Austria). Blocul de apartamente este împărțit în două scări locative, care sunt echipate cu ascensoare silențioase și moderne. Casa scării și spațiile comune din bloc sunt finisate cu plăci din marmură și dispun de balustrade de inox. Tâmplăria exterioară este de marcă Rehau, este cu 5 camere și trei rânduri de sticle cu low-e de tip – 4 seasons. Complexul rezidențial oferă locatarilor săi locuri subterane de parcare (132 de locuri) și locuri de parcare la sol în fața blocului (93 de locuri). În spatele imobilului există spații verzi amenajate pentru relaxare și odihnă. În incinta Ansamblului Rezidențial „Aleea Mihail Sadoveanu” este acces securizat prin barieră automată, este pază și teritoriul este sub supraveghere video.

Descrierea apartamentelor

Ansamblul Rezidențial „Aleea Mihail Sadoveanu” propune la dispoziția cumpărătorilor apartamente cu 1-2-3-4 camere și Penthouse-uri cu 5 camere, care oferă vederi fascinante din geamurile sale panoramice și înalte și de la balcoanele sale simpatice. Sunt disponibile apartamente cu o cameră cu suprafața de la 35,08 mp și până la 45,59 mp – utili. Suprafața apartamentelor cu 2 camere este între 44,20 mp și 62,22 mp – utili. Apartamente cu trei camere au spațiul util de la 66,9 mp utili și până la 72,12 mp. Toate unitățile locative se predau cumpărătorilor complet finisate „la cheie” și cu bucătării mobilate. Locuințele dispun de placări cu gresie și parchet pentru pardoseli iar pentru pereți faianță și vopseli lavabile. Încălzirea este prin pardoseală și prin calorifere conectate la centralele termice în condensații, proprii pentru fiecare apartament aparte. Locuințele sunt conectate la sistemul de videointerfon. Branșament și contorizare individuală la toate utilitățile locative.

Dezvoltatorul

Ansamblului Rezidențial „Aleea Mihail Sadoveanu” este Compania de Construcții „INAMSTRO” S.R.L., care construiește cu succes în patru țări din anul 2006.

Modalități de achitare

Cash sau credit ipotecar.

Mai multe informații despre blocul locativ, mai multe poze și schemele apartamentelor, prețurile și disponibilitatea și despre cum se poate de cumpărat o locuință direct de la Dezvoltator, sunteți așteptat în ospeție pe pagina oficială a Dezvoltatorului Ansamblului Rezidențial „Aleea Mihail Sadoveanu”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Complex Sadoveanu

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Cele mai apropiate
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex