1 / 25
Good Residence, București

Complex Good Residence în București

Prețul pentru m2
de la 848 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Lahovary, 8, Corbeanca

Schițele și prețurile în Good Residence

Townhouse-uri
106160 m2
de la 89 900 € +TVA
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Good Residence vezi harta București

str. Lahovary, 8, Corbeanca
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Good Residencedat în exploataredat în exploataredat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
parcuri si locuri de joacă, sala de fitness, supermarket, supraveghere video
Lift
nu
Numărul de apartamente
peste 600 de unități
Parcare
exterioară
Pereţi
cărămidă
Tehnologia construcției
Cadre din beton armat
Tip imobil
vile
Сurte închisă
da

Despre apartamente

Numărul camerelor
duplex, casa individuala
Spațiul apartamentelor
92–231 mp

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
da
Plată
credit imobiliar, credit Prima Casă
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

În partea de Nord a Bucureștiului, în zona Corbeanca-Balotești, se află construite casele Ansamblului Rezidențial „Good Residence”, județul Ilfov. O parte din casele locative sunt așezate pe strada Lahovari, nr. 87, iar altele se află situate pe Șoseaua Pipera – Tunari, între Balotești și Tunari.

Facilitățile amplasării

Căsuțele Ansamblurilor Rezidențiale „Good Residence” sunt amplasate în una din cele mai verzi zone ale Bucureștiului cu aer proaspăt și multă liniște. Totodată, nu atât de departe de vile se află grădiniță, sunt școli, magazine și supermarketuri, funcționează Centre comerciale, localuri de odihnă și restaurante. Chiar din Complex circulă o linie publică de maxi-taxi. Distanța de la vile până la Piața Unirii este de 26,9 km. Gara de Nord este situată la 26,1 km de la locuințe. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află situat la 18,3 km, iar până la Aeroportul Internațional Băneasa sunt de parcurs 19,3 km.

Caracteristici generale a Complexelor Rezidențiale

Ansamblul Rezidențial „Good Residence se formează din case particulare construite pe pământ și împărțite în 5 Complexe locative: „Eda”, „Myra”, „Venur”, „Tera” și „Luna”. Structura de rezistență a tuturor caselor se bazează pe cadre din beton armat. Zidăria exterioară și pereții interiori sunt clădiți din cărămidă eficientă. Termo-izolația pereților exteriori este efectuată din polistiren, iar pereții interiori dispun de un sistem de izolare termică cu celuloză. Toate imobilele sunt antiseismice, iar regimul de înălțime este diferit, de exemplu: parter plus mansardă sau parter plus pod sau parter plus un parter înalt și plus un etaj locativ. Toate casele dispun de teren propriu și de locuri personale de parcare. Casele sunt îngrădite cu gard cu înălțimea de 1,8 m din profile din fier și panouri de plasă bordurată. În incinta Ansamblului rezidențial funcționează un supermarket, este o cafenea și o grădiniță „Kids Club”. Pentru relaxare și joaca copiilor sunt amenajate două parcuri. Funcționează un salon de înfrumusețare și este o sală da sport „Good Residence Gym”. Există acces securizat la intrare pe teritoriul Complexului locativ, străzile și căile de acces sunt asfaltate și iluminate.

Descrierea generală a caselor

Un număr de peste 600 de unități locative cu tip de imobil – case/vile sunt construite în incinta Ansamblurilor locative „Good Residence”. Toate casele se predau cumpărătorilor în versiune de finisare completă „la cheie”. Pereții din interior sunt prelucrați, tencuiți, acoperiți cu glet și vopsea lavabilă. Finisajele sunt de tip ceramică (gresie, faianță și parchet de marcă Egger), ușa de la intrare este din metal sau PVC, ușile interioare la fel sunt instalate și sunt celulare, ferestrele sunt cu profil PVC cu 5 camere și geam termopan low-e (4 seasons). Camerele de baie la fel sunt finisate și dotate cu obiecte sanitare. Instalațiile termice din case sunt realizate din PPR. Iar instalațiile electrice sunt realizate din cupru. Fiecare casă se încălzește autonom prin centrală termică proprie pe gaz și prin calorifere. Toate vilele sunt racordate la toate utilitățile necesare: la apă, gaze naturale, curent electric trifazic și canalizare. Sunt dotări și cablaj pentru CATV și telefon, internet prin fibră optică.

Metode de achitare

Credit imobiliar, credit ipotecar, credit „Prima casă”.

Mai multe informații utile, amănunte, informații despre sistemul constructiv și finisaje, pozele și descrierile tuturor tipurilor de case cu prețuri și scheme și despre toate metodele de achitare și cum se poate de cumpărat locuințe noi direct de la Dezvoltator, găsiți pe web site-ul Ansamblului Rezidențial „Good Residence”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Good Residence

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la Good Residence
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex