1 / 5
Apollo Nord, Timișoara

Apollo Nord
în Timișoara

Цена, за м2
de la 1198 €
Dezvoltator
Adresa
str. Dr. Grigore T. Popa, 34a, Timișoara

Apollo Nord vezi harta Timișoara

str. Dr. Grigore T. Popa, 34a, Timișoara

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori
toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Apollo Nordîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 1în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 1

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
interfon
Încălzire
Încălzire în pardoseală
Lift
pasager
Numărul blocurilor
2
Numărul de apartamente
58
Numărul de etaje
P+5E
Parcare
subterană şi terestră
Pereţi
cărămidă
Tehnologia construcției
beton armat
Tip imobil
bloc de apartamente
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Numărul camerelor
2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
52,89–69,86 mp

Despre achiziție

Plată
Prima Casă, credit ipotecar, plata cash, credit imobiliar

Informații despre Ansamblul rezidențial

Așezare

Ansamblul rezidențial „Apollo Nord” se află situat pe adresa: strada Dr. Grigore T. Popa, nr. 34A în orașul Timișoara. Și are amplasat în apropierea sa Facultatea de Agricultură, Facultatea de medicină veterinară, nu departe este un hipermarket și se fală magazine de mobilă.

Descrierea blocurilor locative

Complexul Rezidențial „Apollo Nord” ocupă o suprafață de teren cu mărimea de 3 568 mp. Și dispune de două imobile construite cu un regim de înălțime de Parter plus 5 Etaje. Blocurile de apartamente dispun de câte un lift modern. Imobilele au instalate tâmplărie exterioară energo eficientă, cu profil cu 5 camere. Complexul locativ „Apollo Nord” dispune de 67 de locuri de parcare supraterane, dintre care 7 locuri sunt organizate subteran la imobilul 2. Pentru securitatea rezidenților funcționează un sistem de supraveghere 24 din 24 și este conectat sistemul de interfon. Pe teritoriul Complexului sunt plantați arbuști ornamentali și există amenajate spații verzi

Despre apartamente

Apartamentele Rezidenței „Apollo Nord” se predau cumpărătorilor în versiune de finisare – „la cheie”, și au scheme proiectate logic cu două și trei camere, cu suprafața de la 52,89 mp și până la 70 mp. În total sunt prezentate spre vânzare un număr de 58 de apartamente primitoare și confortabile. Special pentru apartamentele, care sunt situate la parterul casei sunt prevăzute terase private. Toate locuințele au montate ușile interioare cu antierfactie. Este montată câte o centrală termică în condensații - proprie pentru fiecare apartament și sistemul de încălzire este prin pardosea. Pe lângă acestea, locuințele dispun de sistem de climatizare. Toate utilitățile sunt conectate în locuințe și pentru fiecare este câte un contor dotat pentru consumul de gaze și curent electric și pentru apă sunt apometre. Locuințele sunt dotate cu cablu de TV, internet și fir pentru telefon.

Dezvoltatorul Complexului locativ „Apollo Nord” este Compania „Noua casa”, care are o experiență în domeniul construcțiilor de mai mult de 15 ani.

Mai mut despre apartamentele Ansamblului Rezidențial „Apollo Nord”, disponibilitatea, schemele, pozele, specificațiile constructive, metode de plata și achiziționare direct de la Dezvoltator, aflați de pe site-ul web al Companiei „Noua casa”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Cele mai apropiate

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.