1 / 22
GViTown, București

GViTown
în București

Prețul pentru m2
de la 1180 €
Dezvoltator
Adresa
str. Vântului, 4-6, zona Vitan, Sector 3, București

GViTown vezi harta București

str. Vântului, 4-6, zona Vitan, Sector 3, București

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Faza Idat în exploataredat în exploataredat în exploatare
Faza IIdat în exploataredat în exploataredat în exploatare
Faza IIIîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 1în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 1
Faza IVîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 3în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 3

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centrală
Numărul blocurilor
4
Numărul de apartamente
324
Parcare
supraterană și subterană
Pereţi
beton și blocuri BCA
Сurte închisă
da

Despre apartamente

Numărul camerelor
studio, 2‑camere, 3‑camere 4‑camere
Spațiul apartamentelor
42,11–99,54 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

Ansamblul Rezidențial „GViTown” se localizează în regiunea Mihai Bravu, pe strada Vântului, nr. 4-6, sectorul 3 din București.

Facilitățile localizării

În apropierea blocurilor locative se află astfel de puncte de interes: București Mall cu magazine de branduri vestite, cu cinema și zone de divertisment și odihnă, sunt supermarketurile Auchan, Kaufland și Lidl. Sunt restaurante și cafenele, câteva centre medicale și farmacii. Nu atât de departe se află Parcul Tineretului și este stadionul Olimpia. Stația de Metrou Mihai Bravu se află la doar 3 minute de mers pe jos. Distanța de la locuințe până la Piața Unirii este de 4,2 km și sunt doar două stații de metrou. Până la Gara de Nord sunt de parcurs 8,3 km. Aeroportul Henri Coandă se află la 21,6 km iar Aeroportul Băneasa este la o distanță de doar 11,7 km.

Caracteristica constructivă a Complexului Rezidențial

Ansamblul Rezidențial dispune de patru Blocuri de apartamente construite cu Parter plus zece etaje locative. Fundația imobilelor este de tip radier general cu pereții structurali ridicați din beton armat, cu stâlpi, grinzi și planșee din beton armat. Zidăria pereților exteriori și interiori este efectuată din blocuri BCA și dispune de un termosistem realizat din polistiren și vată minerală. Pereții din interiorul apartamentelor sunt efectuați din plăci de gipscarton și sunt izolați cu vată minerală cu grosimea de 10 cm, care le oferă o izolare fonică. Casele locative au spații comune finisate elegant cu materiale de calitate înaltă. Scările clădirilor locative sunt dotate cu ascensoare moderne de marcă Schindler. Complexul rezidențial GViTown dispune de parcări private pentru rezidenți. La fel Ansamblul dispune de administrare, pază 24/24 și are un sistem de supraveghere video.

Despre apartamente

Ansamblul Rezidențial GViTown propune la dispoziția cumpărătorilor 12 tipuri de apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere. Locuințele sunt prezentate complet finisate cu finisaje calitative. Pardoselile sunt turnate și acoperite cu parchet laminat cu grosimea de 8 cm. Bucătăriile, holul și blocurile sanitare sunt finisate cu gresie ceramică antiderapantă. Pereții din camere sunt prelucrați și finisați cu glet și vopsea lavabilă (albă), în bucătărie și băi pereții sunt cu faianță. Locuințele sunt conectate la curent, la apă, canalizare și gaze, precum și sunt instalate contor la gaze și sunt apometre. Este conectat sistemul de videointerfon și sunt senzori de fum. Sistemul de încălzire este centralizat dar poate fi și individual. Există locuri speciale pentru instalarea unităților de aer condiționat. Apartamentele sunt dotate cu obiecte sanitare, au prize cu contact de protecție și întrerupătoare. Sunt instalate uși la intrare din metal și uși interioare celulare. Ferestrele sunt cu geamuri termopane și profil PVC.

Despre Dezvoltator

Proiectul GViTown este dezvoltat de Compania „GindiGroup”, care are o experiență de mai mult de 50 de ani în domeniul proiectelor civile și comerciale.

Mai multe detalii despre construcție, apartamente, finisaje și despre metodele cum puteți cumpăra o locuință nouă aici direct de la Dezvoltator, citiți pe site-ul web Ansamblului Rezidențial „GViTown Residence”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate