1 / 3
Beauciel, Cluj-Napoca

Complex Beauciel în Cluj-Napoca

Prețul pentru m2
de la 1415 € +TVA
Adresa
str. Anton Pann, 28-30, Cluj-Napoca
SCHIȚE ȘI PREȚURI
COMPLEX PE HARTĂ
DAREA ÎN EXPLOATARE
CARACTERISTICI
DESPRE COMPLEX

Schițele și prețurile în Beauciel

Garsoniere
de la 38 m2
de la 68 692 € +TVA
1 camere
42.67 m2
de la 58 671 € +TVA
2 camere
42.2458.51 m2
de la 58 080 € +TVA
3 camere
56.4370 m2
de la 77 591 € +TVA
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Beauciel vezi harta Cluj-Napoca

str. Anton Pann, 28-30, Cluj-Napoca
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Beaucielîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 3în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 3

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
spațiu de joacă, curte interioară
Încălzire
centrală termică proprie
Lift
2 pasager
Mijloace de transport
autobuz, tren
Numărul blocurilor
2
Numărul de apartamente
98
Numărul de etaje
D+P+6E
Parcare
supraterană și subterană
Pereţi
cărămidă
Tehnologia construcției
cadre din beton armat
Tip imobil
blocuri locuințe
Сurte închisă
da

Despre apartamente

Numărul camerelor
1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
32 mp–88 mp

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
da
Plată
cash ,credit imobiliar, Creditul Prima Casa
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Beauciel” se amplasează în proximitate de centrul orașului Cluj – Napoca, pe strada Anton Pann, nr. 28-30, la intersecție cu strada București.

Descrierea localizării

Complexul Locativ este amplasat foarte confortabil în partea centrală a orașului, în apropiere de Piața Mihai Viteazu și Piața Avram Iancu. Imediat lângă blocurile locative se află Parcul Feroviarilor și sunt diferite magazine, bănci, pizzerii, cafenele și este un salon de înfrumusețare. Nu departe de blocuri funcționează astfel de instituții de învățământ: Liceul de muzică „Sigismund Toduta”, „Liceul Victor Babeș”, Colegiul Tehnic „Ana Aslan” și Facultatea de Drept a Universității „Dimitrie Cantemir”. De asemenea în vecinătate de Complex se află Poliția Cluj – Napoca, este Spitalul de Pediatrie și un Centru Medical. Rezidenții acestei Rezidențe dispun de acces facil către supermarketuri și piețe agroalimentare. Distanța de la apartamentele Complexului locativ până în centrul orașului Cluj – Napoca poate fi parcursă pe jos în 20-22 de minute, deoarece se află la 2,8 km. Gara Centrală se situează la doar 1,5 km de la locuințele Beauciel. Și o distanță de 7,9 km este de parcurs până la Aeroportul Internațional Avram Iancu.

Caracteristici constructive și structura Complexului Rezidențial Beauciel

Ansamblul Rezidențial „Beauciel” este compus din două blocuri de apartamente. Corpurile imobiliare au un regim de înălțime cu parter și cinci nivele locative. Blocurile de apartamente sunt construite din cadre din beton armat și au umplutura pereților zidită din cărămidă. Clădirile dispun de tâmplărie exterioară montată, care este cu profil PVC cu 5 camere și cu sticlă triplu stratificată, care dispune de un nivel termoizolant înalt. Imobilele sunt echipate cu lifturi moderne și silențioase. Pentru transportul personal al rezidenților există locuri de parcare atât subterane cât și supraterane. La parterul caselor există proiectate patru spații de menire comercială. Complexul rezidențial dispune de o curte interioară cu spațiu de joacă amenajat pentru copii.

Descrierea locuințelor

Proiectul Locativ „Beauciel” dispune de un număr total de 98 de unități locative, toate fiind construite cu terase. Apartamentele sunt oferite spre vânzare cu scheme bine gândite: cu una, două și trei camere. Suprafață locuințelor cu o cameră începe de la 32,68 mp și ajunge până la 42,67 mp. Apartamentele cu 2 camere sunt prezentate cu suprafața utilă de la 38,75 mp până la 58,51 mp. Iar apartamentele cu 3 camere dispun de o suprafață cuprinsă între 56,43 mp și 88 mp. Apartamentele se predau beneficiarilor în versiune – semifinisate. Și dispun de uși montate la intrare - din metal. Pereții interiori sunt prelucrați și acoperiți cu un strat de glet și tavanele la fel sunt prelucrate, iar pardoselile sunt turnate cu șapă autonivelantă. Sistemul de încălzire a locuințelor este individual și apartamentele se încălzesc autonom și sunt dotate cu centrale termice proprii și calorifere de tip radiator. Toate apartamentele sunt echipate cu instalații sanitare, termice și electrice, care sunt trase până la poziții.

Despre Dezvoltator

Ansamblul Rezidențial „Beauciel” este dezvoltat de societatea „EBS Real Estate Investment” S.A., care a fost înființată în anul 2015 și construiește calitativ imobiliare confortabile în România. Dezvoltatorul oferă posibilități flexibile de achitare.

Pentru mai multemateriale utile și informație detaliată despre sistemul constructiv, despre apartamente, schițele și pozele acestora și toată informația necesară despre metodele disponibile de achiziționare a apartamentelor direct de la Dezvoltator, vă rugăm să accesați site-ul web al Ansamblului Rezidențial „Beauciel”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Beauciel

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la EBS Real Estate Investment
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex