1 / 1
NEO Timpuri Noi, București

Complex NEO Timpuri Noi în București

Prețul pentru m2
prețul se clarifică la dezvoltator
Adresa
str. Logofătul Tăutu, 66, zona Tineretului, sector 4, București
SCHIȚE ȘI PREȚURI
COMPLEX PE HARTĂ
DAREA ÎN EXPLOATARE
CARACTERISTICI
DESPRE COMPLEX

Schițele și prețurile în NEO Timpuri Noi

2 camere
5468.7 m2
de la 89 400 € +TVA
3 camere
97112.4 m2
de la 142 000 € +TVA
4 camere
128.9 m2
de la 185 000 € +TVA
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

NEO Timpuri Noi vezi harta București

str. Logofătul Tăutu, 66, zona Tineretului, sector 4, București
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
NEO Timpuri Noiîn stadiu de construcţiedata finisării în 2020, trimestrul 4în stadiu de construcţie
data finisării în 2020, trimestrul 4

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
interfon, supermarket
Încălzire
centralizată şi prin pardoseală
Lift
2 ascensoare
Mijloace de transport
metrou, autobuz, tramvai
Numărul blocurilor
1
Numărul de apartamente
108
Numărul de etaje
S+P+8 etaje
Parcare
subterană și exterioară
Tip imobil
bloc de apartamente
Сurte închisă
supraveghere video

Despre apartamente

Numărul camerelor
2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Informații despre localizarea complexului locativ

Într-o zonă în plină dezvoltare – zona Tineretului din sectorul 3 al orașului București, pe strada Logofătul Tăutu, la numărul 66 se află localizat ansamblul rezidențial „NEO Timpuri Noi”. Amplasarea perfectă oferă rezidenților acces către Parcul Carol (doar 2 km și în 27 minute de mers pe jos sunteți pe loc) și Parcul Tineretului (unde ajungeți pe jos în 23 de minute, deoarece sunt de parcurs doar 1800 de metri).
Locatarii ansamblul rezidențial „NEO Timpuri Noi” vor ajunge la metrou în cel mult 5 minute pe jos, deoarece până la Stația de Metrou „Timpuri Noi” este o distanță de numai 400 de metri. Complexul rezidențial se amplasează în proximitate față de Piața Unirii, la o distanță de 2000 metri care pot fi parcurși prin Splaiul Unirii.

De asemenea în zona de localizare a imobilelor găsim: supermarket-urile Mega Image, Roua și Royal Supermarket, minimarket-ul Shop & Go, Piața Norilor, sunt saloane de înfrumusețare, este sala sportivă Ladies Wellnes Club, este linia de restaurante „Fratelli Grup” și centrul de birouri „Vastint”. În vecinătate se găsește Școala Gimnazială nr. 81, este o școală de dansuri și un magazin muzical.

Amenajarea și structura constructivă a rezidenței

Proiectul ansamblului rezidențial „NEO Timpuri Noi” cuprinde două blocuri locative, care sunt dezvoltate pe un teren cu suprafața totală de 3,835 mp. Corpurile de clădire sunt proiectate cu un aspect elegant și într-un stil arhitectural contemporan și dispun de un design modern plus acestea se deosebesc cu avantajul de clădire verde (prin urmare cu certificare Green Homes) și utilizarea la construcție a sistemelor de instalații energetic eficiente, din materiale durabile, cu un grad redus de poluare și folosirea a celor mai inovative specificații tehnice.

Proiectele imobilelor sunt cu Subsol, Parter și 11 etaje de apartamente.

Fațada caselor de apartamente este finisată cu plăci și are un sistem fiabil de termo izolare și este aplicată cu un sistem de ventilare. La parterul ambelor blocuri locative sunt prevăzute spații de menire comercială, ce oferă locatarilor încă un plus de a avea la îndemână cât mai multe puncte comerciale și organizații de interes personal. În afară de zona comercială, separat în complex este proiectat la parter un lobby de 200 mp, care se mândrește cu un design deosebit. Complexul rezidențial beneficiază de serviciul de administrare. La fiecare scară locativă este instalat câte un ascensor de ultimă generație, care dispune de capacitatea de transportare a câte 8 persoane, lifturile sunt fiabile și funcționează cu un nivel redus de zgomot. Clădirile locative au instală tâmplăria exterioară cu profil din aluminiu și geamuri eficiente la păstrarea temperaturii și la gălăgie. La dispoziția locatarilor în complexul rezidențial „NEO Timpuri Noi” sunt proiectate locuri de parcare subterane și sunt organizare locuri se parcare supraterane. Accesul securizat în incinta complexului este asigurat și este instalat sistem de supraveghere video, este sistem de interfonie, pază și plus poarta de acces este pusă în funcțiune prin telecomandă.

Informații generale și dotările apartamentelor

În ansamblului rezidențial „NEO Timpuri Noi” este proiectat un total de 108 unități locative, care sunt distribuite și logic amplasate pe etajele blocurilor rezidențiale.

Apartamentele au cheme decomandate și bine gândite cu două, trei și patru camere. Suprafața locuințelor cu 2 camere este cuprinsă între 54 mp - 87 mp (65 de unități). Schemele apartamentelor cu 3 camere sunt proiectate cu suprafața de la 97 mp până la 112 mp (31 de apartamente), iar mărimea locuințelor cu 4 camere este de la 128 mp până la 362 mp (12 unități locative). Finisajele de o calitate înaltă sunt aplicate la finisarea interioară a locuințelor și pereții sunt nivelați, prelucrați și vopsiți cu vopsea lavabilă de marcă Vinarom de culoare albă. Pardoselile din living-uri și dormitoare sunt placate cu parchet multistratificat, iar în camerele de baie și pardoselile bucătăriilor sunt finisate cu plăci ceramice. Toate obiectele sanitare sunt dotate în camerele de baie și acestea se deosebesc de clasă - Premium. Toate terasele unităților locative dispun de închideri din sticlă securizată. Piecare proprietate locativă din complex beneficiază de unități de aer condiționat.

Sistemul de încălzire a ambelor imobile este de tip – centralizat (o centrală termică pentru imobil), iar sistemul de încălzire în apartamente este de tip – prin pardoseală. Toate imobilele facilită de astfel de utilități generale ca: apă, canalizare, curent electric și gaze naturale. În fiecare locuință sunt instalate apometre individuale și contoare pentru căldură, gaze și electricitate. Și apartamentele dispun de acces la internet prin fibră optică.

Dezvoltatorul „NEO Development” este parte a companiei „ONE United Development” care este lider pe piața construcției imobiliarelor noi din partea de Nord a capitalei. Dezvoltatorul folosește la construcțiile imobiliarelor sale doar materiale de construcții prietenoase cu mediul, eficiente energetic cu tehnologii moderne și cu echipamente de clasă Premium. Dezvoltatorul oferă metode flexibile de plată, inclusiv și plata în tranșe.

Pentru a afla mai multe detalii și informații complete despre amenajarea, construcția și dezvoltarea complexului, mai multe poze ale apartamentelor, compartimentarea și disponibilitatea locuințelor complexului rezidențial „NEO Timpuri Noi” sunteți așteptați să vizitați site-ul web al Dezvoltatorului – Compania „NEO Development”, unde găsiți afișate și contactele directe ale dezvoltatorului.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre NEO Timpuri Noi

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex