1 / 27
Delea Veche Rezidential 2, București

Delea Veche Rezidential 2
în București

Цена, за м2
de la 1184 €
pe 226 €
Dezvoltator
Adresa
str. Delea Veche, 35, zona Vatra Luminoasa, Sector 2, București

Delea Veche Rezidential 2 vezi harta București

str. Delea Veche, 35, zona Vatra Luminoasa, Sector 2, București

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Delea Veche Rezidential 2dat în exploataredat în exploataredat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
parc, supermarket
Încălzire
centrală proprie
Lift
2 pasager
Numărul blocurilor
1
Numărul de apartamente
51
Parcare
subterană și supraterană
Pereţi
zidărie bloc porotherm
Tehnologia construcției
stâlpi, grinzi și plăci din beton armat
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Numărul camerelor
studio, 2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
40,84–73,55 mp

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
da
Plată
credit imobiliar, credit Prima Casă

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Delea Veche Rezidențial 2” este amplasat pe strada Delea Veche, nr. 35, are o așezare foarte confortabil într-o zonă centrală a Bucureștiului. Și are în apropierea sa multe instituții de învățământ, magazine, restaurante, locuri de relaxare și stații cu mijloace de transport în comun.

Prezentarea Ansamblului Rezidențial și descrierea locuințelor

Complexul Rezidențial „Delea Veche Rezidențial 2” reprezintă o clădire de apartamente, care este construită cu u nivel la subsol, are un parter și 7 etaje locative, casa dispune de o singură scară. Construcția este întemeiată pe o fundație de tip radier general din beton armat, cu stâlpi, grinzi și plăci din beton armat, zidăria este efectuată cu bloc porotherm de 25 cm grosime, din exterior casa dispune de izolare termică cu grosimea de 10 cm din polistiren expandat, terasele și balcoanele la fel sunt termoizolate. În incinta Complexului locativ există amenajate pentru transportul personala al locatarilor locuri de parcare atât subterane cât și supraterane deschise sau acoperite. Scara imobilului este dotată cu două ascensoare moderne, cu capacitatea de ridicare a câte 6 persoane fiecare.

Despre apartamente

Proiectul Rezidențial „Delea Veche Rezidențial 2” oferă spre vânzare în total un număr de 51 de unități locative, printre care sunt apartamente cu 1, 2 și 3 camere, locuințele sunt complet finisate cu materiale de clasă premium (cu parchet, plăci ceramice, zugrăveli lavabile, cu uși interioare și la intrare - montate). Suprafața utilă totală a garsonierelor începe de la 40,84 mp și ajunge până la 43,65 mp, iar apartamentele cu 2 camere au suprafața cuprinsă între 50,36 mp și 58,23 mp, locuințele cu 3 camere dispun de suprafața de la 72,99 mp până la 127,14 mp. Toate camerele de baie sunt dotate cu obiecte sanitare și au instalații sanitare. Precum și în apartamente sunt instalații electrice cu prize și întrerupătoare. În camerele de zi (living) este aer condiționat. Sistemul de încălzire pentru fiecare locuință este individual și toate sunt dotate cu câte o centrală termică proprie (în condensații de 24 kw) pe apartament și au radiatoare oțel monobloc instalate. Toate utilitățile sunt branșate și sunt instalate contoare proprii pentru fiecare utilitate separat.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Delea Veche Rezidențial 2” este Compania „D Development”.

Citiți mai multe informații și aflați mai multe materiale utile despre locuințele Ansamblului Rezidențial „Delea Veche Rezidențial 2”, vedeți schemele acestora, aflați disponibilitatea și posibilitățile de achitare de pe site-ul web al Dezvoltatorului „D Development”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.