1 / 7
Mira Residence, București

Mira Residence
în București

Prețul pentru m2
de la 677 €
Adresa
str. Orientului, 21, Tunari

Mira Residence vezi harta București

str. Orientului, 21, Tunari

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Mira Residencedat în exploatareîn 2018, trimestrul 4dat în exploatare
în 2018, trimestrul 4

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centrală
Numărul de apartamente
70 vile tip duplex
Parcare
2 locuri
Pereţi
blocuri ceramice neportante
Tehnologia construcției
stâlpi, grinzi și planșee din beton armat
Tip imobil
duplex
Сurte închisă
Da

Despre apartamente

Numărul camerelor
4‑camere
Spațiul apartamentelor
127 mp

Despre achiziție

Plată
Prima Casă, credit ipotecar, plata cash, credit imobiliar

Informații despre Ansamblul rezidențial

Așezare

Complexul Rezidențial „Mira Residence Tunari” se află amplasat pe strada Orientului, nr. 21 comuna Tunari, județul Ilfov, în partea de Nord de la București.

Descrierea cartierului rezidențial

Complexul locativ „Mira Residence” se formează din 70 de imobile construite cu un sistem de tip – duplex, fiecare cu parter și plus un etaj. Structura constructivă este din stâlpi, grinzi și planșee din beton armat, pereții sunt realizați din blocuri ceramice, din exterior casele sunt placate cu un termosistem din polistiren (de 15 cm) și finisajele exterioare sunt din tencuială mecanizată structurată. Acoperișul este format din lemn și are învelitoare de la Wetterbest. Fiecare casă dispune de 4 camere și este construită pe un lot de pământ cu suprafața de 215 mp. Suprafața construită a locuințelor este de 127 mp, iar suprafața utilă este de 96 mp plus câte o terasă cu spațiul de 14 mp și câte un balcon de 3,5 mp. Pentru fiecare casă sunt prevăzute câte două locuri de parcare și este amenajată câte o grădină simpatică. În Rezidență este organizat loc de joacă pentru copii, loc pentru piscină, curtea este îngrădită și are acces securizat în incinta Complexului locativ. Precum și sunt prevăzute servicii de pază și sistem de monitorizare video. Locuințele sunt finisate și se predau cu ușa de acces din metal - instalată, ușile interioare sunt din lemn și la fel sunt instalate, tâmplăria exterioară este de la Rehau cu profil alb PVC și geam termopan dublu. Pereții interiori sunt clădiți din blocuri ceramice neportante cu grosimea de 11,5 cm și sunt prelucrați cu glet și vopsiți cu vopsea de culoare albă super lavabilă, tavanele la fel sunt nivelate, prelucrate și vopsite. Pardoselile din camerele de baie, la terase și la balcoane sunt placate cu ceramică antiderapantă. Iar în holuri, dormitoare, bucătărie și living este placaj cu parchet dublu stratificat cu grosimea de 8 mm. Camerele de baie sunt finisate și sunt dotate cu astfel de obiecte sanitare: cabină duș, cadă, lavoar, vas wc și baterii. Casele se încălzesc autonom prin radiatoare cu apă caldă de la centrala individuală pe gaz de marcă Bosh. Toate locuințele sunt branșate la sistemul de gaze naturale, au energie electrică, sistem de canalizare și sunt contorizate separat.

Compania „Antioch Investment” este Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Mira Residence”.

Pentru a vă convinge despre toate facilitățile caselor, planimetriile lor, metode de achitare acceptate de către Dezvoltator și disponibilitatea locuințelor, sunteți invitat să vizitați site-ul web al Ansamblului Rezidențial „Mira Residence” din Tunari.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate