1 / 27
Atrium Garden Residence, Iași

Atrium Garden Residence
în Iași

Цена, за м2
de la 937 €
Dezvoltator
Adresa
Str. Capăt Garoafei, Popas Păcurari, Iași

Atrium Garden Residence vezi harta Iași

Str. Capăt Garoafei, Popas Păcurari, Iași

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Bloc D4dat în exploatareîn 2019, trimestrul 1dat în exploatare
în 2019, trimestrul 1
Bloc D5în stadiu de construcţiedata finisării în 2019în stadiu de construcţie
data finisării în 2019
Bloc D6în stadiu de construcţiedata finisării în 2019în stadiu de construcţie
data finisării în 2019
Bloc D7în stadiu de construcţiedata finisării în 2019în stadiu de construcţie
data finisării în 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
videointerfon Electra
Încălzire
centrală
Numărul blocurilor
3
Numărul de apartamente
121
Numărul de etaje
P+5
Parcare
terestră(180)
Pereţi
сarămidă Brac Brikston
Tehnologia construcției
cadru beton armat
Tip imobil
bloc de apartamente
Сurte închisă
acces securizat

Despre apartamente

Numărul camerelor
1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
37,35–97,39 mp

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
credit ipotecar
Plată
Intergrală, credit "Prima Casă"

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

Complexul locativ „Atrium Garden Residence” este un proiect unic, care se amplasează în centrul comunei Valea Lupului, la doar 2 km de la Popas Păcurari, județul Iași.

Descrierea proiectului locativ

Ansamblul Rezidențial „Atrium Garden Residence” are în total un număr de șapte imobile întemeiate cu o structură constructivă din cadre, stâlpi și diafragme din beton armat și cu zidăria tuturor pereților din cărămidă Brac Brikston. În plus casele dispun de izolare termică din exterior cu polistiren. Tâmplăria exterioară montată la imobile dispune de două culori: albă din interior și gri la exterior, are trei rânduri de sticlă și este cu 5 camere de izolație. În interior casa scării este placată cu marmură. Complexul dispune de spații comerciale cu o suprafață totală de 740 mp. Curtea rezidenței dispune de 1 200 mp de spații amenajate verzi, are organizate piste de alergare și locuri de recreere, pentru copii există amenajate zone pentru joacă. Pentru comoditatea rezidenților, chiar la scară funcționează un supermarket și este o sală de fitness. În total în Complex există 180 de locuri de parcare.

Despre apartamente

Apartamentele Complexului Locativ „Atrium Garden Residence” dispun de una, două sau trei camere și sunt atent amplasate câte 2 sau 3 unități pe un nivel locativ. Există patru tipuri de apartamente cu o cameră, suprafața cărora începe de la 32,85 mp și ajunge până la 38,68 mp. Apartamentele cu două camere sunt oferite în două tipuri și dispun de suprafața utilă de 46,60 mp și 50 mp. Locuințele cu trei camere au suprafața de 68,43 mp dispun de gterasă și 71,43 mp dispun de balcon. Locuințele au pereții despărțitori și cei interiori zidiți din cărămidă și nu sunt pereți falși. Cumpărătorii primesc apartamente complet finisate – „la cheie”, care au pereții interiori finisați și vopsiți cu vopsea de culoare albă, sau nuanța poate fi aleasă de beneficiar, pardoselile sunt turnate cu sapă și sunt placări cu gresie și faianță de import (Italia), grosimea parchetului placat este de 10 mm. În camerele de baie sunt instalații sanitare de la firma CasaDesign. Sunt dotate centrale proprii în fiecare apartament. Locuințele sunt branșate la toate utilitățile și dispun de contoare separat montate pentru fiecare utilitate aparte.

Dezvoltatorul Complexului Rezidențial „Atrium Garden Residence” este Compania Botticelli.

Achitare

Plata cash, credit.

Mai multe informații necesare despre apartamentele noi construite, despre dezvoltator și despre alte proiecte finisate, puteți vizita site-ul web Ansamblul Rezidențial „Atrium Garden Residence”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Cele mai apropiate

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.