Avangarde Forest 4

Prețul pentru m2
de la 1 000 €
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Mircea Marinescu, Voluntari ( vezi harta )

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieData finisăriiData finisării și stadiul
str. Mircea Marinescu, Voluntaridat în exploatareîn 2017, trimestrul 1în 2017, trimestrul 1 dat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Lift:
nu
Numărul de apartamente:
12 vile duplex
Parcare:
exterioară
Pereţi:
zidărie portantă blocuri Ytong
Plată:
plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, Prima Casă
Spațiul apartamentelor:
277 mp
Tehnologia construcției:
plăci, planșee și grinzi din beton armat
Încălzire:
centrală termică proprie
Înălțimea tavanului:
P+E+M
Сurte închisă:
da

Schițele apartamentelor în Avangarde Forest 4

3 camere 3 camere de la 310.00 până la 310.00 mp
Schița 3 camere apartamentului, 310 mp în Avangarde Forest 4, București

310 mp   de la 310 000 €

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 310 mp Schița 3 camere apartamentului, 310 mp în Avangarde Forest 4, București

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Avangarde Forest 4” se află amplasat pe strada Mircea Marinescu, în orașul Voluntari, județul Ilfov.

Despre facilitățile amplasării

Complexul locativ „Avangarde Forest 4” are o amplasare confortabilă în preajma pădurii Boldu- Crețuleasca. În apropiere de vile se află Școala și Grădinița „Bel Sorriso”, este un centru medical și un spital, funcționează cafenele și alimentare. Nu atât de departe se află Mall Promenada, Pipera Plaza și sunt stațiile de Metrou Pipera și Aurel Vlaicu.

Distanța de la Complexul locativ până la Piața Victoriei este de 10,6 km prin Bulevardul Aviatorilor, Piața Universității se află la 10,3 km, iar până la Piața Unirii sunt 11,3 km. Gara de Nord se află la 12,4 km de la Ansamblul locativ. Până la Aeroportul Internațional Henri Coandă sunt de parcurs 16,2 km, iar Aeroportul Internațional Băneasa se află la o distanță de 9,4 km.

Structura constructivă și caracteristica generală a Proiectului Rezidențial

Complexul locativ „Avangarde Forest 4” se compune din 12 vile de tip – duplex. Casele sunt ridicate cu un parter plus un etaj locativ și plus mansardă. Imobilele sunt construite pe fundații continue cu beton armat. Structura de rezistență constă din plăci, planșee și grinzi din beton armat. Între etaj și mansardă planșeul este efectuat din lemn. Pereții exteriori au o zidărie portantă cu sâmburi din beton armat din blocuri Ytong. Construcția caselor este cu un grad înalt de izolare termică și fonică din exterior cu polistiren de 10 cm și local cu 15 cm. Fațada caselor este parțial placată cu klinker ceramic (pe zonele retrase). Scara interioară este turnată din beton și este îmbrăcată cu lemn masiv. Tâmplăria exterioară este instalată cu geam tripan cu 6 camere de marcă Salamander. Acoperișul este învelit cu țiglă metalică Creaton.

Unitățile locative sunt construite pe terenuri cu suprafața totală de 310 mp. În fața fiecărei case se află organizate câte trei locuri de parcare supraterane.

Rezidenții Complexului locativ „Avangarde Forest 4” beneficiază de astfel de beneficii din interior și din apropiere: este o cafenea, funcționează o sală de fitness și un supermarket, o bibliotecă, piscină, grădiniță și locuri de joacă pentru copii.

Descrierea locuințelor Ansamblului Rezidențial „Avangarde Forest 4”

Vilele sunt construite cu suprafața de 277 mp și toate dispun de terase confortabile și grădini frumos amenajate.

La parter se amplasează camera de living, holul, baia și o bucătărie de tip – deschisă cu sufragerie, la fel aici este un birou și sunt camere de depozitare. Etajul locativ cuprinde trei dormitoare, dintre care dormitorul matrimonial dispune de o cameră de baie proprie și o garderobă. Și este încă o cameră de baie pentru copii. Spațiul de la mansarda este liber, lăsat pentru amenajarea după gustul și cerințele cumpărătorilor.

Locuințele sunt complet finisate cu materiale de calitate superioară. Plăcile ceramice din băi și bucătării este de marcă Gaya Fores. Parchetul din holuri, camere și dormitoare este de marcă Egger de 8 mm de clasă 32. Pereții sunt acoperiți cu glet și finisați cu vopsele lavabile. Ușa de la intrare (metalică) este instalată. Camerele de baie sunt utilate cu obiecte sanitare de la Cersanit și baterii de la Kludi.

Sistemul de încălzire este montat prin pardoseală și funcționează prin centrală termică proprie în condensații pentru fiecare casă în parte, centralele sunt produse de Viesmann.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Avangarde Forest 4” este Compania „Avangarde Green Construct”.

Pentru mai multe detalii și informații despre vile, scheme, planificări, finisaje, toate prețurile, disponibilitatea și despre cele mai confortabile metode de achitare și achiziționare directă de la Dezvoltator, sunteți așteptat pe site-ul web al Ansamblului Rezidențial „Avangarde Forest 4”.

Avangarde Forest 4 vezi harta București

str. Mircea Marinescu, Voluntari

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.