1 / 5
Complex Rezidential Vadu Bistritei, Bacău

Complex Rezidential Vadu Bistritei
în Bacău

Prețul pentru m2
de la 794 €
pe 20 €
Dezvoltator
Adresa
Vadu Bistritei, zona Bancorex, Bacău

Complex Rezidential Vadu Bistritei vezi harta Bacău

Vadu Bistritei, zona Bancorex, Bacău

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Tronson 1în stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 3în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 3
Tronson 2în stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 4în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 4

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
parc, supermarket
Încălzire
centrală termică în condensație VIESSMANN VITODENS
Lift
lift 8 persoane marca KLEEMANN
Numărul blocurilor
2
Numărul de etaje
P+9E
Parcare
subterană și exterioară
Pereţi
cărămidă și beton armat
Tip imobil
bloc de apartamente

Despre apartamente

Numărul camerelor
2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Spațiul apartamentelor
54,25–114,83 mp

Despre achiziție

Plată
plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, Prima Casă

Informații despre Ansamblul rezidențial

Descrierea localizării

Ansamblul rezidențial „Vadu Bistriței” se află poziționat în orașul Bacău, pe strada Vadu Bistriței la numărul 29. În zona de amplasare a complexului se află Arena Mall, este supermarketul Billa, sunt magazine, un salon de înfrumusețare, iar Piața Centrală se află la o distanță care poate fi parcursă în nu mai multe 5 minute.

Descrierea blocurilor rezidențiale și amenajarea ansamblului

Complexul locativ „Vadu Bistriței” este compus din patru tronsoane, care sunt construite în conformitate cu standardele europene și corespund nivelelor înalte de siguranță și confort. Sistemul constructiv este realizat pe bază din cadre din beton armat, cu structura de rezistență a pereților exteriori din cărămidă Porotherm PTH de 30 cm, iar pereții interiori au grosimea de 25 și 11,5 cm. Fațada tronsoanelor este placată cu un sistem termoizolant din profil soclu cu picurători și cu polistiren expandat EPS 80 cu grosimea de 100 mm. Sistemul de termohidroizolare este aplicat la subsol, la pardoselile și la terasele necirculabile. Blocurile dispun de tâmplărie cu 6 camere de la Salamander Blue Evolution de clasă A cu sticlă triplex cu grosimea de 40 mm de tip „four season”, cu feronerie ROTO și cu închidere multipunct. La parterul clădirilor și la etajul întâi se află spații de menire comercială și spații pentru birouri. Și încă un moment atractiv – acest complex locativ oferă posibilitatea de o relaxare plăcută la piscina din incintă și posibilitate de a vizita centrul SPA organizat la parterul casei. La fiecare tronson este instalat câte un lift silențios și ultramodern KLEEMANN pentru 8 persoane. Locatarii cu transport personal beneficiază de locurile de parcare, care se află organizate subterane, precum și există prevăzut acces direct de la etaj cu liftul către parcarea subterană, de asemenea este organizată pază și sunt montate camere video, precum și funcționează videointerfonul.

Apartamente și finisaje

Ansamblul rezidențial „Vadu Bistriței” conține un număr total de 104 apartamente cu schițe cu două, trei și respectiv cu patru camere. Suprafața apartamentelor variază între 76,6 mp și 132,5 mp, în dependență de tipologia locuinței. Apartamentele sunt finisate, dispun de pereți tencuiți și placați cu faianță și pardoseli cu placaje cu gresie și parchet, de asemenea au instalate în blocurile sanitare toate obiectele sanitare. Ușă securizată (metalică) este montată la intrare, tâmplăria exterioară este realizată din profil PVC cu geam termopan și ușile interioare sunt montate și sunt efectuate din lemn. Apartamentele dispun de toate instalațiile montate: termice, sanitare și electrice (iluminare și prize modulare Schneider), toate acestea fiind de calitate înaltă de producere de ultimă generație. Pentru fiecare apartament sunt instalate tablouri electrice și siguranțe Schneider. Centralele termice instalate în apartamente asigură funcționarea individuală a sistemului de încălzire, centralele sunt de firmă Viessmann Vitodens. Funcționează sistemul de aer condiționat. Blocurile sunt racordate la utilități și plus toate contoarele sunt instalate, iar apometrele sunt de clasă C.

Pentru cumpărători și persoanele, care sunt interesate de complex, pe pagina oficială a ansamblului rezidențial „Vadu Bistriței ” se găsesc mai multe materiale și informații utile de spre apartamente.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale Urban Building