1 / 17
Millo Village, București

Complex Millo Village în București

Prețul pentru m2
de la 980 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Matei Millo, 114, zona Pipera, București
SCHIȚE ȘI PREȚURI
COMPLEX PE HARTĂ
DAREA ÎN EXPLOATARE
CARACTERISTICI
DESPRE COMPLEX

Schițele și prețurile în Millo Village

Townhouse-uri
150170 m2
de la 147 058 € +TVA
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Millo Village vezi harta București

str. Matei Millo, 114, zona Pipera, București
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Millo Villagedat în exploatareîn 2019, trimestrul 2dat în exploatare
în 2019, trimestrul 2

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
sistem smart house,
Încălzire
autonom
Lift
nu
Mijloace de transport
autobuz
Numărul blocurilor
44 de case
Numărul de apartamente
20 case duplex si 24 case înșiruite
Numărul de etaje
P+1E
Parcare
proprie
Pereţi
Cărămidă tip Porotherm
Tehnologia construcției
stâlpi și cadre din beton armat
Tip imobil
vile
Сurte închisă
da

Despre apartamente

Numărul camerelor
5‑camere
Spațiul apartamentelor
140 mp utili

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
da
Plată
credit imobiliar, credit Prima Casă, credit ipotecar
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Millo Village” este amplasat în zona de Nord a Capitalei, pe strada Matei Millo, nr. 114, în orașul Voluntari, județul Ilfov.

Despre localitatea amplasării

Complexul locativ este situat într-o zonă foarte confortabilă cu aer curat între Pădurea Andronache și Pădurea Crețulescu. Și se află așezat la o distanță de doar 3 km de la rondul Pipera, de la MacDonald’s, de la Pipera Plaza, de la Planet Gym și Hub Comercial. Distanța de la vile până la Piața Victoriei este 9,7 km prin Bulevardul Aviatorilor, iar până la Piața Unirii sunt 11,7 km. Gara de Nord se află la 11,8 km de la Ansamblul locativ prin strada Petricani. Până la Aeroportul Internațional Henri Coandă sunt de parcurs 15,3 km, iar Aeroportul Internațional Băneasa se află la o distanță de 8,4 km.

Structura și descrierea generală a Proiectului Rezidențial

Ansamblul Rezidențial „Millo Village” este un cartier locativ inovativ amplasat pe un teritoriu de 10 000 mp și are case cuplate și înșiruite, care sunt construite cu stâlpi și cadre din beton armat și pereți din cărămidă de tip Porotherm cu grosimea de 25/30 cm. Compartimentările interioare la fel sunt zidite și cărămidă și au grosimea de 11,5 cm (sunt placate cu plăci din gips - carton și au umplutura din vată minerală pentru a asigura o fonoizolație excelentă). Fațada caselor este izolată termic cu un strat de 15 cm de polistiren expandat și apoi este acoperită cu tencuială decorativă cu proprietăți hidrofuge. De asemenea fațada imobilelor este placată cu cărămidă aparentă de culoare brun-roșcat. Acoperișul caselor este de culoare gri antracit și este realizat din tablă fălțuită montată pe o structură de lemn, de asemenea dispune de un sistem de termo – izolare cu vată minerală de 12 cm. Tâmplăria exterioară este de culoare gri - antracit, este de marcă Salamander cu 5 camere și are geam termopan securizat cu low-e. În incinta Complexului este iluminat stradal și iluminat exterior al caselor, există amenajat un teren de joacă și distracții pentru copii cu suprafața de 250 mp. Sunt plantate spații verzi și există organizate locuri de parcare în fața caselor. De asemenea este organizată o zonă de parcare pentru vizitatori și ca spațiu pentru evenimente. Ansamblul Locativ „Millo Village” este un cartier locativ de tip – închis, unde accesul la străzile interioare este numai pentru rezidenți. Complexul Rezidențial este păzit și are sistem de videointerfon.

Descrierea locuințelor

Proiectul Rezidențial „Millo Village” cuprinde 20 de locuințe cuplate și are 24 de case înșiruite cu 5 camere, cu 3 băi și cu spațiul util de 140 mp. Casele sunt complet finisate „la cheie” cu pereți prelucrați, acoperiți cu glet și cu tencuială mecanizată. Tavanele sunt din plăci de gips carton pe structură metalică. Atât pereții cât și tavanele sunt vopsiți cu vopsea super - lavabilă de culoare albă de la Caparol. Pardoselile din camere, hol și dormitoare sunt placate cu parchet de la Egger (grosimea de 8 mm), iar în băi și bucătării este placaj cu ceramică de la Delta Design, precum și faianța la fel este de import. Ușa de acces este efectuată din metal și este placată cu HPL laminat și ușile interioare sunt de marcă Pinum. Obiectele sanitare din camerele de baie sunt din gama Roca și bateriile sunt din gama Roca/Kludi. Scara are o structură din beton și este placată cu lemn, mâna curentă la fel este efectuată din lemn. Terasele sunt finisate cu piatră naturală – antiderapantă și rezistentă la îngheț. Cablajul prevăzut pentru instalațiile electrice este din cupru, iar prizele, întrerupătoarele, comutatoarele, tabloul și siguranțele automate sunt de marcă Lergrand. Încălzirea este prin centrală termică proprie pe casă de marcă Viessman sau Buderus iar traseul sistemului de încălzire prin pardosea este de marcă germană – „Tece”. Locuințe sunt superioare cu spații generoase și suprafețe vitrate mari și cu multe spații de depozitare și etajele de mansardă oferă o viziune fascinată asupra pădurii. Casele sunt conectate la sistemul „Smart House” (control prin intermediul tabletei, smartphone - ului sau computerului) care poate dirija cu aplicațiile acestui sistem (încuietori inteligente, senzori de inundație și senzori de ușă/fereastră, detector de fum și programarea sistemului de iluminare).

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Millo Village” este Compania „Nordis”.

Metode de achitare

Credit imobiliar, credit Prima Casă, credit ipotecar.

Mai multe amănunte și detalii utile despre cartierul locativ, despre sistemul „Smart Hause” și toate dotările lui, despre metodele de achiziționare a imobilelor direct de la Dezvoltator, puteți afla de pe web site-ul Ansamblului Rezidențial „Millo Village”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Millo Village

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex