1 / 40
Day Residence, București

Day Residence
în București

Conform informaţiilor noastre la moment în Day Residence nu au rămas apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Dezvoltator
Adresa
str. Râmnicu Vâlcea, 8, zona Dristor, Sector 3, București

Schițele și prețurile în Day Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Studiouri
45.3945.59 m2
totul e vândut
1 camere
52.13 m2
totul e vândut
2 camere
69.7396.96 m2
totul e vândut
3 camere
110.24366.07 m2
totul e vândut

Day Residence vezi harta București

str. Râmnicu Vâlcea, 8, zona Dristor, Sector 3, București

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Day Residencedat în exploatareîn 2018, trimestrul 4dat în exploatare
în 2018, trimestrul 4

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
individuală
Lift
2 pasager
Numărul blocurilor
2
Numărul de apartamente
111
Parcare
exterioară
Pereţi
cărămidă
Tehnologia construcției
cadru monolit
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Numărul camerelor
studio, 2‑camere, 3‑camere, penthouse
Spațiul apartamentelor
52,13–110,24 mp

Despre achiziție

Plată
Prima Casă, credit ipotecar, plata cash, credit imobiliar

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Day Residense” se află amplasat în cartierul Dristor pe strada Râmnicu Vâlcea, nr. 8, în sectorul 3 din București.

Facilitățile amplasării

În apropierea Complexului locativ se află Parcul Alexandru Ioan Cuza - la doar câteva minute de mers pe jos de la locuințe. În imediata apropiere este magazinul JUSK, sunt supermarketurile Kaufland, Mega Image, Billa, Profi și Piața Râmnicu Sărat. De asemenea nu departe se află Mall Park Lake Plaza și Vitan Mall, sunt farmacii, este o clinică stomatologică și un centru medical, un salon de înfrumusețare, cinematograf, bănci și locuri de divertisment. Pentru copii în apropiere funcționează grădinițele de copii nr. 38 și nr. 3 și școlile nr. 58 și nr. 88. Stațiile de autobuze, troleibuze și tramvaie se află la o distanță minimă iar Stația de Metrou Dristor se află la doar 250 de metri. Distanța de la locuințe până la Piața Unirii este de 4,2 km. Până la Gara de Nord sunt de parcurs 7,2 km. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află la 20,9 km iar Aeroportul Internațional Băneasa este la o distanță de 11,1 km.

Caracteristica constructivă a Complexului Rezidențial

Imobilul este prezentat cu un sistem de înălțime de 2 nivele de subsol destinate pentru locuri de parcare plus Parter și plus zece Etaje Locative. Construcția este efectuată în baza unei carcase din cadre și diafragme din beton armat. Închiderile exterioare, interioare și compartimentările sunt zidite din cărămidă tip Porotherm. Pereții interiori sunt căptușiți cu vată minerală de 5 cm și placați cu plăci de gipscarton. Blocul Locativ este dotat cu două lifturi silențioase de mare viteză de marcă KONE cu capacitatea de ridicare de 8 persoane. Day residence „Day Residense” oferă spații de parcare în două nivele și are un sistem de securizare 24/7.

Descrierea apartamentelor

Complexul locativ propune apartamente cu 1, 2, 3 camere și Penthouse care pot fi predate cumpărătorilor absolut finisate cu bucătării mobilate cu un design modern precum și pot fi dotate cu aparate de uz casnic. Tâmplăria este de la Salamander cu profil PVC și 6 camere cu geamuri cu grosimea de 6 mm. Ușile interioare sunt produse în Grecia iar ușițe de la intrare sunt italiene de marcă DIERRE. Pardoselile sunt acoperite cu parchet artificial laminat de grosimea dotală de 8 mm. Sistemul de încălzire este centralizat pentru toată clădirea și este pus în funcție de centrală termică de bloc Buderus pe gaze naturale. Există contorizare individuală pentru fiecare apartament la toate unitățile.

Modalități flexibile de achitare: orice tip de credit bancar

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Day Residense” este Compania „Day Grup” care are o experiență de mai mult de 50 de ani pe piața imobiliarelor din Europa.

Pentru mai multe informații detaliate despre apartamente și despre toate metodele de achiziționare direct de la Dezvoltator, citiți pe web site-ul Ansamblului Rezidențial „Day Residense”.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate