Prețul pentru m2
de la 980 €
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Matei Millo, nr. 114 ( vezi harta )

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construc‌ț‌ie Data finisării Data finisării și stadiul
str. Matei Millo, nr. 114 dat în exploatare în 2018, trimestrul 2 în 2018, trimestrul 2 dat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Spațiul apartamentelor:
140 mp utili
Ipotecă de la compania de construcție:
da
Încălzire:
autonom
Tehnologia construcției:
stâlpi și cadre din beton armat
Parcare:
proprie
Numărul de apartamente:
20 de case cuplate și 24 înșiruite
Сurte închisă:
da
Clasă:
finisate
Numărul camerelor:
5‑camere
Plată:
credit imobiliar, credit Prima Casă, credit ipotecar.
Pereţi:
Cărămidă tip Porotherm

Preţul apartamentelor de la dezvoltator

Camere Camere Spaţiu Preţul aparatamentelor Prețul pentru m2
Townhouse Townhouse de la 150 m2 de la 147 058 € de la 980 €

Schițele apartamentelor în Millo Village

Townhouse Townhouse de la 150.00 până la 170.00 mp
Schița Townhouse apartamentului, 150 mp în Millo Village, București

150 mp   de la 147 058 €

Schița Townhouse apartamentului, 170 mp în Millo Village, București

170 mp   de la 176 470 €

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 150 mp 150 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 170 mp Schița Townhouse apartamentului, 170 mp în Millo Village, București

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Millo Village” este amplasat în zona de Nord a Capitalei, pe strada Matei Millo, nr. 114, în orașul Voluntari, județul Ilfov.

Despre localitatea amplasării

Complexul locativ este situat într-o zonă foarte confortabilă cu aer curat între Pădurea Andronache și Pădurea Crețulescu. Și se află așezat la o distanță de doar 3 km de la rondul Pipera, de la MacDonald’s, de la Pipera Plaza, de la Planet Gym și Hub Comercial.

Distanța de la vile până la Piața Victoriei este 9,7 km prin Bulevardul Aviatorilor, iar până la Piața Unirii sunt 11,7 km. Gara de Nord se află la 11,8 km de la Ansamblul locativ prin strada Petricani. Până la Aeroportul Internațional Henri Coandă sunt de parcurs 15,3 km, iar Aeroportul Internațional Băneasa se află la o distanță de 8,4 km.

Structura și descrierea generală a Proiectului Rezidențial

Ansamblul Rezidențial „Millo Village” este un cartier locativ inovativ amplasat pe un teritoriu de 10 000 mp și are case cuplate și înșiruite, care sunt construite cu stâlpi și cadre din beton armat și pereți din cărămidă de tip Porotherm cu grosimea de 25/30 cm. Compartimentările interioare la fel sunt zidite și cărămidă și au grosimea de 11,5 cm (sunt placate cu plăci din gips - carton și au umplutura din vată minerală pentru a asigura o fonoizolație excelentă). Fațada caselor este izolată termic cu un strat de 15 cm de polistiren expandat și apoi este acoperită cu tencuială decorativă cu proprietăți hidrofuge. De asemenea fațada imobilelor este placată cu cărămidă aparentă de culoare brun-roșcat. Acoperișul caselor este de culoare gri antracit și este realizat din tablă fălțuită montată pe o structură de lemn, de asemenea dispune de un sistem de termo – izolare cu vată minerală de 12 cm.

Tâmplăria exterioară este de culoare gri - antracit, este de marcă Salamander cu 5 camere și are geam termopan securizat cu low-e.

În incinta Complexului este iluminat stradal și iluminat exterior al caselor, există amenajat un teren de joacă și distracții pentru copii cu suprafața de 250 mp. Sunt plantate spații verzi și există organizate locuri de parcare în fața caselor. De asemenea este organizată o zonă de parcare pentru vizitatori și ca spațiu pentru evenimente.

Ansamblul Locativ „Millo Village” este un cartier locativ de tip – închis, unde accesul la străzile interioare este numai pentru rezidenți.

Complexul Rezidențial este păzit și are sistem de videointerfon.

Descrierea locuințelor

Proiectul Rezidențial „Millo Village” cuprinde 20 de locuințe cuplate și are 24 de case înșiruite cu 5 camere, cu 3 băi și cu spațiul util de 140 mp.

Casele sunt complet finisate „la cheie” cu pereți prelucrați, acoperiți cu glet și cu tencuială mecanizată. Tavanele sunt din plăci de gips carton pe structură metalică. Atât pereții cât și tavanele sunt vopsiți cu vopsea super - lavabilă de culoare albă de la Caparol. Pardoselile din camere, hol și dormitoare sunt placate cu parchet de la Egger (grosimea de 8 mm), iar în băi și bucătării este placaj cu ceramică de la Delta Design, precum și faianța la fel este de import. Ușa de acces este efectuată din metal și este placată cu HPL laminat și ușile interioare sunt de marcă Pinum.

Obiectele sanitare din camerele de baie sunt din gama Roca și bateriile sunt din gama Roca/Kludi.

Scara are o structură din beton și este placată cu lemn, mâna curentă la fel este efectuată din lemn.

Terasele sunt finisate cu piatră naturală – antiderapantă și rezistentă la îngheț.

Cablajul prevăzut pentru instalațiile electrice este din cupru, iar prizele, întrerupătoarele, comutatoarele, tabloul și siguranțele automate sunt de marcă Lergrand.

Încălzirea este prin centrală termică proprie pe casă de marcă Viessman sau Buderus iar traseul sistemului de încălzire prin pardosea este de marcă germană – „Tece”.

Locuințe sunt superioare cu spații generoase și suprafețe vitrate mari și cu multe spații de depozitare și etajele de mansardă oferă o viziune fascinată asupra pădurii.

Casele sunt conectate la sistemul „Smart House” (control prin intermediul tabletei, smartphone - ului sau computerului) care poate dirija cu aplicațiile acestui sistem (încuietori inteligente, senzori de inundație și senzori de ușă/fereastră, detector de fum și programarea sistemului de iluminare).

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Millo Village” este Compania „Nordis”.

Metode de achitare: credit imobiliar, credit Prima Casă, credit ipotecar.

Mai multe amănunte și detalii utile despre cartierul locativ, despre sistemul „Smart Hause” și toate dotările lui, despre metodele de achiziționare a imobilelor direct de la Dezvoltator, puteți afla de pe web site-ul Ansamblului Rezidențial „Millo Village”.

Millo Village vezi harta București

Sunați la dezvoltator

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.