1 / 9
Metropolitan Residence Aviatiei, București

Metropolitan Residence Aviatiei
în București

Conform informaţiilor noastre la moment în Metropolitan Residence Aviatiei nu au rămas apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Adresa
str. Aviației, 72

Metropolitan Residence Aviatiei vezi harta București

str. Aviației, 72

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Metropolitan Residence Aviatieidat în exploatareîn 2015, trimestrul 4dat în exploatare
în 2015, trimestrul 4

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
interfon, parc, supermarket, farmacie
Încălzire
centrală individuală
Lift
pasager
Numărul de apartamente
195
Numărul de etaje
P+9
Parcare
subterană
Pereţi
cărămidă
Tehnologia construcției
cadru monolit
Tip imobil
bloc de apartamente
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Numărul camerelor
2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Spațiul apartamentelor
67,70–153 mp

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
da
Plată
Integrală, credit ipotecar, credit imobiliar, credit Prima Casă

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Metropolitan Residence Aviației” se află amplasat în zona de Nord a Capitalei, pe strada Aviației, nr. 72 la sectorul 1 al orașului București și are acces din strada Cpt. Av. Alexandru Șerbănescu.

Facilitățile localizării

În imediata apropiere de Rezidență se află un Centru mare de divertisment pentru copii „Divertiland Playland” și destul de aproape este Mall-ul Promenada Floreasca și Muzeul Aviației, de asemenea se află Piața alimentară Aurel Vlaicu. În vecinătate funcționează Colegiul Agricol Viaceslav Harnaj, este Spitalul Ponderas și Mănăstirea Cristiana. Distanța de la blocul locativ până în centrul Bucureștiului (Piața Unirii) este de 8,1 km. Gara de Nord se situează la 6,5 km de la imobil. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află la 11,2 km iar Aeroportul Internațional Băneasa este la o distanță de până la 4 km. Stația de Metrou „Aurel Vlaicu” se află la doar 800 metri iar până la Metroul Pipera este de parcurs 1,9 km.

Caracteristica constructivă a Complexului Rezidențial

Rezidența se află construită pe un teren cu suprafața 6 536,90 mp și conține un bloc de apartamente, care are două etaje de subsol, un parter plus 7 și 9 etaje locative. Imobilul este construit din blocuri din cadre de beton armat. Umplutura pereților exteriori este din cărămidă Porotherm și are grosimea de 30 de cm iar compartimentările au grosimea de 11,5 cm și la fel sunt realizate din cărămidă. Exteriorul clădirii dispune de izolare termică cu polistiren de 10 cm. Acoperișul la fel este izolat termic precum și este hidroizolat. Ansamblul Rezidențial propune locuri de parcare subterane și dispune de supraveghere video permanentă plus este un contract cu pază umană. Acces prin barieră.

Despre apartamente

Ansamblul Rezidențial „Metropolitan Residence Aviației” are construite în total 195 de apartamente, dintre care sunt duplexuri și locuințe cu 2, 3 și 4 camere. Tâmplăria este de marcă Salamander, cu 5 camere i geam clar LOW-e. Locuințele sunt racordate la toate unitățile: apă, analizare, gaze și curent electric. Încălzirea locuințelor este individuală prin centrală termică proprie și calorifere echipate cu elemente din oțel. Toate materialele de finisare (gresia, faianța, parchetul și ușile interioare) sunt prezentate la alegerea cumpărătorului. Toate obiectele sanitare sunt dotate (cadă, lavoar, vas, wc și baterii). Instalațiile electrice sunt din cupru și instalațiile sanitare sunt din PPR. Există abonament la internet și televiziune.

Mai multe informații despre sistemul constructiv, despre apartamentele noi, alegerea finisajelor și despre toate posibilitățile de achitare și cumpărare direct de la Dezvoltator, citiți pe site-ul web Ansamblului Rezidențial „Metropolitan Residence Aviației”.

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale Metropolitan Residence