1 / 9
Avangarde Rezidential - Ploiesti, București

Avangarde Rezidential - Ploiesti
în București

Цена, за м2
de la 1000 €
pe 188 €
Adresa
str. Targovistei, 15, Ploiești

Avangarde Rezidential - Ploiesti vezi harta București

str. Targovistei, 15, Ploiești

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori
toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Avangarde Rezidential - Ploiestidat în exploatareîn 2018, trimestrul 1dat în exploatare
în 2018, trimestrul 1

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centrală termică individuală
Lift
Da
Parcare
terestră
Pereţi
cărămidă
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Numărul camerelor
2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
60–100 mp

Despre achiziție

Plată
integrală, credit ipotecar, credit imobiliar, credit Prima Casă

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localitatea de amplasare

Ansamblul rezidențial „Avangarde Rezidențial” se află așezat pe strada Târgoviștei, la numărul 15 în orașul Ploiești. Accesul în incinta complexului locativ se efectuează direct din strada Târgoviștei. În apropiere de complex se află farmacii, sunt zone comerciale, restaurante, zone verzi și școli.

Sistemul constructiv și structura complexului

Ansamblul locativ „Avangarde Rezidențial” se dezvoltă pe un teren cu suprafața de 4 000 mp. Blocurile locative sunt proiectat cu parter plus 5 etaje locative într-un un stil arhitectural modern și deosebit, dispun de spații mari vitrate pentru a aproviziona locuințele la maxim cu lumină naturală. Imobilele dispun de o construcție cu cărămidă Portherm și au pereții exteriori izolați termic cu polistiren (10 cm grosime) pentru a oferi un nivel mai înalt de eficiență energetică astfel minimizând costurile la facturi. De asemenea tâmplăria exterioară este cu profil PVC cu 6 camere de la Salamander i dispune de geam Sain Goban - „for seasons”, glafurile interioare și cele exterioare sunt instalate și sunt efectuate din PVC. În curtea Complexului locativ sunt organizate locuri de joacă pentru copii, există plantate spații verzi și sunt oferite locuri de parcare. Accesul în complex este securizat, se efectuează printr-o bară de acces și poate fi permis doar pentru rezidenți sau pentru oaspeții acestora. Plus, ansamblul rezidențial este sub supraveghere video 24 din 24.

Informații despre apartamente

Apartamente cu 2 și cu 3 camere sunt construite în complexul locativ „Avangarde Rezidențial”. Locuințele sunt decomandate sau de tip – „open space”, unde toate camerele de baie dispun de aerisire naturală. De asemenea apartamentele dispun și de terase. Apartamentele cu 2 camere sunt construite cu o arie de la 60 mp la 66 mp, iar locuințele cu 3 camere dispun de suprafața cuprinsă între 85 mp și 90mp. Toate locuințe se vor preda beneficiarilor complet finisate „la cheie” cu materiale de cele mai înalte standarde. În camerele de baie, bucătării și holuri sunt finisaje cu plăci de travertin. Camerele de baie sunt echipate cu utilaje și sunt dotate cu obiecte sanitare. În dormitoare și în camera de living este placat parchet de 8 mm de la firma Egger, produs în Austria. Ușile interioare sunt de clasă lux de la Pinum. La intrare în apartamente sunt instalate uși din metal, care dispun de izolație interioară. În locuințe sunt instalate pentru încălzire autonomă câte o centrală termică în condensații. Apartamentele sunt branșate la toate utilitățile și pentru fiecare locuință sunt montate contoare individuale la consumul de gaze, curent electric, de asemenea sunt și apometre, pentru a achita doar consumul propriu al utilităților. Sistemul de canalizare este conectat la rețeaua orășenească. Fiecare apartament este conectat la sistemul de interfon. Este internet prin fibră optică, cablaj pentru TV și telefonie fixă.

Viitorii locatari și persoanele care sunt interesate de apartamentele noi au posibilitatea de a lua cunoștință cu toate datele și materialele utile pe pagina oficială a ansamblului rezidențial „Avangarde Rezidențial”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.