1 / 13
Belsugului Residence, București

Belsugului Residence
în București

Prețul pentru m2
de la 1030 €
pe 16 €
Adresa
str. Belsugului, zona Militari, Sector 6, București

Belsugului Residence vezi harta București

str. Belsugului, zona Militari, Sector 6, București

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Bloc 6dat în exploataredat în exploataredat în exploatare
Bloc 7în stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 4în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 4
Bloc 8în stadiu de construcţiedata finisării în 2020, trimestrul 2în stadiu de construcţie
data finisării în 2020, trimestrul 2

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centrală termică individuală
Lift
Da
Numărul de apartamente
700
Parcare
subterană şi terestră
Pereţi
cărămida tip Porotherm
Tehnologia construcției
cadre cu stâlpi de beton
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Numărul camerelor
1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
45–92 mp

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
credit ipotecar, credit Prima Casă
Plată
Integrală

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizarea apartamentelor

Ansamblul locativ „Belșugului Residence” se află construit în zona Militari, pe strada Belșugului, nr. 33, la sectorul 6 în partea de Vest a municipiului București. În apropiere de Complex se află Metroul Păcii și până la Bulevardul Iuliu Maniu este o distanță de doar 100 metri. În vecinătate se află supermarketul Auchan, magazinele METRO, Practiker, Decathlon, sunt diverse restaurante, este Mc Donald’s și KFC. Funcționează benzinării, sunt bănci și instituții educaționale și de învățământ.

Prezentarea Complexului Rezidențial

Ansamblul locativ „Belșugului Residence” cuprinde în total un număr de opt blocuri locative. Imobilele au diferite regimuri de înălțime: cu subsol+parter+5 etaje, cu subsol+ parter + 6 etaje, cu subsol+parter+7 etaje, cu subsol + parter+ 10 etaje. Blocurile de apartamente dispun de o construcție pe cadre cu stâlpi din beton armat și atât închiderile exterioare, interioare cât și compartimentele sunt zidite din cărămidă Porotherm. Casele au fațade izolate termic și toate sunt dotate cu lifturi moderne. Locurile de parcare sunt oferite spre vânzare supraterane în spatele blocurilor sau subterane, de asemenea există parcări libere în jurul blocurilor.

Prezentarea unităților locative

Complexul locativ „Belșugului Residence” dispune de garsoniere elegante și apartamente formidabil compartimentate cu două și trei camere. În total Ansamblul Rezidențial cuprinde un număr de 700 de apartamente. Toate locuințele se vând complet finisate - la cheie, cu obiecte sanitare instalate în camerele de baie, cu ferestre termopane cu profil PVC de la Rehau, cu placări cu gresie, faianță și parchet cu grosimea de 8 mm. Garsonierele sunt proiectate cu bucătării mari și separate cu suprafața de la 35 mp. Apartamentele cu 2 camere sunt decomandate, au bucătării separate și sunt finisate cu materiale de culoare deschise în nuanțe calde și suprafața acestora începe de la 52 mp. Apartamentele cu 3 camere dispun de balcoane mari și au suprafața de la 73 mp. La bucătării sunt montate în fiecare apartament - centralele termice de marcă Ariston. Este contorizare separată pentru toate utilitățile, care sunt racordate.

Modalități de plată

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Belșugului Residence” oferă prețuri speciale pentru cumpărătorii care efectuează plata cash. Se acceptă și credite ipotecare și Prima Casă.

Despre toate informațiile și detaliile apartamentelor proiectului locativ, treceți pe pagina oficială a Ansamblului Rezidențial „Belșugului Residence”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale Belsugului Residence