1 / 10
Gardena Residence, București

Gardena Residence
în București

Prețul pentru m2
de la 489 €
Adresa
str. Livezii, Măgurele

Gardena Residence vezi harta București

str. Livezii, Măgurele

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Faza 1dat în exploatareîn 2018dat în exploatare
în 2018
Faza 2dat în exploatareîn 2019, trimestrul 1dat în exploatare
în 2019, trimestrul 1

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
interfon
Încălzire
centrala termica individuala
Lift
nu
Numărul blocurilor
110 și 198 de locuințe private
Numărul de apartamente
154
Numărul de etaje
P+E
Parcare
garaje şi parcare exteroiară
Pereţi
cărămidă
Tehnologia construcției
cadru monolit
Tip imobil
casă, duplex, bloc de apartamente
Сurte închisă
acces securizat

Despre apartamente

Numărul camerelor
2‑camere, 3‑camere, duplex, vile
Spațiul apartamentelor
58,4–100 mp

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
da
Plată
cash, credit imobiliar, creditul Prima Casa

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

Complexul Locativ „Gardena Residence” se află amplasat pe strada Atomiștilor, nr.140, în zona Rahova-Măgurele, la limita cu granița sectorului 5 al Bucureștiului.

Facilitățile amplasării

În apropiere de locuințele Ansamblului Rezidențial „Gardena Residence” funcționează un supermarket este o piață și restaurant. Iar la o distanță care poate fi parcursă timp de până la 20 de minute se află parcuri, centre comerciale și de divertisment, instituții de învățământ și locuri de cultură. Distanța până la centrul Bucureștiului este de 10,1 km. Până la Gara de Nord sunt 12,8 km. Aeroportul Otopeni este la 26,8 km și 16,8 km sunt până la Aeroportul Băneasa.

Descrierea Rezidenței

96 de case locative și 14 blocuri de apartamente sunt construite pe un teritoriu de 70 000 mp și formează un cartier locativ de tip închis cu acces securizat сu barieră. Toate imobilele au un stil arhitectural foarte modern și atractiv. În incinta Complexului locativ sunt frumos amenajate multe spații verzi, plantate cu arbuști și pomi fructiferi, gazon și zone de relaxare. Se află construit un foișor din lemn cu grătar din cărămidă și mese. Pentru copii funcționează o grădiniță și sunt amenajate locuri de joacă în curte. Aleile și căile de acces sunt echipate cu un sistem stradal de iluminare. În incintă există organizate locuri de parcare pentru automobilele locatarilor.

Despre locuințe

Ansamblului Rezidențial „Gardena Residence magurele” are construite 198 de locuințe private și 154 de apartamente cu 2-3 camere și studio-uri. Absolut toate locuințele sunt racordate la toate unitățile și sunt conectate la sistemul de interfon. Încălzirea este efectuată prin centrală termică de marcă Immergas. Tâmplăria este cu profil PVC în nuanță „nuc” cu 5 camere și geam termopan. La intrare sunt instalate uși metalice termoizolante. În camere pardoselile sunt acoperite cu parchet și cu gresie în băi și bucătării. Blocurile sanitare sunt finisate cu faianță.

Metode de achitare

Credit ipotecar, credit imobiliar, credit Prima Casă.

Mai multutil despre locuințe, facilități și contacte, găsiți pe web site-ul Ansamblului Rezidențial „Gardena Residence”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate