1 / 10
Cotroceni Orhideea Residence, București

Cotroceni Orhideea Residence
în București

Prețul pentru m2
de la 1401 €
Adresa
Splaiul Independentei, 202b, zona Cotroceni, Sector 5, București

Cotroceni Orhideea Residence vezi harta București

Splaiul Independentei, 202b, zona Cotroceni, Sector 5, București

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Cotroceni Orhideea Residencedat în exploatareîn 2018, trimestrul 4dat în exploatare
în 2018, trimestrul 4

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
individuală
Lift
da
Numărul blocurilor
1
Parcare
subterană
Pereţi
beton armat și cărămidă în interior
Tehnologia construcției
beton armat pe stâlpi și diafragme cu închideri interioare din cărămidă
Сurte închisă
da

Despre apartamente

Numărul camerelor
garsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
34–73 mp

Despre achiziție

Plată
plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, Prima Casă

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Cotroceni Orhideea Residence” este situat pe Splaiul Independenței, nr. 202B, cartierul Cotroceni, sectorul 5, municipiul București.

Descrierea și facilitățile zonei de amplasare

Complexul Rezidențial „Cotroceni Orhideea Residence” se află amplasat într-o zonă confortabilă cu acces facil la două bulevarde principale și are în apropiere Centrul Comercial Carrefour Orhideea, Spitalul CF Witting, Spitalul Universitar de Urgență, Muzeul Militar, Parcul Gării de Nord, Parcul Operei, Parcul Eroilor, Parcul Grozăvești, sunt restaurante și cafenele, este un Cinematograf, sunt săli de fitness și locuri de distracții și joacă pentru copii. În vecinătate se află Universitatea Artifex, Colegiul „Spiru Haret”, Facultățile de Filosofie, Drept, Medicină Dentară, Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport. Sunt stații de transport public cu linii de tramvai și autobuz.

Distanță până la Stația de metrou Grozăvești este de doar 1,2 km, unde se ajunge pe jos în 14 minute. Până la Grădina Botanică sunt de făcut în jur la 10 minute fără transport. Piața Unirii este la 5,3 km și până la Piața Universității sunt 4,8 km. De la Ansamblul locativ până la Gara de Nord sunt de parcurs 2,6 km. Până la Aeroportul Internațional Băneasa sunt de parcurs 7,8 km, distanța până la Aeroportul Internațional Henri Coandă este de 16,2 km.

Structura constructivă și caracteristica generală a Proiectului Rezidențial

Complexul locativ „Cotroceni Orhideea Residence” conține un bloc de apartamente construit cu un parter și cu 12 nivele locative. Casa este împărțită în două scări locative. Clădirea este înălțată din beton armat pe stâlpi și diafragme cu închideri interioare din cărămidă. Casa este termo – izolată eficient cu Austrotherm și dispune de balustrade și terasă hidroizolantă. Tâmplăria instalată este de marcă Salamander. Rezidenții acestui Complex Locativ facilită de locuri de parcare. Funcționează sistemul de interfon.

Apartamentele Ansamblului Rezidențial „Cotroceni Orhideea Residence” sunt propuse spre vânzare semifinisate – „la gri”. Unitățile locative sunt construite cu una, 2 și 3 camere. Garsonierele sunt oferite cu modele de patru tipuri cu suprafața construită de la 41,77 mp și până la 48,16 mp. Apartamentele cu două camere sunt prezentate în opt tipuri cu suprafața construită de la 60,36 mp până la 71,59 mp. Apartamentele cu trei camere dispun de suprafața construită de 88,30 mp. Toate locuințele dispun de uși de acces (din metal) - instalate. Pardoselile din apartamente sunt turnate cu șapa și sunt pregătite pentru acoperirea cu parchet sau gresie, iar pereții sunt tencuiți și sunt gletuiți grosier. Locuințele sunt dotate cu centrale termice proprii pe apartament plus radiatoare. Instalațiile electrice sunt montate și blocurile sanitare dispun de instalații sanitare. Există instalate contoare individuale la consumul de energie electrică și la gazele naturale, precum și sunt apometre. În apartamente sunt conexiuni la telefonie, internet și este cablu TV. Și este aer condiționat.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Cotroceni Orhideea Residence” este Compania „Orhideea Development” S. R. L.

Pentru mai multedetalii utile și informație amănunțită despre acest bloc locativ, rezervarea apartamentelor, toate prețurile și disponibilitatea lor și despre cele mai profitabile metode de achiziționare directă de la Dezvoltator, sunteți așteptat în ospeție pe site-ul web a Ansamblului Rezidențial „Cotroceni Orhideea Residence”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate