1 / 29
Class Park, Târgoviște

Class Park
în Târgoviște

Prețul pentru m2
de la 722 €
Dezvoltator
Adresa
str. Madrid, 4, Târgoviște

Class Park vezi harta Târgoviște

str. Madrid, 4, Târgoviște

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Faza Idat în exploataredat în exploataredat în exploatare
Faza IIîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019în stadiu de construcţie
data finisării în 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
interfon
Încălzire
Centrală individuală
Numărul blocurilor
14
Numărul de apartamente
peste 400
Numărul de etaje
P+5
Parcare
parcare personalizat
Pereţi
cărămidă
Tip imobil
bloc de apartamente
Сurte închisă
acces securizat

Despre apartamente

Numărul camerelor
2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Spațiul apartamentelor
53,98–81,84 mp

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
da
Plată
Prima Casă, credit ipotecar, plata cash, credit imobiliar

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locație

În județul Dâmbovița în zona de Nord-Vest a orașului Târgoviște, se află amplasat Ansamblul Rezidențial „Class Park”, pe strada Madrid, 4.

Facilitățile așezării

Blocurile Ansamblului Rezidențial sunt construite într-o zonă liniștită în apropiere de Parcul Chindia – unul din cele mai frumoase parcuri. Nu departe se află Universitatea Valahia, este o cafenea, centru comercial și magazine cu mărfuri pentru casă. Nu departe sunt grădinițe și școli. Chiar în Complexul locativ „Class Park” se află o stație de autobuz. Distanța până în centrul orașului Târgoviște se parcurge în timp de doar 5 minute. Distanța până la Sinaia este de 60 km, iar până la București sunt 80 km.

Descrierea Rezidenței

Ansamblul Rezidențial „Class Park” se întinde pe o suprafață de 24 000 mp, unde sunt ridicate 14 blocuri de apartamente, care sunt construite conform noilor standarde din materiale moderne de construcție, cu o rezistență seismică sporită și certificat energetic clasa „A”. În construcție este folosită cărămida, care dispune de capacități eficiente de termo și fono izolare. Pentru confortul locatarilor în incinta Complexului locativ sunt 3 parcuri special amenajate pentru copii, pentru relaxarea părinților și este o zonă de parc pentru fitness (terenuri de tenis și baschet). De asemenea funcționează un minimarket, un bancomat, este o sală de sport și SPA. Există organizate destule locuri de parcare pentru locatari și oaspeți. Ansamblul Rezidențial dispune de securitate la intrare 24 din 24.

Descrierea apartamentelor

Există construite apartamente cu 2-3 camere și sunt locuințe cu 4 camere cu grădină personală. Toate apartamentele sunt contorizate individual și se încălzesc prin centrale termice proprii. Locuințele sunt racordare la apă, gaze, canalizare și curent electric.

Modalități de achitare

Cash, în rate de la Dezvoltator, credit „Prima Casă”, credit ipotecar, randament de investiție, plata în rate pe parcursul execuției.

Mai multe informații și amănunte despre apartamentele noi construite, citiți pe web site-ul Ansamblului Rezidențial „Class Park”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Cele mai apropiate