1 / 2
Astoria City, Constanța

Complex Astoria City în Constanța

Conform informaţiilor noastre la moment în Astoria City nu au rămas apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Adresa
str. Madrid, 60
COMPLEX PE HARTĂ
DAREA ÎN EXPLOATARE
CARACTERISTICI
DESPRE COMPLEX

Astoria City vezi harta Constanța

str. Madrid, 60
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Blocul Idat în exploataredat în exploataredat în exploatare
Blocul IIîn stadiu de construcţieclarificăm cu Dezvoltatorulîn stadiu de construcţie
Blocul IIIîn stadiu de construcţieclarificăm cu Dezvoltatorulîn stadiu de construcţie

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Lift
da

Despre apartamente

Numărul camerelor
garsoniere și apartamente cu 2–3 camere
Spațiul apartamentelor
48,71–71,76 mp

Despre achiziție

Plată
plata cash, Prima Casă, rate de la Dezvoltator
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Astoria City” se află amplasat în zona Tomi Plus pe strada Madrid, nr. 60, în orașul Constanța.

Descrierea zonei de amplasare

Blocurile Rezidențiale „Astoria City” se învecinează cu Parcul „La Fântână” și sunt construit foarte convenabil în apropiere de Centrul Comercial „Tom Shopping Mall” (la o distanță de 2,3 km), care oferă o gamă largă de servicii și găzduiește o mulțime de magazine, este o secție bancară, precum și se află hipermarketul Carrefour, sunt cafenele și zone de recreere, iar alături este Selgros și magazinul Dedeman. Puțin mai departe se află Maritimo Shopping Center. De asemenea lângă blocurile de apartamente funcționează o farmacie, este un salon de înfrumusețare și o sala sportivă „Body Challenge”. Distanța de la blocurile locative până la malul Lacului Siutghiol este de 1,9 km și în jur la 4,9 km sunt de parcurs până la malul Mării Negre. Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu se află aproximativ la 18-19 km. Gara este situată la 8,7 km de la clădirile locative. Centrul orașului Constanța se află amplasat la 7,1 km. Parcul Acvatic „Aqua Magic Mamaia” este situat la 4,7 km și Luna Park-ul este așezat la 4,5 km de la apartamente.

Caracteristica generală a Complexului Rezidențial

Ansamblul Locativ „Astoria City” este format din patru blocuri de apartamente. Dintre care trei blocuri sunt înălțate pe strada Madrid iar al patrulea bloc se află așezat într-o zonă liniștită din cartierul Dacia. Imobilele sunt construite cu un regim de înălțime cu un Parter și cu 7 nivele locative. La dispoziția rezidenților din acest Complex există construite locuri de parcare subterane, precum și sunt organizate și locuri de parcare supraterane. În curtea Ansamblului Rezidențial, Dezvoltatorul a prevăzut zone de relaxare pentru rezidenți și a amenajat locuri de joacă pentru copiii acestora.

Despre locuințe

Dezvoltatorul oferă spre vânzare garsoniere și apartamente cu două și trei camere. Garsoniere dispun de suprafața construită de 48,71 mp, suprafața apartamentelor cu 2 camere începe de la 56 mp, iar locuințele cu 3 odăi au suprafața de la 71,76 mp. Toate apartamentele din acest Complex Locativ se predau beneficiarilor finisate în versiune – „la alb”. Pereții interiori și compartimentările sunt construite din blocuri BCA (beton celular autoclavizat) și sunt prelucrate cu tencuieli mecanizate și finisate cu glet, pardoselile sunt turnate cu șapă. Toate unitățile locative dispun de instalații termice, instalații electrice și sanitare. Au gaze naturale trase până în interior (fiecare locuință cu proiect individual). Locuințele au montate la intrare uși din metal și dispun de o infrastructură completă pentru cablu TV și internet. Apartamentele au montate ferestre care dispun de tâmplărie PVC în 6 camere și sunt cu geam termopan acoperit cu LOW-e. Și din aceste ferestre se deschid priveliști spectaculoase.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Astoria City” este Compania „Astoria Residence”, care ocupă o poziție de frunte printre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din Dobrogea.

Metode de achitare: prin programul Prima Casă și există posibilitatea de achiziționare a apartamentelor prin rate fixe de la Dezvoltator sau plata cash.

Pentru mai multă informație despre apartamentele Ansamblului Rezidențial „Astoria City”, disponibilitatea acestora și despre cum locuințele din Constanța pot fi achiziționate ușor direct de la Dezvoltator, sunteți așteptat să vizitați site-ul web al Companiei „Astoria Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Astoria City

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la Astoria Residence
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex