Acum acest complex nu este disponibil pentru vizualizarea

1 / 38
Green Vista Residence, București

Green Vista Residence
în București

Prețul pentru m2
de la 739 €
Dezvoltator
Adresa
bul. Pipera, 198C, Tunari

Green Vista Residence vezi harta București

bul. Pipera, 198C, Tunari

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Green Vista Residencedat în exploataredat în exploataredat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centrală termică proprie
Numărul de apartamente
252
Parcare
subterană şi supraterană
Pereţi
cărămidă și beton armat
Tehnologia construcției
structură mixtă din cadre din beton armat
Сurte închisă
Da

Despre apartamente

Numărul camerelor
2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, penthouse
Spațiul apartamentelor
56–127 mp

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
rate directe de la Dezvoltator
Plată
Prima casă, credit bancar

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Green Vista Residence” se află amplasat în zona de Nord a Bucureștiului, pe Bulevardul Pipera – Tunari, nr. 198C.

Facilitățile localizării

Rezidența se află într-o zonă curată și foarte liniștită în imediata apropiere de pădurea Băneasa, de Sala sportivă „Atlantis” și de bănci, farmacii și câteva cafenele. În apropiere de Complex se află Școala „Questfield School”, Școala „Olga Gudynn”, Școala Americană Internațională, Școala internațională Mark Twain ș. a. Nu departe sunt marketurile Lidl, Mega Image iar Băneasa Shopping Sity, magazinul IKEA, Carrefour și METRO – se află puțin mai departe. Nu atât de departe se află Grădina Zoologică și Divertiland Park.

Distanța de la Blocurile de apartamente până la Piața Unirii este de 13,4 km. Gara de Nord este situată la 12,3 km de la locuințe. Până la Aeroportul Internațional Henri Coandă sunt de parcurs 11,1 km, iar Aeroportul Internațional Băneasa este la o distanță de 10,1 km.

Caracteristica constructivă a Complexului Rezidențial

6 clădiri de apartamente sunt construite pe un teritoriu de 9 130 mp și dispun de o rezistență seismică la cutremure de până la opt grade. Imobilele dispun de o fundație de tip continuu din beton armat monolit. Structura constructivă este efectuată din cadre din beton armat cu diafragme și planșee din beton armat monolit. Regimul de înălțime a două imobile este de 10 etaje iar restul clădirilor sunt construite cu 9 etaje locative. Ansamblul Rezidențial oferă 224 de locuri de parcare subterane și 59 de locuri de parcare supraterane pentru autotransportul rezidenților și oaspeților. Pentru copii în curte sunt amenajate locuri de joacă. Intrarea în incinta Rezidenței este securizată cu interfon și pază.

Descrierea apartamentelor

Ansamblul Rezidențial „Green Vista Residence” are construite 252 de apartamente moderne și bine gândite până la fiecare amănunt, care dispun de terase și ferestre mari. Locuințele sun finisate cu finisaje de înaltă calitate și sunt racordate la toate unitățile. Apartamentele dispun de aer condiționat și sunt dotate cu apometre și contoare individuale la gaze și curent electric. Există montate instalațiile electrice de iluminat și prize. Este conectată telefonia, televiziune și semnalizare în caz de incendiu.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Green Vista Residence” este Compania de Construcții „ALPHA REAL ESTATE SERVICES”.

Modalități de plată

Dezvoltatorul oferă achitarea în rate fără dobândă, plata cash, credit bancar, credit Prima Casă, avans flexibil.

Mai multe informații utile despre sistemul constructiv, despre finisarea locuințelor și despre cum puteți cumpăra un apartament aici - direct de la Dezvoltator, găsiți pe web site-ul Ansamblului Rezidențial „Green Vista Residence”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate