1 / 4
Maia Dorobantilor, Pitești

Maia Dorobantilor
în Pitești

Цена, за м2
de la 789 €
Dezvoltator
Adresa
str. Dorobantilor, 10a

Maia Dorobantilor vezi harta Pitești

str. Dorobantilor, 10a

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori
toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Maia Dorobantilorîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019în stadiu de construcţie
data finisării în 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centrală termică proprie
Lift
nu
Numărul de apartamente
9
Parcare
exterioară
Pereţi
cărămidă și beton armat
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Înălțimea tavanului
P+2
Numărul camerelor
2‑camere
Spațiul apartamentelor
56.85 mp–89.55 mp

Despre achiziție

Plată
plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, Prima Casă

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locație

Ansamblul rezidențial „Maia Dorobantilor” este localizat într-o zonă centrală dar foarte liniștită, pe strada Dorobanților la numărul 10A în orașul Pitești. În apropiere de imobil sunt magazine, supermarket-uri (Lidl, Kaufland, Jam), sunt farmacii, bănci, grădinițe, școli și colegii.

Prezentarea complexului

Unicul bloc locativ din ansamblul rezidențial „Maia Dorobantilor” este construit cu un regim de înălțime mic cu parter și cu doar 2 etaje locative și dispune de un nivel înalt de rezistență seismică. Structura constructivă constă din cadre din beton armat cu închideri din cărămidă eficientă energetic.

În curtea complexului locativ sunt oferite (la nivelul solului) la dispoziția locatarilor un număr total de 10 locuri de parcare.

Imobilul este dotat cu interfon.

Informații despre apartamente

În blocul locativ din ansamblul rezidențial „Maia Dorobantilor” sunt prevăzute un număr total de doar 9 unități locative. Schemele apartamentelor sunt proiectate cu bucătării de tip - închise. Majoritatea camerelor de baie dispun de câte o fereastră, ce asigură o ventilare naturală. Spațiile de locuit sunt generoase și logic gândite. Toate apartamentele au scheme cu 2 camere și sunt prezentate cu suprafața utilă cuprinsă între 45 mp și 64 mp.

Apartamentele au racordare la toate utilitățile: apă, gaze, electricitate și canalizare. Locuințele sunt echipate cu contoare individuale pentru fiecare utilitate aparte.

Complexul locativ este dezvoltat de către unul din cei mai mari dezvoltatori din România - Compania Maia Residence Invest SA, care are o experiență vastă în domeniul construcției imobiliarelor rezidențiale, de peste 20 de ani.

Pentru a achiziționa unul din apartamentele menționate și pentru a obține mai multe informații utile despre construcție, finisaje și despre metodele acceptate de plată de către dezvoltator, accesați pagina web a ansamblului rezidențial „Maia Dorobantilor”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Cele mai apropiate

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.