1 / 5
Liziera Brasov, Brașov

Liziera Brasov
în Brașov

Prețul pentru m2
de la 434 €
pe 366 €
Dezvoltator
Adresa
str. Fundatura Harmanului, Brașov

Liziera Brasov vezi harta Brașov

str. Fundatura Harmanului, Brașov

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Liziera Brasovîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 3în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 3

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
interfon
Încălzire
autonom
Lift
nu
Numărul de etaje
P+E+M
Parcare
garaje individuale
Pereţi
Cărămidă Porotherm și beton
Tip imobil
duplex
Сurte închisă
da

Despre apartamente

Numărul camerelor
3‑camere, 4‑camere
Spațiul apartamentelor
150 mp

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
da
Plată
credit imobiliar, credit ipotecar, credit Prima Casă, plata cash

Informații despre Ansamblul rezidențial

Așezare

Ansamblul Rezidențial „Liziera Brașov” este amplasat în cartierul Triaj, pe strada Fundătura Hărmanului, în orașul Brașov.

Facilitățile așezării

Zona amplasării caselor locative este foarte liniștită și ferită de gălăgie. Nu departe de case se află Colegiul Tehnic de Transporturi și Școala Gimnazială nr. 31. În vecinătate este Biserica Cuvioasa Parascheva. Până la stațiile cu mijloace de transport public sunt de parcurs în jur la 500 metri. Distanța până la Gara Brașov este de 4,2 km. Centrul Vechi se află la 8,4 km, iar până în Centrul Nou sunt de parcurs 4,7 km.

Caracteristica generală a Ansamblului Rezidențial

Ansamblul Rezidențial „Liziera Brașov” este un cartier locativ care dispune de case particulare pe pământ. Toate imobilele sunt construite cu pereți din beton și cărămidă Porotherm, cu acoperișul din țiglă Bramac. Din exterior pereții dispun de un sistem de termo–izolație cu grosimea de 10 cm. Complexul propune rezidenților loc de parcare, care este inclus în preț.

Descrierea locuințelor

Complexul Locativ „Liziera Brașov” are construite atât case individuale cât și case de tip „duplex”. Casele sunt proiectate cu 3 camere și 2 băi, sau cu 4 camere, precum și dispun de terase generoase și parcare individuală. Există case de tip „Duplex Standard”, spațiul construit a cărora poate fi de 72 mp și de 65 mp. Și sunt case de tip „Duplex Superior” care dispun de suprafața utilă de 78 mp. Suprafața utilă a caselor individuale este de 98 mp. Fiecare casă are un teren aferent de 150 mp, care este îngrădit. Locuințele se predau utilate și complet finisate „la cheie”, cu parchet pe pardoseli, cu gresie și faianță, cu terase amenajate cu dale și cu băi utilate. Sunt montate centrale termice proprii pentru încălzirea autonomă a fiecărei locuințe. Există racordare la gaze, apă, canalizare și curent electric.

Modalități de achitare

Plata cash, credit imobiliar, credit ipotecar, credit „Prima casă”.

Mai multe materiale amănunțite despre căsuțele de vis din Brașov și despre cum acestea pot fi achiziționate direct de la Dezvoltator, găsiți pe web site-ul Ansamblului Rezidențial „Liziera Brașov”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Cele mai apropiate