Dragoș Vodă 17/ ADNBA

Prețul pentru m2
de la 2 241 €
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
Dragos Voda, 17, zona Dacia, sector 2, București (vezi harta)

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Dragoș Vodă 17/ ADNBAîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019în stadiu de construcţie
data finisării în 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire:
centrală BUDERUS
Lift:
lift Schindler
Numărul de apartamente:
17
Parcare:
exterioară
Pereţi:
cărămidă și beton armat
Сurte închisă:
da

Despre apartamente

Numărul camerelor:
2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Spațiul apartamentelor:
59 mp - 133 mp

Despre achiziție

Plată:
Prima Casă, credit ipotecar, plata cash, credit imobiliar

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare imobil

Ansamblul rezidențial „Dragoș Vodă 17/ ADNBA” se amplasează la sectorul 2, în cartierul Dacia din orașul București pe strada Dragoș Vodă, la numărul 17, în apropiere de strada Eminescu și nu departe de bulevardul Dacia. Aici este o zonă centrală dar puțin îndepărtată de bulevardele aglomerate și gălăgioase. Complexul locativ beneficiază de vecinătatea cu piețe agroalimentare, magazine, restaurante, cafenele, clinici, nu departe se află Colegiul Național Cantemir Vodă. Distanța până la Piața Romană este de 2,2 km, Piața Victoriei se află la 3,2 km, Promenada la 5 km, iar până la cea mai apropiată stație de metrou (Obor) este de parcurs o distanță de aproximativ un kilometru.

Structură și detaliile tehnice

Ansamblul Rezidențial „Dragoș Vodă 17/ ADNBA” este un imobil de tip „Butique” care este construit cu un regim mic de înălțime: cu Parter + 2 Etaje și etajul 3 este retras. Structura constructivă a imobilului este din beton, cu zidăria tuturor pereților realizată din cărămidă Porotherm cu exterioare de la Hunter Douglas. Tâmplăria montată la bloc este din aluminiu de la SCHUCO. Există instalat la bloc un ascensor confortabil de marcă Schindler.

Informație despre locuințe

Complexul „Dragoș Vodă 17/ ADNBA” are un număr redus de unități locative cu un total de doar 17 apartamente cu două, trei și patru camere.

Suprafața celor mai mici apartamente este de 59 mp și ajunge până la 133 mp pentru cele mai spațioase locuințe cu 4 camere.

La alegerea cumpărătorilor sunt oferite apartamentele de tip duplex, multe din acestea dispun de balcoane sau terase (cu suprafața de la 23 mp până la 97 mp), iar unele din locuințe au grădini private.

Apartamentele se predau complet finisate cu materiale de calitate superioară. Parchetul montat pe pardoseli este efectuat din stejar masiv cu plintă MDF de culoare albă, la ferestre sunt dotate rulouri textile.

Apartamentele se încălzesc individual prin sistem autonom echipat cu câte o centrală termică de marcă Buderus și radiatoare din oțel plate de firmă Vogel & Noot, există posibilitatea de control online a încălzirii prin sistemul Honeywell. La fel există montat și sistemul de aer condiționat de la Daikin.

Ansamblul rezidențial „Dragoș Vodă 17/ ADNBA” este dezvoltat de către compania „Green Angels” și este proiectat de către compania de arhitecți „ADNPA”.

Mai multe detalii și despre toate acele amănunte de care aveți nevoie să știți despre apartamentele ansamblului locativ „Dragoș Vodă 17/ ADNBA”, le găsiți pe pagina web a dezvoltatorului „Green Angels”.

Dragoș Vodă 17/ ADNBA vezi harta București

Dragos Voda, 17, zona Dacia, sector 2, București
Sunteți mulțumit de apel dezvoltatorului?
Da, sunt mulțumit
Nu, nu sunt mulțumit
Nu am sunat sau nu s-a conectat

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.