1 / 8
Cartierul Kogalniceanu, Sibiu

Complex Cartierul Kogalniceanu în Sibiu

Prețul pentru m2
de la 780 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Kogalniceanu 43, Sibiu
SCHIȚE ȘI PREȚURI
COMPLEX PE HARTĂ
DAREA ÎN EXPLOATARE
CARACTERISTICI
DESPRE COMPLEX

Schițele și prețurile în Cartierul Kogalniceanu

3 camere
7172 m2
de la 56 000 € +TVA
Penthouse-uri
101101.3 m2
de la 85 000 € +TVA
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Cartierul Kogalniceanu vezi harta Sibiu

str. Kogalniceanu 43, Sibiu
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Cartierul Kogalniceanuîn stadiu de construcţiedata finisării în 2021, trimestrul 4în stadiu de construcţie
data finisării în 2021, trimestrul 4

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
loc de joaca
Încălzire
centrală
Lift
Da
Mijloace de transport
autobuz, tren
Numărul blocurilor
23
Numărul de apartamente
446
Numărul de etaje
P+3E+Penthouse
Parcare
terestră
Pereţi
cărămidă
Tip imobil
blocuri locuinte

Despre apartamente

Numărul camerelor
3‑camere, 4‑camere
Spațiul apartamentelor
56–101.30 mp

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
da
Plată
Integrală, credit ipotecar, credit imobiliar, credit "Prima Casă"
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare complex

Ansamblul Rezidențial „Cartierul Kogălniceanu” are o poziționare de excepție pe strada Pertenie Cosma cu acces facil absolut la toate zonele de interes din Sibiu. În apropiere se află supermarketurile Kaufland, Lidl și Penny Market – la care se poate ajunge în doar 2 minute cu transport personal. Până în centrul orașului sunt de parcurs în jur la 7-8 minute. Autogara și Piața Cibin sunt la 2 și 5 minute, respectiv. Complexul locativ facilită de două ieșiri cu acces dublu în două direcții a orașului.

Prezentarea proiectului locativ

Ansamblul rezidențial „Cartierul Kogălniceanu” apare în orașul Sibiu ca un cartier modern și inovativ și însumează un număr de 23 de blocuri locative construite cu o structură de rezistență pe cadru din beton armat și cu umplutura pereților din cărămidă eficientă energetic. Blocurile locative chiar și cele care dispun de un regim mic de înălțime de 4 etaje, absolut toate dispun de ascensoare performante și silențioase. Complexul locativ „Cartierul Kogălniceanu” dispune de mai multe locuri de parcare decât este numărul apartamentelor și are în total un număr de 490 de locuri de parcare ce sigur garantează câte un loc de parcare pentru fiecare locuință, precum și pentru familiile cu 2 mașini, de asemenea și pentru transportul vizitatorilor. Între blocuri sunt sădite multe spații verzi cu iarbă și arbuști pentru a oferi locatarilor aer curat și proaspăt plus plăcere de la natura din curtea cartierului. Pentru comoditatea gospodinelor în incinta complexului locativ funcționează un mini – supermarket. Un loc special amenajat, vesel și colorat este organizat pentru copiii locatarilor din blocurile locative a Cartierului Kogălniceanu.

Cum primiți apartamentele

Proiectul „Cartierul Kogălniceanu” prezintă pe piața imobiliarelor noi din Sibiu un număr total de 446 de unități locative, dintre care sunt menționate 46 de penthouse-uri iar restul apartamentelor sunt cu schițe cu 3 camere cu compartimentare decomandată. Absolut toate apartamentele se predau beneficiarilor complet finisate – în versiune „la cheie”, până la ultimul detaliu. Bugetul prevăzut pentru finisaje, gresie, faianță, parchetul, ușile și restul este unul ca pentru clasă premium. Penthouse-urile sunt proiectate în două terase fiecare și toate dispun de suprafața utilă de 100 de mp. Din ferestrele penthouse-lor se deschid viziuni asupra Sibiului la 360 de grade. Apartamentele cu 3 camere sunt construite cu diferite planimetrii și dispun de suprafața utilă de 72 mp. Camerele de baie au suprafața de 6,6 mp și terasele dispun de 12 mp. Apartamentele sunt racordate la apă, gaz, curent electric și sistemul de canalizare și toate dispun de contoare individuale pentru fiecare utilitate în parte. Este CATV, telefon, telefon internațional și internet prin fibră optică. Încălzirea este autonomă pentru fiecare locuință prin centrală termică personală.

Dezvoltatorul proiectului rezidențial „Cartierul Kogălniceanu” este Compania „Rhenania Immo”.S. R. L., care construiește de mai multe de 10 ani în Sibiu și împrejmuirile acestuia. Și are obiecte finalizate cu succes, care pot fi vizualizate. Dezvoltatorul oferă o colaborare ușoară, transparentă și cinstită bazată pe un contrat ferm unde sunt mrnționate toate obligațiile și drepturile pentru ambele părți.

Pentru mai multe detalii despre construcție, disponibilitate, poze, contacte și alte informații despre locuințele noi din centrul Sibiului, accesați site-ul Ansamblului Rezidențial „Cartierul Kogălniceanu”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Cartierul Kogalniceanu

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Cele mai apropiate
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex