1 / 9
Metropolitan Towers Constanta, Constanța

Metropolitan Towers Constanta
în Constanța

Prețul pentru m2
de la 954 €
Adresa
str. Murelor, 7, Constanța

Metropolitan Towers Constanta vezi harta Constanța

str. Murelor, 7, Constanța

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Metropolitan Towers Constantadat în exploataredat în exploataredat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centrală termică proprie
Lift
Da
Numărul blocurilor
2
Numărul de apartamente
176
Parcare
terestră
Pereţi
cărămidă

Despre apartamente

Numărul camerelor
2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
65,99–93,26 mp

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
Cash, credit ipotecar, credit Prima Casă
Plată
plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, Prima Casă

Informații despre Ansamblul rezidențial

Descrierea localizării

Ansamblul rezidențial „Metropolitan Towers” se află situat în zona Piața Badea Cartan – Tomis Nord, pe Aleea Murelor, nr. 7 în orașul Constanța. În apropiere de blocul locativ se află supermarket-urile: Profi City, Mega Image, sunt farmacii și spitale, funcționează sucursale bancare, este grădinița „Mugurel” și școala primară „Dimitrie Știubei”, nu departe se află centru comercial Vivo Mall, este cinematograf, sunt cafenele și restaurantul McDonald’s.

Descrierea blocului locativ și amenajarea complexului

Complexul locativ „Metropolitan Towers” se prezintă pe piața imobiliarelor noi din Constanța cu un bloc de apartamente construit cu Subsol plus Parter plus 11 Etaje locative. Imobilul dispune de o construcție solidă pe cadre din beton și are o structură de rezistență cu zidărie din blocuri BCA cu grosimea de 30 cm. Termoizolația exterioară este din placi din polistiren și are grosimea de 12 cm. Blocul locativ dispune de ferestre cu tâmplărie PVC cu 7 camere de la Salamander și cu geam tripan. Clădirea de apartamente dispune de 2 ascensoare de ultimă generație, care oferă acces până la subsolul clădirii. Casa scării este placată cu granit și are montat un sistem de iluminat. Locurile de parcare sunt organizate supraterane, subterane, precum și sub amprenta clădirii. La intrare în bloc este montată ușă rezistență la foc. Accesul în curtea complexului rezidențial este controlat și se efectuează prin poartă de acces cu telecomandă.

Informații despre apartamente

Un număr de 176 de apartamente cu 2 și 3 camere sunt amenajate în Ansamblul rezidențial „Metropolitan Towers”. Compartimentările interioare ale locuințelor sunt efectuate din blocuri BCA și au grosimea de 25 cm. Toate apartamentele dispun de uși rezistente la foc montate la intrare - de firma Porta Door. Ușile interioare sunt instalate și sunt oferite de Porta. Viitorilor locatari li se oferă apartamente complet finisate cu pereții interiori vopsiți cu vopsea lavabilă, cu gresie, faianță și parchet placat de calitate premium și toate obiectele sanitare instalate în camerele de baie. Toate caloriferele sunt montate în camere și este dotată centrala termică în condensații de 24 Kw - proprie pentru fiecare apartament, și instalațiile electrice și sanitare sunt montate. Pentru a vedea apartamentele și a afla mai multe materiale și detalii sunteți invitați să vizitați showroom-ul din Aleea Murelor, 7 , Constanța la o întâlnire personală cu Dezvoltatorul, sau puteți accesa website-ul ansamblului rezidențial „Metropolitan Towers”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Cele mai apropiate