1 / 18
Nord City, București

Complex Nord City în București

Prețul pentru m2
de la 1000 € +TVA
pe 32 €
Dezvoltator
Adresa
zona Porsche Nord, Pipera

Schițele și prețurile în Nord City

2 camere
69.7387.38 m2
de la 78 000 € +TVA
3 camere
120.07 m2
totul e vândut
4 camere
159.89193.87 m2
de la 155 000 € +TVA
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Nord City vezi harta București

zona Porsche Nord, Pipera
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Nord Citydat în exploatareîn 2018, trimestrul 3dat în exploatare
în 2018, trimestrul 3

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
Centrala termica individuala
Lift
lifturi Otis
Numărul blocurilor
1
Numărul de apartamente
96
Numărul de etaje
P+6
Parcare
exterioară
Pereţi
cărămidă
Tehnologia construcției
cadru monolit
Tip imobil
bloc de apartamente
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Numărul camerelor
2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Spațiul apartamentelor
40,24 –132,01 mp

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
da
Plată
Prima Casă, credit ipotecar, credit imobiliar
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „NORD CITY” se află construit pe Bulevardul Pipera, nr. 1 în partea Nord - Estică a Bucureștiului, în orașul Voluntari, județul Ilfov.

Descrierea zonei de amplasare

Complexul Locativ „NORD CITY” este așezat în zona Pipera, imediat lângă Reprezentanța Porsche București Nord. Această zonă este dezvoltată la maxim cu multe puncte de interes pentru toată familia. Aici funcționează cele mai prestigioase şcoli și licee din capitală: Școala Americană Internațională, Școala Britanică, Școala Germană, Liceul Olga Gutynn şi Liceul Francez. De asemenea funcţionează grădiniţe private şi de Stat. Din punct de vedre comercial în această zonă se află multe Centre Comerciale cu diverse magazine, supermarketuri, fast-food-uri, cafenele, restaurante, farmacii şi bănci: Băneasa Shopping City, Promenada Mall, magazinele IKEA, JYSK, Metro, Decathlon şi Dedeman, marketurile Billa, Mega Image şi Peni Market. În apropiere de casă funcţionează clubul sportiv cu piscină „Planet Swim&Gym”. Şi nu atât de departe de apartamentele Rezidenţei se află Grădina Zoologică, Pădurea Băneasa și Parcul Herăstrău. Distanţa de la scările locative până la staţiile de transport în comun este de numai 300 de metri. Staţia de Metrou Aurel Vlaicu este la 1,9 km. Iar staţia de metrou Pipera este la 1,8 km, unde se ajunge în maxim 22 de minute pe jos sau în 9 minute cu transport. Distanţa până în centrul Bucureştiului (până la Piaţa Unirii) este de 9,5 km. Gara de Nord de află la 7,5 km şi are acces prin două căi - prin Calea Floreasca sau Bulevardul Aviatorilor. Aeroportul Internaţional Băneasa se află la doar 4,5 km, iar până la Aeroportul Internaţional Henri Coandă sunt de parcurs 12,8 km.

Caracteristica şi structura Proiectului rezidenţial

Ansamblul Rezidenţial „NORD CITY” este construit într-un stil arhitectural modern şi elegant din сele mai bune materiale de construcţii. Clădirea de apartamente este ridicată cu un regim de înălțime scăzut: cu subsol, parter plus 4 etaje locative şi al 5-lea etaj retras. Închiderile exterioare şi interioare sunt zidite din cărămidă. Din exterior construcţia este izolată termic cu polistiren. Blocul de apartamente dispune de locuri de parcare spaţioase care sunt amplasate la subsolul clădirii. Casa locativă este dotată cu lift de ultima generaţie. Apartamentele de la parter dispun de grădini private şi în incinta Complexului sunt amenajate spaţii verzi cu plante decorative. Apartamentele din Ansamblul Rezidenţial „NORD CITY” sunt spaţioase cu suprafeţe generoase şi au scheme confortabile şi logic gândite. Unităţile locative sunt proiectate şi construite cu 2, 3 şi 4 camere plus terase generoase. Apartamentele cu 2 camere sunt prezentate cu suprafaţa utilă de la 40,24 mp până la 60,58 mp. Locuinţele cu 3 camere sunt oferite spre vânzare cu suprafaţa utilă de la 75,18 mp până la 81,67 mp. Suprafaţa utilă a apartamentelor cu 4 camere este cuprinsă între 108,39 mp şi 132,01 mp. Tavanele şi pereţii din apartamente sunt tencuiţi şi acoperiţi cu glet, iar pardoselile sunt turnate cu şapă. Locuinţele sunt finisate cu design-uri moderne şi dispun de finisaje de lux de la сele mai renumite branduri. Toate utilităţile sunt conectate la reţelele publice şi locuinţele se predau cumpărătorilor racordate la apă, curent, canal şi gaze. Desigur că locuinţele sunt contorizate separat şi individual pentru fiecare utilitate.

Modalităţi de achitare

Este acceptat programul „Prima Casă”, plata prin orice tip de credit ipotecar sau imobiliar din oferta băncilor comerciale. Dezvoltatorul oferă servicii gratuite de consultanţă şi asistenţă financiară în relații cu băncile.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidenţial „NORD CITY” vă aşteaptă să faceţi o programare pentru o vizită la blocul de apartamente.

Pentru mai multe informaţii despre apartamente, finisaje şi disponibilitatea acestora şi cum se cumpără direct de la Dezvoltator, sunteţi invitat pe site-ul web al Ansamblului Rezidenţial „NORD CITY”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Nord City

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex