1 / 6
Balcescu Residence, Pitești

Balcescu Residence în Pitești

Prețul pentru m2
de la 750 € +TVA
pe 10 €
Adresa
bul. Nicolae Bălcescu

Schițele și prețurile în Balcescu Residence

Garsoniere
48.8 m2
totul e vândut
2 camere
80.5581 m2
de la 60 000 € +TVA
3 camere
115.2 m2
totul e vândut
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Balcescu Residence vezi harta Pitești

bul. Nicolae Bălcescu

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Bloc Idat în exploataredat în exploataredat în exploatare
Bloc IIdat în exploataredat în exploataredat în exploatare
Bloc IIIdat în exploataredat în exploataredat în exploatare
Bloc IVîn stadiu de construcţieclarificăm cu Dezvoltatorulîn stadiu de construcţie
Bloc Vîn stadiu de construcţieclarificăm cu Dezvoltatorulîn stadiu de construcţie
Bloc VIîn stadiu de construcţieclarificăm cu Dezvoltatorulîn stadiu de construcţie
Bloc VIIîn stadiu de construcţieclarificăm cu Dezvoltatorulîn stadiu de construcţie
Bloc VIIIîn stadiu de construcţieclarificăm cu Dezvoltatorulîn stadiu de construcţie

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Numărul de apartamente
224
Parcare
exterioară
Pereţi
cărămidă și beton armat
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Numărul camerelor
garsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
48.8 mp–115.2 mp

Despre achiziție

Plată
Integrală, credit imobiliar, credit ipotecar
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Complexul locativ „Bălcescu Residence” este poziționat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona Gavana, în partea de nord a orașului Pitești, județul Argeș. Localitatea unde se află amplasat complexul locativ este un cartier tânăr în continuă dezvoltare. Chiar peste drum de complex se află magazinul Kaufland, în apropiere sunt școli generale, farmacii, unități sanitare și stații pentru transport public în imediata vecinătate.

Structura complexului

Ansamblul locativ „Bălcescu Residence” se compune din 8 imobile construite cu un nivel înalt de calitate și durabilitate cu folosirea la construcție a celor mai inovative tehnologii. Regimul de înălțime a clădirilor rezidențiale este cu un Parter și plus 6 etaje locative, fiecare din care sunt echipate cu lifturi contemporane de marcă Schindler. Blocurile locative sunt construite cu o rezistență seismică de până la 8 grade pe scara Righter și sunt construite pe cadre din beton armat. Toate imobilele dispun de o izolație termică fiabilă din exterior ce oferă un grad înalt de menținere a căldurii în timpul de iarnă, de asemenea pentru a asigura un nivel înalt de eficiență energetică la case sunt montate ferestrele cu profil PVC de producere germană cu 5 camere și cu geam termopan în trei straturi. Precum și imobilele dispun de o izolare fonică eficientă. Treptele de la casa scării interioare sunt placate cu granit cu grosimea de 3 cm, iar glafurile interioare sunt din marmură. Ansamblul rezidențial are organizate un număr de 248 de locuri de parcare, toate sunt supraterane. Fiecare bloc locativ din acest ansamblu este înconjurat de spații verzi amenajate și în incinta complexului pentru preșcolari funcționează o grădiniță, de asemenea este organizat un loc de joacă pentru copii la aer liber. Și teritoriul complexului dispune de monitorizare.

Descrierea apartamentelor

Ansamblul rezidențial „Bălcescu Residence” prezintă pe piața imobiliarelor noi din Pitești un număr total de 224 de apartamente, care sunt împărțite în garsoniere elegante cu suprafața de la 49 mp, apartamente cu 2 camere împărțite în 3 tipuri de scheme, toate cu terase incluse, cu suprafața de la 81 mp, locuințele generoase cu 3 camere dispun de un spațiu de la 97 mp. Dormitoarele locuințelor sunt dotate cu dressing și există câte o cămară pentru depozitare. Apartamentele sunt propuse în vânzare complet finisate și se predau cumpărătorilor finisate „la cheie”, sunt finisate cu materiale de import: cu gresie și faianță porțelanată italiană, ușile interioare și ușa de la intrare sunt montate și sunt oferite de de compania Nusco Grup Napoli. Absolut toate obiectele sanitare care sunt instalate în camerele de baie sunt de la Villeroy & Boch, bateriile de la Hansgrohe. Toate apartamentele locative sunt racordate la apă, curent, gaz, canalizare și CATV. Este sistem individual de încălzire pentru fiecare apartament, care este dotat cu câte o centrală termică Viessmann.

Accesați acum pagina web a Complexul locativ „Bălcescu Residence” și vedeți cât mai multe detalii și amănunte despre locuințele noi.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Balcescu Residence

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Cele mai apropiate
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex