1 / 25
Lighthouse Residence, București

Lighthouse Residence
în București

Цена, за м2
de la 1895 €
pe 52 €
Adresa
str. Ghiozdanului, 22a, zona Cartierul Francez, sector 1, București

Lighthouse Residence vezi harta București

str. Ghiozdanului, 22a, zona Cartierul Francez, sector 1, București

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori
toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Lighthouse Residencedat în exploatareîn 2018, trimestrul 1dat în exploatare
în 2018, trimestrul 1

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centrală
Numărul blocurilor
1
Parcare
subterană
Pereţi
cărămidă și beton armat
Сurte închisă
da

Despre apartamente

Numărul camerelor
2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, penthouse
Spațiul apartamentelor
58–181 mp

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
da
Plată
Cash , credit imobiliar, Credit Prima Casa

Informații despre Ansamblul rezidențial

Așezare

Ansamblul Rezidențial „Lighthouse Residence” se află amplasat în zona Herăstrău, pe Șoseaua Nordului (strada Ghiozdanului, nr. 22A) la sectorul 1 din orașul București.

Despre zona locației

Ansamblul Rezidențial „Lighthouse Residence” este amplasat într-o zonă foarte bine dezvoltată din toate punctele de vedere, în primul rând trebuie de accentuat faptul apropierii de Parcul Herăstrău, unde se găsesc multe zone sportive, piste pentru bicicliști, spații de divertisment și diverse locuri de joacă pentru copilași. Din punct de vedere comercial și social în această zonă se găsește Shopping Center Băneasa, Promenada Mall, Carrefour Market, Mega Image, sunt bănci, restaurante, săli de sport și saloane de înfrumusețare.

Distanța până în centrul orașului București este de 8,5 km. Gara de Nord se află la o distanță de 5,4 km. Aeroportul Otopeni se află la 12,5 km și Aeroportul Băneasa este la o distanță de 6,4 km.

Caracteristici constructive a Ansamblului Rezidențial

Complexul locativ este construit cu subsol plus parter plus 6 etaje locative și dispune de locuri de parcare subterane și are spații de depozitare. Clădirea este construită din blocuri și cadre din beton armat. Casa locativă este dotată cu ascensoare.

Sunt propuse grădini pentru apartamentele de la partere și terase pentru apartamentele de la etajele superioare, balcoanele apartamentelor sunt de tip – deschis.

Complexul locativ dispune de pază și are supraveghere video.

Apartamentele cu 2, 3 și 4 camere sunt propuse la dispoziția cumpărătorului fără mobilă și sunt finisate cu pereți prelucrați și acoperiți cu vopsea lavabilă și faianță, pardoselile sunt cu gresie și parchet. Toate locuințele sunt dotate cu centrale termice proprii, cu ușă din metal la intrare, cu contoare individuale, aer condiționat și racordare la toate unitățile (apă, gaze naturale, canalizare și curent electric). În locuințe este internet și cablu TV.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Lighthouse Residence” este Compania „Rivergate Rating Group”.

Modalități de plată: achitarea integrală, credit „Prima casă”, credit ipotecar.

Mai multe detalii, amănunte, poze și alte informații despre toate facilitățile locuințelor noi, aflați de pe web site-ul Ansamblului Rezidențial „Lighthouse Residence”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.