Prețul pentru m2
de la 1 150 €
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul web
Adresa
Bul. Pipera, 1H ( vezi harta )

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construc‌ț‌ie Data finisării Data finisării și stadiul
Bul. Pipera, 1H în stadiu de construcţie clarificăm cu Dezvoltatorul în stadiu de construcţie

Caracteristicile Complexului Locativ

keyboard_arrow_down
Încălzire:
centrală individuală
Numărul camerelor:
2-3 camere
Spațiul apartamentelor:
56,74 - 94,15

Informații despre casă

keyboard_arrow_down

Așezare

La sectorul 2 în partea de Nord a orașului București, pe Bulevardul Pipera, 1H, în zona Pipera-Tunari, Voluntari, Ilfov se află situat Ansamblul Rezidențial „Class Residence Pipera”.

Facilitățile localizării

Complexul locativ este amplasat în apropiere de zona business și de multe Centre Comerciale și de divertisment, cu așa puncte de reper ca: Rondul OMV, Pipepa Buisness Tower, Promenada Mall, Novo Park, Hermes Business Camp.

La o mică distanță de apartamente se află Clubul sportiv „Planet Swim&Gym”, este „Cubic Center” și puțin mai departe este marketul Mega Image.

Distanța de la blocul locativ până la Piața Unirii este de 9,1 km. Până la Gara de Nord sunt 8,5 km. Aeroportul internațional Henri Coandă este situat la o distanță de 13,9 km și Aeroportul Băneasa este la 5,9 km.

Caracteristica Complexului locativ

Blocul locativ este construit în stil modern și are un regim de înălțime cu subsol plus parter și plus opt 8 nivele locative.

Fațada casei dispune de izolare termică dublă, precum și din interior pereții sunt izolați termic, oferind nu numai căldură locatarilor dar și liniște în casă.

Ansamblul Rezidențial propune locatarilor locuri de parcare subterane și supraterane.

Spațiile comune sunt iluminate pe baza de senzori de mișcare.

Descrierea locuințelor

Apartamentele Ansamblului Rezidențial „Class Residence Pipera” sunt prezentate cu 2 și 3 camere. Locuințele nu sunt mobilate dar sunt complet finisate și există posibilitatea de a personaliza locuința conform dorințelor proprii prin alegerea finisajelor, care sunt propuse într-o gamă foarte largă. Pe podele se alege parchet și gresie. În băi sunt finisaje complete și dotări cu toate obiectele sanitare. Pereții sunt finisați cu vopsea lavabilă și cu faianță.

Sistemul de temperatură în locuințe este susținut de centralele termice individuale și calorifere. În camera de zi este conectat sistemul de aer condiționat. Ferestrele sunt termopane, este ușă metalică la intrare și uși celulare interioare. Sunt instalate contoare individuale și apometre. Apartamentele sunt conectate la toate unitățile generale, la apă, electricitate, gaze și canalizare. Există internet prin fibră optică.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Class Residence Pipera” este Compania „D Development”.

Metode de cumpărare: Credit Prima Casă (30% avans), Credit ipotecar (avans 30%) sau plata integrală.

Mai multe detalii, avantaje, facilități și amănunte, aflați pe site-ul oficial al Ansamblului Rezidențial „Class Residence Pipera”.