1 / 6
Ansamblul Rezidenţial Speranţa - Calea Cisnadiei, Sibiu

Ansamblul Rezidenţial Speranţa - Calea Cisnadiei
în Sibiu

Цена, за м2
de la 600 €
Adresa
str. Calea Cisnădiei

Ansamblul Rezidenţial Speranţa - Calea Cisnadiei vezi harta Sibiu

str. Calea Cisnădiei

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori
toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Ansamblul Rezidenţial Speranţa - Calea Cisnadieiîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 1în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 1

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
încălzire în pardoseală
Parcare
terestră
Pereţi
cărămidă

Despre apartamente

Numărul camerelor
1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere

Despre achiziție

Plată
terestră

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidenţial „Speranța - Calea Cisnadiei” se află amplasat în zona de sud, într-un nou cartier de blocuri din orașul Sibiu - cartierul Cireșica și se află localizat pe Calea Cisnădiei - strada Tiberiu Ricci.

Descrierea imobilelor

Ansamblul Rezidenţial „Speranța - Calea Cisnadiei” conține blocuri locative, care sunt construite într-un stil arhitectural modern cu un design contemporan și cu un aspect foarte atractiv. Construcția imobilelor este efectuată pe baza cadrelor din beton armat și cu închideri zidite din cărămidă cu termo izolare exterioară din plăci de polistiren. Locurile de parcare sunt incluse în prețul apartamentului și se află organizate chiar în fața blocului locativ.

Descrierea apartamentelor

Complexul locativ „Speranța - Calea Cisnadiei” cuprinde garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere. Suprafața utilă a garsonierelor începe de la 23 mp plus terasa, apartamentele cu 2 camere dispun de suprafața utilă de 31,5 mp, iar apartamentele cu 3 camere sunt proiectate cu o suprafață de 47,5 mp utili plus suprafața teraselor. Toate apartamentele dispun de terase sau unele au câte o curte generoasă. Locuințele de la parter au montat sistemul de încălzire în pardosea. Varianta de predare a apartamentelor este - „la gri”. Ansamblul Rezidențial Speranța - Calea Cisnadiei este dezvoltat de Compania „New Concept Living”.

Locuințele pot fi achiziționate cu plata integrală, plata în avans, prin orice tip de credit bancar și se acceptă programul „Prima casă”.

Mai multe detalii despre apartamentele din Ansamblul Rezidenţial Speranța - Calea Cisnadiei, puteți alfa de pe pagina web a Compania „New Concept Living”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Cele mai apropiate

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.