Neofort Biz

Site-ul oficial: neofort-biz.ro

Proiecte în dezvoltare: 24

Proiecte finalizate: 52

Înființată în 2012.

Construiește Ansambluri Rezidențiale în București.

Flatfy este conștient de 76 de obiecte Neofort Biz 24 din ele sunt acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul Neofort Biz

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Toate imobiliarele noi ale dezvoltătorului Neofort Biz

Informațiile despre Compania de construcții

Neofort Biz este o companie care construiește ansambluri rezidențiale în București. Începând cu anul 2012 compania oferă consultanță imobliară, pentru ca apoi să demareze primele dezvoltări rezidențiale. Până astăzi, compania a dezvoltat nu mai puțin de 75 de ansambluri imobiliare în București. Pe lângă acestea Neofort Biz oferă consultanță în crowfunding, studii de fezabilitate, servicii în construcții, management de proiecte în dezvoltări imobiliare, proiectare și arhitectură etc.

În realizarea ansamblurilor, constructorul nu face rabat la calitate și folosește produse premium importate din Italia și Spania. Prețurile per metru pătrat în cadrul ansamblelor rezidențiale dezvoltate de Neofort Biz pornesc de la 633 euro pentru o locuință din Neofort Rezidențial 31 - strada Galata, în cartierul Voluntari. Prețurile cresc în funcție de zonă și de dotări și ajung până la 999 euro/mp în cadrul Neofort Rezidențial 77 – bulevardul Pipera 131. Persoanele mai pretențioase pot opta pentru locuințele din Ansamblurile Neofort 25, 58 sau 60, acolo unde prețurile ajung chiar și la 1.500 euro/mp.

Astfel, un apartament cu 3 camere cu o suprafață de minimum 93mp situat în cadrul Neofort Rezidențial 25 este evaluat la peste 140.000 de euro. Oferta este însă una variată și clienții pot alege dintr-o multitudine de locuințe situate în diferite zone ale capitalei. Pentru un apartament aflat în Neofort Rezidențial 41 - Maior Vasile Băcilă, zona Colentina, proiect ce va fi finalizat în cursul anului 2019, clienții vor plăti 28.361 euro pentru o garsonieră sau 39.999 euro pentru un apartament cu două camere și o suprafață 57mp.

Cei care își doresc un spațiu mai mare și vor să se mute la casă pot alege din cele trei ansambluri imobiliare: Neofort Rezidențial 31, 61 și 75. Acestea sunt formate din vile cu suprafețe cuprinse între 150mp și 290mp.

Neofort oferă clienților posibilitatea de achitare a locuințelor prin programul Prima Casă, credit ipotecar, plata cash sau printr-un credit imobiliar.

Obiecte realizate de dezvoltator

Înca dezvoltatori din România

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.