1 / 8
Black Sea Luxury, Constanța

Black Sea Luxury
în Constanța

Prețul pentru m2
de la 800 €
Dezvoltator
Adresa
Mamaia Nord

Black Sea Luxury vezi harta Constanța

Mamaia Nord

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Black Sea Luxuryîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 3în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 3

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
interfon
Încălzire
încălzire prin pardoseală
Numărul blocurilor
2
Numărul de apartamente
40
Parcare
terestră
Pereţi
cărămidă
Сurte închisă
Nu

Despre apartamente

Numărul camerelor
1‑cameră, 2‑camere,
Spațiul apartamentelor
50–86 mp

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
Nu
Plată
plata unui avans de 90%, plata unui avans de 50% sau 20%

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locația complexului

În stațiunea turistică Mamaia Nord se află amplasat minunatul ansamblu rezidențial „Black Sea Luxury” și acesta are o așezare foarte confortabilă - imediat pe malul Mării Negre la aer sănătos și cu vederi formidabile. Locuințele oferă mult confort și relaxare la maxim, cu plajă, yachting și clubbing. Complexul locativ are acces rapid și ușor la mijloacele de transport în omun.

Prezentarea complexului locativ

Ansamblul rezidențial „Black Sea Luxury” este prezentat cu două blocuri locative, fiecare din care dispune de câte un parter și are câte 5 etaje locative. Imobilele includ doar câte 20 de locuințe, fiecare. La ambele blocuri este instalată tâmplărie de ultima generație cu profil din aluminiu cu geam tripan. Casa scării și toate spațiile comune sunt cu atenție finisate cu materiale de cea mai bună calitate. Clădirile sunt dotate cu câte un lift. În interior va funcționa sistemul de interfon. Este asigurat iluminatul stradal și căile de acces sunt asfaltate.

Ansamblu rezidențial „Black Sea Luxury” dispune de un număr total de 40 de unități locative, unde sunt oferite apartamente cu o cameră și apartamente cu 2 camere, care sunt împărțite în trei tipuri. Suprafața construită a apartamentelor este cuprinsă între 50 mp și 86 mp și locuințele sunt proiectate cu spații inteligent compartimentate. Toate apartamentele se vând în versiune de finisare - „la alb”, unde pardoselile sunt turnate cu șapă elicopterizantă, iar pereții sunt prelucrați și vopsiți cu vopsea lavabilă albă. Sistemul de încălzire a apartamentelor este - prin pardoseală și este individual pentru fiecare locuință, care este dotată cu câte o centrală termică proprie. Apartamentele dispun de toate utilitățile și sunt contorizate individual la gaze, electricitate și au apometre pentru controlul consumului de apă. Este CATV, internet și telefon. Absolut toate apartamentele complexului locativ sunt proiectate cu un amplasament ideal pentru a avea vederi irepetabile asupra Mării Negre. Pentru a cumpăra o locuință de odihnă sau un apartament ideal pentru o viață de pe malul Mării negre direct de la Dezvoltator, sunteți invitat cu o vizită pe pagina web a ansamblului rezidențial „Black Sea Luxury”, unde găsiți mai multe detalii și informații depline despre complex.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Cele mai apropiate