1 / 9
Nord Residence, București

Nord Residence
în București

Prețul pentru m2
de la 1100 €
pe 100 €
Dezvoltator
Adresa
str. Salubritatii, 49, zina Baneasa, sector 1, București

Schițele și prețurile în Nord Residence

3 camere
de la 135 m2
de la 148 500 € +TVA
Raportează inexactitatea

Nord Residence vezi harta București

str. Salubritatii, 49, zina Baneasa, sector 1, București

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Nord Residencedat în exploatareîn 2017, trimestrul 4dat în exploatare
în 2017, trimestrul 4

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centrală
Lift
Schindler
Numărul blocurilor
5
Numărul de apartamente
40
Parcare
supraterană (40)
Pereţi
cărămidă
Tehnologia construcției
beton și cărămidă

Despre apartamente

Numărul camerelor
3‑camere
Spațiul apartamentelor
115, 40 mp

Despre achiziție

Plată
Prima Casă, credit ipotecar, plata cash, credit imobiliar

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Nord Residence” se află amplasat în zona de Nord a Capitalei (Aviației – Băneasa - Pipera), pe strada Salubrității, nr. 49, sectorul 1 în orașul București.

Facilitățile localizării

Blocurile Rezidenței „Nord Residence” se află construite în apropiere de Parcul Herăstrău. Nu departe de apartamente se află supermarketul Mega Image și piața Băneasca, este Promenada Mall și Băneasa Mall, magazinul IKEA, sunt cafenele și câteva restaurante. În vecinătate funcționează o școală și grădiniță este Colegiul Tehnic de Aeronautică „Henri Coandă”. De asemenea destul de aproape se află policlinica și spitalul de copii, este și un spital privat, o sală sportivă și sunt terenuri de tenis. Distanța de la Blocurile de apartamente până la Piața Unirii este de 11,3 km. Gara de Nord este situată la 8,6 km de la locuințe. Până la Aeroportul Internațional Henri Coandă sunt de parcurs 10,7 km, iar Aeroportul Internațional Băneasa este la o distanță de doar 2,3 km.

Caracteristica constructivă a Complexului Rezidențial

Complexul Locativ „Nord Residence” se amplasează pe un teren cu suprafața de 2 500 mp. Ansamblul Rezidențial este compus din cinci blocuri de apartamente construite cu partere libere și patru nivele locative. Clădirile sunt înălțate pe un radier general de 80 cm, cu diafragme, stâlpi, grinzi și planșee din beton armat. Zidăriile imobilelor sunt clădite din cărămidă. Fațada clădirilor este termo-izolată cu sistemul Ceresit silicat – silicon. Toate blocurile locative sunt dotate cu ascensoare de la Schindler. Casa scării este placată cu granit. Complexul dispune de locuri de parcare supraterane cu un număr egal a numărului de apartamente (40 de locuri).

Descrierea apartamentelor

În fiecare bloc locativ sunt construite câte doar 8 apartamente, care sunt amplasate câte două locuințe la fiecare nivel și dispun de suprafețe mari vitrate la toate laturile, precum și apartamentele conțin terase personale. Absolut toate apartamentele au câte 3 camere și sunt construite cu suprafața totală de 115,40 mp, unde sunt proiectate câte două băi (una mică și una matrimonială). Locuințele se predau complet finisate cu pereții prelucrați și vopsiți cu vopsele ecologice din Germania, pardoselile sunt turnate și finisate cu parchet superior laminat clasa 32 de marcă Swiss Krono, Băile sunt cu ceramice porțelanate de la Marazzi și sunt dotate cu obiecte sanitare și accesorii de la Ideal Standard și Dalet. Tâmplăria exterioară este cu cinci camere de marcă Salamander. Ușa de la intrare în apartament este metalică. Fiecare apartament are instalată și conectată o centrală termică murală cu tiraj forțat și dispune de încălzire prin pardosea. Locuințele sunt racordate la toate unitățile inginerești de la furnizorii: Enel, Apa Nova, Gaz Suez.

Modalități de plată

Cash sau credit.

Mai multe informații despre complex, despre finisarea locuințelor și despre cum se cumpără un apartament direct de la Dezvoltator, aflați de pe web site-ul Ansamblului Rezidențial „Nord Residence”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate