1 / 36
Confort Urban Residence Rahova, București

Complex Confort Urban Residence Rahova în București

Prețul pentru m2
de la 804 € +TVA
pe 121 €
Dezvoltator
Adresa
str. Munţii Carpaţi, 86a, zona Rahova, Sector 5, București

Schițele și prețurile în Confort Urban Residence Rahova

2 camere
49.5665.2 m2
de la 43 900 € +TVA
3 camere
66.3494.09 m2
de la 61 900 € +TVA
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Confort Urban Residence Rahova vezi harta București

str. Munţii Carpaţi, 86a, zona Rahova, Sector 5, București
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Confort Urban Residence Rahovadat în exploatareîn 2019, trimestrul 2dat în exploatare
în 2019, trimestrul 2

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centrala proprie Immergas
Lift
Da
Numărul de apartamente
324
Parcare
subterană şi terestră
Pereţi
caramida tip porotherm
Tehnologia construcției
Cadre de beton armat

Despre apartamente

Înălțimea tavanului
P+9
Numărul camerelor
1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
28.05 mp–81.55 mp

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
credit ipotecar, credit imobiliar, credit "Prima Casă"
Plată
Integrală
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locația complexului

Ansamblul rezidențial „Confort Urban Residence Rahova” este situat pe strada Munții Carpați, la numărul 86a, în zona Rahova, la sectorul 5 din București. Mijloacele de transport în comun circulă la o mică distanță de la complex și la doar câțiva metri de complex se află amplasate stațiile de RATB. De asemenea este de parcurs o distanță mică până la școli, grădinițe, magazine, centre comerciale și alte puncte de interes pentru locatari așa ca: farmacie, clinică medicală, oficiul poștal, piață și parc. Accesul către complex poate fi realizat atât din strada Pucheni cât și din strada Munții Carpați.

Date generale despre complex

Unul dintre cele mai mari complexe rezidențiale ale sectorului 5 „Confort Urban Residence Rahova” cuprinde mai mult de 30 de blocuri de apartamente plus încă cele patru imobile noi stilizate modern cu o arhitectură atractivă, care dispun de un regim de înălțime de parter plus 9 etaje. Imobilele complexului sunt înălțate pe cadre din beton armat cu închideri exterioare și cu compartimentări din cărămidă de tip Porotherm. Blocurile locative sunt echipate fiecare cu câte două lifturi de producere italiană de la firma Alberto Sassi. Spațiile comune sunt complet finisate cu tencuială decorativă iar casa scării este placată cu ceramică și cu mână curentă inox. Fațada clădirii este cu izolație termică din placi din polistiren cu grosimea de 10 cm și de densitate EPS 70, clădirea din exterior este finisată cu tencuială decorativă de la Baumit. Blocurile rezidențiale au montată tâmplărie cu profil PVC german cu 5 camere de marcă Veka (de 7 mm). Acest complex este desfășurat pe un teren cu suprafața de 8 500 mp și în afară de apartamente dispune și de spații comerciale care sunt amplasate cu ieșire atât către incinta complexului cât și către strada Munții Carpați. Pentru distracția copiilor în complex este amenajat un loc de joacă cu acoperire cauciucată, precum și sunt otganizate terenuri multifuncționale pentru sport, pentru fotbal, baschet și tenis. De asemenea în complex sunt amenajate diverse zone de relaxare dotate cu bănci și locuri de odihnă. Un număr de 390 de locuri de parcare sunt organizate terestre, sunt delimitate și sunt pavate cu pavele ecologice. Aleile și trotuarele la fel sunt pavate cu pavele ecologice și sunt complet iluminate. Accesul în incinta ansamblului rezidențial este securizat și este controlat prin bariere pentru acces. Locuințele sunt dotate cu videointerfoane „Electra”.

Date generale despre apartamente

Complexul locativ se prezintă cu un număr de 324 de unități locative cu scheme și compartimentări bine gândite cu 32 de garsoniere simple și cu 204 de apartamente cu 2 și cu 88 de locuințe cu 3 camere. Suprafața utilă a apartamentelor este cuprinsă între 30 mp și 80 mp utili. Toate locuințele ansamblului rezidențial „Confort Urban Residence Rahova” se predau cumpărătorilor absolut finisate, în versiune „la cheie”. Pereții interiori sunt prelucrați și sunt finisați cu tencuială decorativă de la Baumit peste tencuială sunt vopsiți cu vopsea lavabilă Savana Teflon. Gresia și faianța folosită la finisarea apartamentelor este de la KEROS de producere Spania și Bulgaria. Grosimea parchetului placat pe pardoseli este de 8 mm și acesta este prezentat de la compania austriacă KAINDL. Toate ușile interioare sunt montate și sunt oferite de la Bella Casa Polonia. Iar ușa montată la intrare este de tip cu antiefracție de la BEYMAI România. În camerele de baie sunt instalate obiecte sanitare ceramice de tip Cersanit Româna. Instalațiile sanitare din apartamente sunt efectuate din teflon, iar instalațiile electrice sunt din cupru. Prizele, comutatoarele și întrerupătoarele dotate sunt de la VIKO - Panasonic. Centrala în condensații de 24Kw (de marcă Immergass) este instalată în fiecare apartament. De asemenea sunt dotate și montate toate caloriferele. Clădirea locativă are branșament la toate utilitățile, gazele, curentul electric, apa și canalizarea sunt de la principalii furnizori din capitală, de la Distrigaz, Ele și Apa Nova, iar locuințele sunt contorizate separat și sunt dotate cu apometre. Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Confort Urban” oferă metode flexibile de achitare pentru achiziționarea apartamentelor: credit imobiliar, credit ipotecar, programul de creditate Prima Casă, leasing imobiliar. Și Departamentul dezvoltatorului oferă consultanță la încheierea contractelor și la parteneriat pentru majoritatea instituțiilor financiare.

Complexul locativ „Confort Urban Residence Rahova” este proiectat de către compania de arhitectură SC „Maslaev Consulting” SRL și este dezvoltat de compania SC „Simedo Construct” SA.

Pentru a programa o vizionare la complex și pentru a vedea personal toate facilitățile apartamentelor din ansamblul rezidențial din sectorul 5, accesați pagina web a complexului locativ „Confort Urban Residence Rahova”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Confort Urban Residence Rahova

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la Confort Urban
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex