1 / 24
Bavaria Residential Park, Sibiu

Complex Bavaria Residential Park în Sibiu

Prețul pentru m2
de la 560 € +TVA
pe 215 €
Adresa
DJ106, Sibiu
SCHIȚE ȘI PREȚURI
COMPLEX PE HARTĂ
CARACTERISTICI
DESPRE COMPLEX

Schițele și prețurile în Bavaria Residential Park

Townhouse-uri
de la 119.56 m2
de la 67 000 € +TVA
Duplex-uri
119.56164.82 m2
de la 67 000 € +TVA
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Bavaria Residential Park vezi harta Sibiu

DJ106, Sibiu
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centrala termica si calorifere
Numărul de etaje
P+M
Parcare
exterioară
Pereţi
cărămidă
Tehnologia construcției
cărămidă
Tip imobil
duplex
Сurte închisă
da

Despre apartamente

Numărul camerelor
duplex
Spațiul apartamentelor
119,56–164,82 mp

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
da
Plată
cash,credit ipotecar, programul Prima casa, credit imibiliar
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare in inima naturii

Ansamblul rezidențial „Bavaria Residential Park” are o amplasare la liniște, la aer curat, la natură si în apropiere de orașul Sibiu, în partea de Est. O astfel de amplasare extraordinară oferă rezidenților priveliști irepetabile asupra munților Făgăraș. De la complex este asigurată conexiune cu mijloace de transport în comun spre orașul Sibiu de către compania Transmixt, direct de la stația de autobuz din complex. Pentru locatarii cu transport personal distanța până la auto strada A1 poate fi parcursă în 3 minute și doar 5 minute până la centura ocolitoare a orașului Sibiu.

Amenajarea cartierului rezidențial

Cartierul locativ „Bavaria Residential Park” este absolut amenajat cu toate comoditățile și dispune de următoarele facilități, care oferă locatarilor o viață confortabilă la maxim.

Pe aproximativ 100 de parcele sunt proiectate case individuale cu parter și un etaj, case de tip duplex și case de tip townhouse, toate cu o construcție cu un regim de înălțime redus. Proiectantul a lăsat suficient loc între locuințe, pentru a oferi locatarilor intimitate și confort. Imobilele sunt ridicate cu folosirea a celor mai calitative materiale de construcții și a celor mai inovative tehnologii. Costurile pentru încălzirea locuințelor sunt foarte mici datorită materialelor eficiente energetic (pereți din cărămidă) și datorită faptului că imobilele sunt foarte bine izolate termic.

Complexul rezidențial dispune de iluminat public perfect și alei pietonale pavate cu lățimea de 9 metri și în incintă este construit un drum carosabil de 6 metri lățime. De asemenea în complex sunt prevăzute spații pentru joaca copiilor, parcuri, locuri verzi plantate cu zone pentru odină, locuri de a face sport și un market. Locurile de parcare pentru fiecare casă sunt prevăzute supraterane.

Ansamblul rezidențial „Bavaria Residential Park” este păzit 24 din 24 ore și accesul în incinta complexului este securizat și controlat, acest fapt oferă rezidenților și copiilor o viață liniștită și fericită. Cartierul profită de serviciu de administrare, care este sub conducerea asociației de proprietari. Complexul rezidențial dispune de o stație personală de epurare a apei reziduale. Accesul către casele cartierului „Bavaria Residential Park”, până în pragul caselor se efectuează 100 % prin drum asfaltat.

Informații generale despre casele locative

Ansamblul rezidențial „Bavaria Residential Park” este compus din case modern compartimentate și foarte simpatic finisate. Locuințele sunt construite cu suprafața care începe de la 119 mp și atinge până la 630 mp. Căsuțele drăguțe dispun de grădini simpatic amenajate. Toate locuințele din complex sunt racordate la rețeaua de amenajare cu apă menajeră (conductă proprie), la rețeaua de energie electrică la fel cu conductă proprie, au conectare la canal și dispun de internet prin fibră optică.

Ansamblul locativ este dezvoltat de către compania – filială a grupului de investiții din Germania - „Rsb Inmo Investment” S. R. L., desigur că această companie construiește imobilele sale conform criteriilor germane. Pentru cumpărători sunt acceptate astfel de metode de plată: plata cash, cumpărarea prin creditare ipotecară sau prin programul Prima Casă.

Mai multe poze cu case și parcele, mai multe detalii constructive, alte detalii despre locuințele ansamblului rezidențial „Bavaria Residential Park” se găsesc afișate pe site-ul web al companiei de construcții „Rsb Inmo Investment” S. R. L.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Bavaria Residential Park

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Cele mai apropiate
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex