Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Ostașilor, 8, zona Cartierul Armenesc, Sector 2, București (vezi harta)

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Cișmigiu Housedat în exploatareîn 2016dat în exploatare
în 2016

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Lift:
1 de marcă „Kone Red Dot Design Award”
Numărul blocurilor:
1
Numărul de apartamente:
28
Parcare:
exterioară
Pereţi:
BCA Ytong
Tehnologia construcției:
planșeu monolit cu grinzi din beton armat

Despre apartamente

Înălțimea tavanului:
3 metri
Numărul camerelor:
2‑camere 3‑camere 4‑camere
Spațiul apartamentelor:
62 mp - 157.5 mp

Despre achiziție

Plată:
Prima Casă, credit ipotecar, plata cash, credit imobiliar
Sunt informații suficiente?

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Cișmigiu House” are o amplasare ultracentrală în zona Cișmigiu din Capitală, pe strada Ostașilor, nr. 8, la sectorul 4 din București.

Facilitățile localizării

Fiind amplasat în preajma Parcului Cișmigiu și în apropiere de Parcul Operei și Parcul Izvor, Ansamblul Rezidențial oferă locatarilor săi nu numai plimbări plăcute cu familia dar și toate avantajele unui trai contemporan cu absolut toate punctele de interes la îndemână.

La o distanță foarte mică de casă se află Liceul Miguel de Cervantes, Colegiul Național Gheorghe Lazăr, Facultatea de Drept, Facultatea de medicină dentară și Facultatea de biologie.

Opera Națională București, Palatul Tinerimii, multe muzee, galerii, hoteluri, restaurante și terase, locuri de odihnă, cluburi sportive, spitale și farmacii sunt amplasate destul de aproape de locuințele Rezidenței „Cișmigiu House”.

Cumpărăturile pot fi făcute la Marketul Mega Image sau puțin mai departe se află Carrefour și Kaufland.

În nemijlocita apropiere circulă mult transport în comun.

Distanța până la Piața Unirii este de doar 2,1 km, unde se ajung în doar 25 minute pe jos. Gara de Nord este situată la 1,8 km de la blocul locativ. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află la 16,9 km, unde este posibil de ajuns într-o jumătate de oră cu mașina, iar Aeroportul Internațional Băneasa este la o distanță de 8,2 km. Până la Stația de Metrou „Eroilor” sunt de parcurs doar 1100 de metri în maxim 15 minute. Metroul „Izvor” este la numai 750 de metri și unde se ajunge în doar 10 minute pe jos.

Caracteristici constructive a Complexului Rezidențial

Blocul locativ este construit pe un planșeu de beton armat monolit cu grinzi din beton armat. Fațada casei este finisată cu un termo-sistem decorativ de la Baumit. Imobilul are un regim de înălțime cu Subsol plus Parter plus 6 Etaje locative. Pereții dintre apartamente sunt zidiți din blocuri BCA Ytong Eco cu grosimea de 25 cm.

Clădirea de apartamente este echipată cu un ascensor modern cu capacitatea de ridicare a 8 persoane.

Intrarea în bloc și scara interioară este pavată cu piatră naturală și antracit antiderapant iar spațiile comune, Lobby-ul și scările sunt placate cu plăci ceramice, lastre din marmură și finisate cu stucco.

La subsolul casei sunt amenajate locuri de parcare, spații de depozitare și locuri de parcare pentru biciclete.

Accesul în garaj este automatizat și se efectuează prin telecomandă.

Descrierea apartamentelor

Locuințele cu 2, 3 și 4 camere sunt proiectate și construite fără grinzi vizibile și dispun de înălțimea tavanului de 3 metri. Apartamente dispun de terase generoase (cu suprafața de la 8 la 95 mp) sau cu balcoane, care au vederi spre drum sau spre zona verde din spate și sunt acoperite cu plăci ceramice porțelanate antiderapante. Toate locuințele sunt complet finisate și dotate cu obiecte sanitare și utilaje. Apartamentele dispun de geamuri mari care oferă multă lumină naturală și sunt securizate cu low-e dublu precum și sunt cu profil de aluminiu Schuco.

Sistemul se încălzire este individual pentru fiecare apartament - prin centrală termică proprie de marcă Buderus cu radiatoare și convectoare de pardoseală.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Cișmigiu House” este Compania „Bog’ Art”.

Mai multe informații utile despre construcția imobilului, dotări, utilaje, finisaje și toți producătorii, precum și informații despre cum se poate cumpăra un apartament nou în centru Capitalei direct de la Dezvoltator, găsiți pe web site-ul Ansamblului Rezidențial „Cișmigiu House”.

Cișmigiu House vezi harta București

str. Ostașilor, 8, zona Cartierul Armenesc, Sector 2, București
Aveți orice observații generale?

Lăsați-i aici, vom fi bucuroși să cunoaștem opinia dvs.

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.