Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Ansamblurile rezidenţiale în București

 —  415 obiecte

Complexe rezidenţiale, apartamente, case, vile de vanzare de la dezvoltator

Alege Ansamblul Rezidețial în București

Piața imobiliarelor noi din capitală creste activ, se dezvoltă repede și este atractivă pentru dezvoltatori.Anume în capitală sunt cele mai multe oferte de vânzare a apartamentelor noi construite și a celor care sunt în stadiu de construcție. Dezvoltatorii în primul rând aleg locul de construcție a viitoarelor apartamente, acesta având o influenta principală la prețul imobiliarelor și anume în dependență de sector și cartier depinde costul locuinței. Bucureștiul este împărțit în șase sectoare fiecare din acestea dispune de un număr anumit de cartiere. La sectorul 1 din capitală sunt amplasate următoarele cartiere: Dorobanți, Băneasa, Pipera și Floreasca. Sectorul 2 conține așa cartiere ca: Colențina, Tei, Pantelimon și Iancului. La sectorul 3 din București sunt cartierele: Dudești, Titan, Balta Albă, Vitan, Centru Civic. Sectorul 4 include cartierele: Tineretului, Berceni, Văcărești, Olteniței și Giurgiului. Sectorul 5 găzduiește cartierele: Ghencea, Cotroceni, Ferentari și Rahova. Iar sectorul 6 este împărțit între cartierele: Militari, Drumul Taberei Giulești și Crângași. Dintre aceste cartiere cele mai scumpe apartamente sunt construite și cu un număr mai redus sunt oferite pe piață anume în centrul capitalei, însă în zona de Nord, la Băneasa, Pipera, în cartierul Militari se află și destul de multe imobiliare noi și multe locuințe se construiesc foarte activ în județul Ilfof.

În principal cu acest preț sunt oferite multe imobiliare în zonele care se mărginesc cu București, în orașul Bragadiru, în comuna Fundeni, în Otopeni, comuna Chiajna, Leordeni, etc.

Desigur că cele mai atractive și pretabile terenuri pentru construcția Ansamblurilor rezidențiale noi de dimensiuni mari se află la marginea orașului, unde fiecare Complex rezidențial poate să ofere destul de multe locuri de parcare, multe terenuri de joacă pentru copii și mari spații de relaxare cu grădini și zone de parc. Desigur ca zonele centrale nu sunt lăsate fără atenție, acolo la fel se construiește doar că Complexele locative sunt cu dimensiuni mai mici și la prețuri mai mari, acest fapt a fost menționat puțin mai sus.

Complexe imobiliarele noi din București din an în an sunt mult mai întrebate, deoarece fiecare din noi vrea să locuiască într-o casă nouă, într-un apartament mare și bine compartimentat, anume așa se predau cumpărătorilor toate apartamentele noi construite și oferite pe piața Bucureștiului.

Vă invităm să accesați portalul de căutare a imobiliarelor noi Flatfy.ro, care vă oferă posibilitatea de a găsi ușor locul de trai, pentru o viață fericită și confortabilă.

Развернуть Свернуть

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.