1 / 19
Cremenita Residence, București

Cremenita Residence
în București

Prețul pentru m2
de la 1136 €
Dezvoltator
Adresa
str. Cremenita, 39, zona Tei, Sector 2, București

Cremenita Residence vezi harta București

str. Cremenita, 39, zona Tei, Sector 2, București

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Cremenita Residencedat în exploatareîn 2017dat în exploatare
în 2017

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
individuală
Numărul blocurilor
7
Numărul de apartamente
58
Parcare
subterană
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Numărul camerelor
garsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
22 mp–38 mp

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
da
Plată
Prima casă, credit ipotecar, plata integrală cash

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Cremenita Residence” se află amplasat în zona Doamna Ghica, pe strada Cremenița, nr. 39, sectorul 2, București.

Despre localitatea amplasării

Complexul locativ este așezat foarte comod - în apropiere de Lacul Colentina și vis-a-vis de Parcul Plumbuita. Nu departe de casele locative se află Piața Cremenița, este marketul Mega Image și sunt Centrele Comerciale Mega Mall, Obor și Kaufland. De asemenea în vecinătate funcționează bănci, farmacii, cafenele și cofetării, este fast food-ul MacDonald’s, se află Grădinițele de copii, nr. 137 și nr. 11. În apropiere de blocurile locative circulă transport în comun cu autobuze și tramvaie. Stația de Metrou Obor se află la doar 2,1 km, unde se ajunge în 20 – 25 de minute pe jos.

Distanța de la cartierul locativ până la Piața Victoriei se află la 5,6 km, iar până la Piața Unirii sunt 5,8 km. Gara de Nord se află la 6,6 km de la ansamblul locativ. Aeroportul Internațional Henri Coandă este situat la 17,6 km și până la Aeroportul Internațional Băneasa sunt de parcurs 7,6 km.

Informații generale despre Complexul Rezidențial

Ansamblul Rezidențial „Cremenita Residence” este compus din șapte imobile, care sunt construite cu câte un parter plus 2 etaje locative și 2 mansarde. Fațada imobilelor este termoizolată cu un sistem de termoizolație de la Baumit. Pentru locatari sunt disponibile locuri de parcare supraterane.

Descrierea apartamentelor

Locuințele Ansamblului Rezidențial „Cremenita Residence” sunt construite cu două camere și sunt garsoniere. Apartamentele sunt propuse în vânzare în versiune „la cheie” cu finisaje calitative. Pardoselile din camere sunt placate cu parchet laminat (8 mm) de marcă germană Kaindl. Pereții din camere sunt prelucrați și tencuiți cu tencuială lavabilă Savana. Camerele de baie sunt finisate cu gresie și faianță, sunt dotate cu obiecte sanitare și cu mobilier din Italia. Este instalată tâmplărie de marcă Rehau cu geam termopan. Ușa este produsă în Turcia, este de marcă Vario Dor, este din MDF plin și este rezistentă la foc. Apartamentele au instalate centrale termice individuale de marcă Immergas și sunt instalate și conectate calorifere din oțel de marcă Copa Konveks. Utilitățile: apă, canalizare, gaze naturale și curent electric sunt racordate de la furnizorii zonali. Și sunt apometre și contoare individuale în fiecare apartament.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Cremenita Residence” este Compania „SIR Group”.

Modalități de achitare

Credit Prima Casă, credit ipotecar, plata integrală (cash).

Mai multe informații utile despre apartamente și caracteristica constructivă a imobilelor, schițe, poze, prețuri, disponibilitate și despre cum se cumpără ușor un apartamente direct de la Dezvoltator, aflați de pe site-ul web al Ansamblului Rezidențial „Cremenita Residence”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale SIR group