1 / 3
Revolution Residence Mărăști 18, Baia Mare

Revolution Residence Mărăști 18 în Baia Mare

Conform informaţiilor noastre la moment în Revolution Residence Mărăști 18 nu au rămas apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Adresa
aleea Mărăști, 18, Baia Mare

Revolution Residence Mărăști 18 vezi harta Baia Mare

aleea Mărăști, 18, Baia Mare

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Revolution Residence Mărăști 18dat în exploataredat în exploataredat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Lift
1 pasager
Numărul blocurilor
1
Numărul de apartamente
29
Parcare
subterană (20) şi terestră (10)
Сurte închisă
teritoriu păzit

Despre apartamente

Numărul camerelor
1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
31,90–84,55 mp
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Pe Aleea Mărăști, nr. 18, în orașul Baia Mare, județul Maramureș, se află construit un nou Ansamblu Rezidențial dezvoltat de grupul „Revolution Residence”.

Descrierea zonei de amplasare

Blocul de apartamente este situat într-o zonă foarte liniștită, în vecinătate cu Clinica „Someșan” și are în apropiere câteva marketuri: Profi, Kaufland, Carrefour și Lids, precum și sunt alte magazine mici alimentare și cu diverse mărfuri. Nu departe de locuințe funcționează Școala nr. 3, sunt grădinițe, bănci, farmacii și centre medicale. Noul Parc Central de află la distnață mai mică de un kilometru. Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil se află la 5 minute de mers pe jos de la Rezidență. Distanța de la Complexul locativ până în centrul orașului (Piața Libertății) este de 2,1 km. Distanța până la Gara CFR este de 3,1 km.

Caracteristica generală și descrierea Complexului Rezidențial din Baia Mare

Complexul rezidențial de pe Aleea Mărăști, nr. 18 constituie un singur bloc de apartamente, care este construit într-un stil elegant și are un regim mic de înălțime. Imobilul dispune de demisol, un etaj la parter și plus patru nivele locative. La demisolul clădirii locative sunt prevăzute locuri de parcare subterane cu un număr total de 20 de unități. În plus există organizate și zece locuri de parcare - supraterane. La parterul imobilului sunt prevăzute numai spații comerciale (un număr de 4 unități). Blocul de apartamente este dotat cu lift. Complexul Locativ este amenajat cu un sistem de supraveghere video. Apartamentele din acest Ansamblu Rezidențial sunt proiectate și construite cu una, două și trei camere. Dezvoltatorul oferă spre vânzare un număr total de 29 de apartamente confortabile cu suprafața de la 31,90 mp utili și până la 84,55 mp.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial de pe Aleea Mărăști, nr. 18 este „Revolution Residence” care include grupul de firme ce participa la realizarea proiectului: SC OBERHAUSER INVEST SRL, SC REVOLUTION PLUS SRL și SC BAUTEHNIK QUALITY SRL.

Mai multă informație despre toate detaliile apartamentelor din Baia Mare de pe Aleea Mărăști, nr. 18 și despre toate metodele facile de cumpărare direct de la Dezvoltator, găsiți pe site-ul web al Dezvoltatorului „Revolution Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Revolution Residence Mărăști 18

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Cele mai apropiate
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex