1 / 7
North Plaza, Cluj-Napoca

North Plaza
în Cluj-Napoca

Prețul pentru m2
de la 1050 €
Dezvoltator
Adresa
str. Oașului, 86 - 90, Cluj-Napoca

North Plaza vezi harta Cluj-Napoca

str. Oașului, 86 - 90, Cluj-Napoca

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
North Plazadat în exploatareîn 2017, trimestrul 2dat în exploatare
în 2017, trimestrul 2

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
parc, supermarket
Lift
2 lifturi de 6 persoane
Numărul de apartamente
150
Parcare
exterioară
Pereţi
Cărămidă Cemacon Evoceramic
Tehnologia construcției
beton armat

Despre apartamente

Numărul camerelor
1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
37–94 mp

Despre achiziție

Plată
plata integrală, Prima casă, credit ipotecar

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

Ansamblul Rezidențial „North Plaza” se află amplasat în zona Iris, pe strada Oașului, nr. 86 - 90, în partea de nord a orașul Cluj-Napoca.

Facilitățile amplasării

Complexul locativ „North Plaza” se află aproape de hipermarketul Auchan, magazinul JYSK , de un magazin de mobilă, de asemenea are în vecinătate câteva bănci, un salon de înfrumusețare, o farmacie și imediat lângă casă se află Grădinița Floare de Iris. Nu departe se află Parcul Iris. Locatarii acestui Complex dispun de acces imediat către mijloace de transport în comun (tramvaie, autobuze și troleibuze). În incinta Complexului este acces și din strada Treboniu Laurean. Distanța de la Blocul locativ „North Plaza” până în Centrul Vechi al orașului Cluj Napoca este de doar 4,5 km. Sunt de făcut doar 10 – 15 minute până în Piața Mihai Viteazul respectiv Piața Unirii. Gara Centrală se află la 2,1 km, iar Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj este situat la 8,1 km.

Caracteristica Ansamblului Rezidențial și structura constructivă

Proiectul Rezidențial „North Plaza” constituie un bloc de apartamente cu un aspect modern și foarte atrăgător. Care este construit cu subsol plus parter, are cinci etaje locative și al șaselea etaj retras. Structura de rezistență a blocului locativ este din beton armat, iar pereții exteriori, interiori și despărțitori sunt zidiți din cărămidă eficientă energetic Cemacon Evoceramic 24LM, 20 NF, 12 NF. Fațada este termo izolată cu polistiren Austrotherm de 10 cm. Rezidenții beneficiază de două lifturi, fiecare pentru 6 persoane, de 157 locuri de parcare subterane și pot folosi boxele de depozitare de la subsolul imobilului. La exterior la fel sunt organizate un număr de 56 de locuri de parcare supraterane și locuri speciale pentru parcarea bicicletelor. Complexul locativ oferă spații comerciale la parterul clădirii, iar în curte are organizate locuri de joacă pentru copii și sunt amenajate spații verzi.

Descrierea apartamentelor

Complexul Rezidențial „North Plaza” are construite în total un număr de 150 de apartamente cu una, două sau trei camere, care dispun de terase generoase. Locuințele se predau beneficiarilor - semifinisate și conțin următoarele finisaje: pardoselile sunt turnate cu șapă auto-nivelantă, iar pereții conțin un strat de glet, ușile interioare instalate și ușă metalică la intrare instalată, instalații electrice și sanitare la poziție, ferestre cu profil PVC și geam termopan cu 7 camere și cu trei rânduri de sticle. Terasele sunt complet finisate, placate cu plăci ceramice și au balustrade din sticlă securizată. În costul apartamentelor este inclusă și instalată centrala termică proprie de marcă Ariston și calorifere cu termostat. Toate unitățile locative dispun de toate utilitățile generale: de apă, gaze, canalizare și curent electric. La dorința beneficiarilor apartamentele din acest Complex locativ pot fi achiziționate și complet finisate – cu costuri adiționale.

Modalități de achitare

Plata integrală, programul Prima casă, credit ipotecar.

Mai multe informații despre apartamente și despre toate metodele de achiziționare direct de la Dezvoltator găsiți pe web site-ul Ansamblului Rezidențial „North Plaza”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate