Hermann Residence Ciresica II

Prețul pentru m2
de la 736 €
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
Cisnădie, str. Sibiului ( vezi harta )

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieData finisăriiData finisării și stadiul
Cisnădie, str. Sibiuluiîn stadiu de construcţieclarificăm cu Dezvoltatorulîn stadiu de construcţie

Caracteristicile Complexului Locativ

Ipotecă de la compania de construcție:
da
Numărul camerelor:
garsoniere ,2‑camere, 3‑camere
Numărul de apartamente:
208 apartamente
Numărul de scara:
7
Parcare:
exterioară
Pereţi:
caramida
Plată:
Prima Casă, credit ipotecar, plata cash, credit imobiliar
Spațiul apartamentelor:
42.64 mp - 82.5 mp
Tehnologia construcției:
cărămidă
Încălzire:
izolatie termica in pardoseala, Centrala termica marca Bosch
Înălțimea tavanului:
P+2E+M
Сurte închisă:
Usa la intrare in apartament

Preţul apartamentelor de la dezvoltator

Camere Camere Spaţiu Preţul aparatamentelor Prețul pentru m2
2 camere 2 camere de la 43 m2 de la 32 000 € de la 744 €
3 camere 3 camere de la 57 m2 de la 42 000 € de la 736 €

Schițele apartamentelor în Hermann Residence Ciresica II

1 cameră 1 cameră de la 47.60 până la 47.60 mp
Schița 1 cameră apartamentului, 47.6 mp în Hermann Residence Ciresica II, Sibiu

47.6 mp   de la 32 000 €

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 47.6 mp Schița 1 cameră apartamentului, 47.6 mp în Hermann Residence Ciresica II, Sibiu
2 camere 2 camere de la 49.29 până la 50.61 mp
Schița 2 camere apartamentului, 49.29 mp în Hermann Residence Ciresica II, Sibiu

49.29 mp   de la 32 000 €

Schița 2 camere apartamentului, 50.61 mp în Hermann Residence Ciresica II, Sibiu

50.61 mp   de la 32 000 €

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 49.29 mp 49.29 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 50.61 mp Schița 2 camere apartamentului, 50.61 mp în Hermann Residence Ciresica II, Sibiu
3 camere 3 camere de la 64.03 până la 64.03 mp
Schița 3 camere apartamentului, 64.03 mp în Hermann Residence Ciresica II, Sibiu

64.03 mp   de la 42 000 €

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 64.03 mp Schița 3 camere apartamentului, 64.03 mp în Hermann Residence Ciresica II, Sibiu

Informații despre Ansamblul rezidențial

Am ales zona Ciresica pentru construirea unui nou complex rezidential Hermann Residence Ciresica II, din cauza zonei liniștite și spațioase, unde puteți ajunge cu ușurință în centrul orașului. Acest proiect vă oferă posibilitatea de a alege apartamente noi, bine izolate și confortabile, cu vedere la Munții Sindrel.

Hermann Residence Ciresica II - este un ansamblu format din 7 cladiri cu regim de inaltime P + 2E + M, suprafața totală de cazare 208, doua sau trei camere.

Apartamentele sunt concepute pentru a oferi functionalitate excelenta si o atmosfera calda, atât din cauza finisaj strălucitor și designul arhitectural rafinat.

Spațiu se potrivesc bine, cu o separare funcțională clară între zona de zi si o lumina de noapte afara, zonele intime și protejate în mod special.

Bucurați-vă de viață și beneficiați de toate facilitățile și confortul oferite de apartamentele Hermann Residence Ciresica II!

Localizare

Noua dvs. casă vă așteaptă într-o zonă rezidențială curată cu cartiere noi și o priveliște magnifică asupra Munților Sindrel.

Complexul rezidential Hermann Residence Ciresica II este situat in partea de sud a Sibiului, in zona Ciresica, pe Calle Cisnadie. Zona este administrată de Primăria orașului Sisnadi, impozitarea este mai mică decât în orașul Sibiu.

Clădirile se află într-o zonă complet nouă din punct de vedere al infrastructurii (alimentare cu apă, canalizare, rețeaua de gaze naturale, rețeaua electrică etc.). Toate utilitățile sunt conectate la rețelele de utilități din Sibiu.

Avantaje

Hermann Residence Ciresica II - un complex rezidential din Sibiu, situat în cartierul nou, cu un vibrant de dezvoltare, complet, care permite locuitorilor să se ușor și rapid la punctul de transport public, zona comercială, oficiu postal, scoli, etc.

Ansamblul utilizează o zonă de agrement, inclusiv un loc de joacă pentru copii pentru copii, o zonă destinată tuturor rezidenților.

Parcare este în complexul rezidențial, este nominal, iar prețul său este inclus în prețul de cumpărare a unui apartament.

Apartamentele sunt disponibile pentru achiziționarea imediată prin programul guvernamental "Prima Casa".

Toate utilitatile sunt conectate la orașul Sibiu rețelei, cât și prin consumul de apă, gaz și energie electrică separată, inclusiv contoare și instalare.

Strada este largă, cu spații verzi și spații tehnice bine definite. La 2 minute de mers pe jos de magazine Ciresica, inclusiv un supermarket, agenție bancară, farmacie, buzunare și alte magazine de diferite profiluri. La aceeași distanță de cartier, respectiv, la 2 minute de mers pe jos, în afara Siret are copii de parc, creat de către municipalitate Sibyu, fiind prima stație de transport în comun. La doar 4 minute de mers pe jos de-a doua oprire a transportului public la intersecția cu străzile din Calea Cisnadiei Rahovei, în cazul în care există o stație de taxi și spălătorie auto. Un reper important în acest domeniu este grădinița 43rd, gradinita este la doar o plimbare de 3 minute de hotel. Pentru a ajunge la data de 7 oficiul poștal, veți avea nevoie de numai 7 minute de mers pe jos, iar distanța dintre hotel Hermann Residence Ciresica II și celebra piață a produselor agro-alimentare zona Rahovei Piața se poate ajunge cu mașina în mai puțin de 3 minute.

Pentru mai multă informaţie detaliată despre Complexul locativ citiți pe website-ul a companiei.

Hermann Residence Ciresica II vezi harta Sibiu

Cisnădie, str. Sibiului

Sunați dezvoltatorului

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.