1 / 9
Ivory 48, București

Ivory 48
în București

Prețul pentru m2
de la 1997 €
Adresa
str. Ienăchiţă Văcărescu, 48, zona Unirii, Sector 4, Bucuresti

Ivory 48 vezi harta București

str. Ienăchiţă Văcărescu, 48, zona Unirii, Sector 4, Bucuresti

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Ivory 48în stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 1în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 1

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centrală termică proprie
Lift
da
Parcare
subterană și supraterană
Pereţi
cărămidă și beton armat
Сurte închisă
da

Despre apartamente

Numărul camerelor
2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Spațiul apartamentelor
64.09 mp–126.79 mp

Despre achiziție

Plată
plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, Prima Casă

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

Fiind situat în inima orașului București, lângă centrul vechi - Complexul locativ „Ivory 48 Rezdential” oferă locatarilor toate facilitățile unei vieți fericite într-o zonă protejată cultural. Adresa de amplasare este strada Ienăchiță Văcărescu la numărul 48 din sectorul 4 – zona Principatele Unite în vecinătate cu Parcul Carol și magazinul Unic. În apropiere se află stația de metrou Piața Unirii, sunt diverse centre comerciale și localuri de divertisment.

Descrierea proiectului locativ

Complexul locativ „Ivory 48 Rezdential” dispune de două corpuri de imobil realizate cu parter și plus trei etaje locative, imobilele sunt construite într-un stil arhitectural neo clasic, care ideal se potrivește zonei de amplasare. Blocurile sunt construite din materiale durabile de ce mai bună calitate. Profilul pentru tâmplăria exterioară este din aluminiu cu geam tripan Aluprof. În curte este amenajat gazon verde, sunt plantași arbuști și plante decorative și sunt instalate aspersoare. În complex este instalat interfon și este supraveghere video.

Finisajele apartamentelor

Un număr total de 14 unități locative sunt oferite în blocurile ansamblului rezidențial „Ivory 48 Rezdential”. Printre care sunt apartamente cu 2-3 și 4 camere cu suprafața de la 64,9 mp pentru cel mai mic apartamente și până la 162,79 mp pentru duplexuri și locuințele cu 4 camere. Toate apartamentele sunt complet finisate și dispun de pardoseli placate cu parchet triplu stratificat și gresia, pereți cu lavabil și camere de baie complet echipate și utilate (cadă, lavoar, vas wc suspendat, bideu suspendat și baterii plus mobilier de baie). Ușile interioare sunt montate – Pinum, ușa de la intrare din metal. Este racordare la apă, gaze, curent și canalizare. Este aer condiționat. CATV, telefon, internet (fibră optică). În fiecare locuință este instalată câte o centrală termică proprie de marcă Viessman. Încălzirea în pardosea este de la Rehau.

Complexul locativ „Ivory 48 Rezdential” este dezvoltat de compania Continium Development.

Pe site-ul Companiei Continium Development se află informații complete atât despre sistemul constructiv cât si toate detaliile finisajelor apartamentelor din ansamblul rezidențial „Ivory 48 Rezdential”, cât și disponibilitatea locuințelor și contactele directe ale Dezvoltatorului.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale Premium Home Center