Prețul pentru m2
de la 925 €
Citește mai mult pe site-ul web
Adresa
str. Bobâlna, nr. 21 ( vezi harta )

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construc‌ț‌ie Data finisării Data finisării și stadiul
str. Bobâlna, nr. 21 în stadiu de construcţie (data finisării în 2018, trimestrul 1) (data finisării în 2018, trimestrul 1) în stadiu de construcţie

Caracteristicile Complexului Locativ

Spațiul apartamentelor:
58,33 - 147mp
Pereţi:
beton și cărămidă Porotherm
Numărul de apartamente:
17
Numărul camerelor:
2, 3 și 4 camere

Schițele apartamentelor în Bobalna Residence

2 camere 2 camere de la 58.33 până la 58.33 mp

58.33 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 58.33 mp
3 camere 3 camere de la 83.87 până la 83.87 mp

83.87 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 83.87 mp
4 camere 4 camere de la 147.00 până la 147.00 mp

147 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 147 mp

Informații despre casă

Așezare

Ansamblul Rezidențial „Bobalna Residence” se află amplasat pe strada Bobâlna, nr. 21 în orașul Brașov.

Facilitățile așezării

Din geamurile locuințelor se deschide o viziune minunată asupra pădurii și asupra Masivului Piatra Craiului.

În apropiere de Complex se află un club sportiv, sunt câteva centre medicale, este Salina Bucur, sunt farmacii, marketuri, cafenele și restaurante. Nu departe funcționează o creșă și câteva grădinițe, se află școlile gimnaziale nr. 14, nr. 12 și este Colegiul Național Andrei Bârseanu.

Distanța până la Gara Brașov este de 4,1 km. Centrul vechi se află la 5,2 km, iar până în Centrul nou sunt de parcurs 4,2 km. Centrul Comercial Coresi Shopping Mall se află la o distanță de 3,62 km. Hipermarketul Auchan este situat la o distanță mai mică de un kilometru.

Descrierea Ansamblului Rezidențial

Blocul de apartamente este construit cu Demisol plus Parter plus 2 Etaje locative și plus Mansardă și este recomandat ca un imobil de tip – vilă. Clădirea locativă este ridicată din cadre din beton armat și cărămidă Porotherm, cu grosimea pereților de 30 cm, iar compartimentările au grosimea de 11,5 cm.

Imobilul este dotat cu ascensor cu capacitatea de ridicare a 6 persoane, care circulă inclusiv până la nivelul demisolului, unde sunt construite locuri de parcare subterane. Complexul locativ este organizat și locuri de parcare supraterane. În Complex este acces securizat.

Descrierea apartamentelor

Imobilul are construite în total 17 apartamente cu 2, 3 și patru camere, care sunt amplasate doar câte patru locuințe la un etaj. Apartamentele se vând absolut finisate cu materiale de calitate înaltă: cu parchet triplu stratificat în dormitoare și living - camere, cu pereți prelucrați și la alb vopsiți, cu uși interioare și la intrare, cu gresie la terase. Toate băile sunt complet utilate și dotate cu obiecte sanitare. Fiecare locuință este încălzită autonom prin centrală termică de marcă Vaillant și desigur ca există contorizare individuală.

Modalități de achitare: plata integrală, plata în tranșe, prin creditare sau programul Prima Casă.

Mai multe informații detaliate și despre posibilitatea de achiziționare direct de la Dezvoltator, citiți pe web site-ul Ansamblului Rezidențial „Bobalna Residence”.

Bobalna Residence vezi harta Brașov

Sunați la dezvoltator