Prețul pentru m2
de la 680 €
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Magnoliei, Valea Lupului ( vezi harta )

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construc‌ț‌ie Data finisării Data finisării și stadiul
Faza I dat în exploatare în 2017 în 2017 dat în exploatare
str. Magnoliei, Valea Lupului dat în exploatare în 2019 în 2019 dat în exploatare
Faza II în stadiu de construcţie (data finisării în 2018) (data finisării în 2018) în stadiu de construcţie

Caracteristicile Complexului Locativ

Tehnologia construcției:
zidarie portantă + beton armat
Numărul de apartamente:
130 de case
Сurte închisă:
da
Clasă:
la cheie
Numărul camerelor:
3‑camere 4‑camere, 5‑camere
Plată:
Integral, credit "Prima casă", credit imobiliar
Pereţi:
caramida Wienerberger Porotherm
Spațiul apartamentelor:
120 mp - 135 mp
Parcare:
terestră
Încălzire:
centrala termică proprie, prin pardosea și cu calorifere

Schițele apartamentelor în Cubic Village

4 camere 4 camere de la 120.00 până la 120.00 mp
Schița 4 camere apartamentului, 120 mp în Cubic Village, Iași

120 mp   de la 81 600 €

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 120 mp Schița 4 camere apartamentului, 120 mp în Cubic Village, Iași

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

Ansamblul Rezidențial „Cubic Village” se află localizat în vecinătatea vestică a municipiului Iași, în zona Popas Păcurari-Rediu, pe strada Magnoliei, comuna Valea Lupului.

Facilitățile amplasării

Ansamblul Rezidențial „Cubic Village” este amplasat reușit într-o zona liniștită și foarte confortabilă în imediata apropiere de orașul Iași. Și dispune de toate facilitățile urbane cu magazine, restaurante și alte puncte de interes nu atât de departe de casă.

Distanța până în centrul orașului Iași este de doar 6,1 km. Distanța până la Gară este de 4,4 km, și până la Aeroportul Internațional Iași sunt de parcurs 11,7 km. Grădina Botanică se află la 5,2 km.

Caracteristici tehnice a Ansamblului Rezidențial

Complexul Locativ dispune în total de 90 de imobile construite cu Parter plus un Etaj locativ. Casele sunt construite în stil minimalist și au o structură din zidărie portantă, fundația caselor dispune de un sistem hidro și termoizolant, construcția este cu stâlpi de rezistență cu bare de fier și plăci din beton, precum și acoperișul la fel este din plăci din beton, care sunt acoperite cu folii anti-condensare și tablă de marcă Bilka.

Fațada caselor este finisată cu tencuială decorativă siliconică iar fundația imobilelor este finisată cu tencuială decorativă mozaicată.

Fiecare casă dispune de o terasă personală și două locuri de parcare terestre.

În Complex sunt căi de acces interioare și alei asfaltate și sunt amenajate terenuri verzi cu gazon. Pentru copiii rezidenților sunt organizate locuri de joacă.

Securitatea locatarilor este oferită de barieră de acces la intrare în Complex și sunt prezentate servicii de pază.

Descrierea caselor

Ansamblul Rezidențial „Cubic Village” propune spre vânzare case cu vederi panoramice, care sunt împărțite în trei tipuri: „Case înșiruite cu personalitate”, case de tip „Duplex” și case de tip „Single”. Fiecare locuință din casele înșiruite are suprafața de 120 mp.

Cumpărătorii primesc locuințe complet finisate „la cheie”, cu uși interioare instalate (din lemn masiv), cu parchet stratificat de clasă „trafic intens” pe pardoseli, cu gresie și faianță de import, tencuieli, gleturi și vopseli lavabile, precum și casele sunt dotate cu obiecte sanitare.

Scara interioară din casă este din beton, și are o acoperire cu lemn de culoarea ușilor interioare (culoarea este propusă la alegerea cumpărătorului), precum și mâna curentă este din lemn.

Casele locative dispun de ferestre mari cu profil PVC și 5 camere în nuanțe gri antracit, cu sticlă triplu stratificată.

Sistemul de încălzire este autonom pentru fiecare casă și este pus în funcțiune de centrala termică proprie (putere 24 kw), încălzirea este prin pardosea la ambele nivele și dispune de termostate ambiente instalate în fiecare cameră. În camerele de baie este prevăzută încălzire dublă: prin pardosea și cu calorifere.

Este branșament la apă, gaze, curent electric și contorizare individuală pentru fiecare utilitate. Sistemul de canalizare este branșat la rețeaua orășenească. Sunt dotări și cablaj pentru TV, internet și sunt toate instalațiile electrice.

Casele sunt împrejmuite cu gard din lemn dublat, care stă pe o fundație destul de înaltă.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Cubic Village” este Compania „Sitera Development” S. R. L.

Modalități de achitare: credit Prima Casă.

Mai multe informații despre case, poze, scheme, prețuri și despre toate modalitățile de achiziționare direct de la Dezvoltator, aflați de pe pagina oficială a Ansamblului Rezidențial „Cubic Village”.

Cubic Village vezi harta Iași

Sunați la dezvoltator

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.