1 / 1
NEO Mamaia, Constanța

Complex NEO Mamaia în Constanța

Prețul pentru m2
prețul se clarifică la dezvoltator
Adresa
Aleea Lamia, 4, Mamaia, Constanta

NEO Mamaia vezi harta Constanța

Aleea Lamia, 4, Mamaia, Constanta
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Lift
da
Numărul blocurilor
1
Numărul de apartamente
47
Numărul de etaje
5
Parcare
subterană
Tip imobil
bloc de locuinte

Despre apartamente

Numărul camerelor
2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, 5‑camere
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizat prea ideal

În stațiunea turistică din Nord-Estul orașului Constanța, în Mamaia Nord, pe strada Aleea Lamia, la numărul 4 (careul C2, lotul 19), se află localizat complexul rezidențial „Neo Mamaia”. Ansamblul locativ se află situat pe un grind litoral între Marea Neagră și Limanul Siutghiol. Și se evidențiază cu apropierea de plajele formidabile, de cele mai „fine” restaurante/cluburi de noapte și cu calitatea excelentă a mediului înconjurător din zonă. De la pragul blocului rezidențial până la firul apei din Marea Neagră sunt de parcurs exact 76 de pași cu acces direct la plaja privată.

Distanța până în centrul orașului Constanța este de 14,1 km și poate fi parcursă cu transport personal în cel mult 25 de minute. Până la Parcul Acvatic „Agua Mamaia” sunt 6,3 km și se ajunge acolo de la complex aproximativ în 10 minute. Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” este situat la 27,2 km de la complexul rezidențail „Neo Mamaia”, unde se ajunge cu mașina în maxim 30 minute.

Prezentarea și descrierea tehnică a complexului locativ de vis

Terenul pe care se află amplasat complexul locativ „Neo Mamaia” are o suprafață de 2 348 mp. Însăși proiectul locativ reprezintă o clădire rezidențială proiectată cu un design elegant și contemporan cu calități de „clădire verde”, care este prezentată cu înălțimea de: Demisol + Parter + 4 - 5 Etaje locative. Imobilul este construit doar din materiale contemporane, durabile și eficiente din punct de vedere energetic și este dotat cu sisteme de instalare ce dețin un grad minim de poluare. Fațada clădirii este complet ventilată, iar partea frontală a imobilului (orientată spre litoral) este gândită cu un perete perlat efectuat din sticlă, care este concepută special pentru reducerea zgomotului și a radiației.

La parterul blocului rezidențial se află proiectat un spațiu special pentru alimentarea publică. De asemenea la parterul clădirii sunt prevăzute și locuri de parcare, spații tehnice, spații de circulații comune și spații complementare funcțiunii de locuire. Precum și la parterul clădirii rezidențiale se amplasează o recepție excepționată și blocul de apartamente oferă o gamă largă de servicii la cel mai înalt nivel: spălătorie, administrare, curățare și serviciu de concierge. Modul în care este proiectat complexul rezidențial „Neo Mamaia” este astfel încât să ofere intimitate și confort la maxim pentru locatari.

Un spație de 400 metri plantați cu spații verzibucură rezidenții, vizitatorii și vecinii. Parcările sunt toate proiectate subterane. Curtea și tot teritoriul complexului locativ, precum și spațiile interioare ale blocului sunt permanent păzite, controlate și sunt echipate cu camere de luat vederi ce asigură un control non stop.

Apartamente formidabile pentru vacanțe irepetabile

De la primul etaj până la etajul 5 al complexului rezidențial „Neo Mamaia” este prevăzut un număr de 47 de unități rezidențiale, dintre care sunt împărțite în 9 locuințe cu două camere, 16 apartamente cu trei camere, 20 de unități locative cu patru camere și 2 proprietăți rezidențiale de tip Duplex cu cinci camere.

  • Cu suprafața de la 75,50 mp până la 77,80 mp sunt prezentate apartamentele cu 2 camere;
  • Cu suprafața de la 101,10 mp până la 152,10 mp sunt prezentate apartamentele cu 3 camere;
  • Cu suprafața de la 176,50 mp până la 267,40 mp sunt prezentate apartamentele cu 4 camere;
  • Cu suprafața de la 227,70 mp până la 267,40 mp sunt prezentate Duplex-urile cu 5 camere.

Toate locuințele sunt proiectate cu o înălțime liberă în camere de 300 cm. La finisarea apartamentelor este folosită piatra naturală. Iar terasele locuințelor dispun de închideri din sticlă. Toate finisajele interioare sunt alese cu atenție și sunt de calitate superioară. Locuințele complexului locativ „Neo Mamaia” se află situate excelent și minunat pe malul Mării Negre și se deosebesc cu vederi fermecătoare spre mare. Compania de construcții „NEO MAMAIA” SRL este Dezvoltatorul complexului rezidențial „Neo Mamaia” și acesta este controlat de către compania „NEO PROPERTIES DEVELOPMENT” SA.

Despre toate facilitățile ansamblului locativ „Neo Mamaia”, mai detaliat despre cum sunt finisate apartamentele și care este sistemul de construcție al blocului, despre metodele de plată, disponibilitatea unităților locative și contactele directe ale agenților departamentului de vânzări, se poate de aflat directe de pe site-ul web al Dezvoltatorului - „NEO PROPERTIES DEVELOPMENT” SA.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre NEO Mamaia

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Cele mai apropiate
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex