Prețul pentru m2
Toate apartamentele de la dezvoltator sunt vândute
Dezvoltator
Adresa
str. Oașului, nr. 86 - 90 ( vezi harta )

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construc‌ț‌ie Data finisării Data finisării și stadiul
str. Oașului, nr. 86 - 90 dat în exploatare în 2017, trimestrul 2 în 2017, trimestrul 2 dat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Spațiul apartamentelor:
37 mp - 94 mp
Pereţi:
Cărămidă Cemacon Evoceramic
Lift:
2 lifturi de 6 persoane
Numărul de apartamente:
150
Tehnologia construcției:
beton armat
Numărul camerelor:
1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Plată:
plata integrală, programul Prima casă, credit ipotecar.
Clasă:
semifinisate

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

Ansamblul Rezidențial „North Plaza” se află amplasat în zona Iris, pe strada Oașului, nr. 86 - 90, în partea de nord a orașul Cluj-Napoca.

Facilitățile amplasării

Complexul locativ „North Plaza” se află aproape de hipermarketul Auchan și magazinul JYSK , de un magazin de mobilă și de asemenea are în vecinătate câteva bănci este un salon de înfrumusețare, o farmacie și imediat lângă casă se află Grădinița Floare de Iris. Nu departe se amplasează Parcul Iris.

Locatarii acestui Complex dispun de acces imediat către mijloace de transport în comun (tramvaie, autobuze și troleibuze).

În incinta Complexului este acces și din strada Treboniu Laurean.

Distanța de la Blocul locativ „North Plaza” până în Centrul Vechi al orașului Cluj Napoca este de doar 4,5 km. Sunt de făcut doar 10 – 15 minute până în Piața Mihai Viteazul sau Piața Unirii, respectiv. Gara Centrală se află la 2,1 km de la apartamente, iar Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj este situat la 8,1 km.

Caracteristica Ansamblului Rezidențial și structura constructivă

Proiectul Rezidențial „North Plaza” constituie un bloc de apartamente cu un aspect modern și foarte atrăgător. Care este construit cu Subsol plus Parter și are Cinci Etaje locative și plus al Șaselea Etaj retras.

Structura de rezistență a blocului locativ este din beton armat iar pereții exteriori, interiori și despărțitori sunt zidiți din cărămidă eficientă energetic Cemacon Evoceramic 24LM, 20 NF, 12 NF. Fațada este termo izolată cu polistiren Austrotherm de 10 cm.

Rezidenții beneficiază de două lifturi, fiecare pentru 6 persoane, de 157 locuri de parcare subterane și pot folosi boxele de depozitare de la subsolul imobilului. La exterior la fel sunt organizate un număr de 56 de locuri de parcare supraterane și locuri speciale pentru parcarea bicicletelor.

Complexul locativ oferă și spații comerciale la parterul clădirii, în curte are organizate locuri de joacă pentru copii și sunt amenajate spații verzi.

Descrierea apartamentelor

Complexul Rezidențial „North Plaza” are construite în total un număr de 150 de apartamente cu una, două sau trei camere, care dispun de terase generoase. Locuințele se predau beneficiarilor - semifinisate. Și conțin astfel de beneficii: pardoselile sunt turnate cu șapă auto-nivelantă, iar pereții conțin un strat de glet și sunt uși interioare instalate și ușă metalică la intrare instalată, instalații electrice și sanitare la poziție, ferestre cu profil PVC și geam termopan cu 7 camere și cu trei rânduri de sticle.

Terasele sunt complet finisate și placate cu plăci ceramice și au balustrade din sticlă securizată.

În costul apartamentelor este inclusă și instalată centrala termică proprie de marcă Ariston și calorifere cu termostat.

Toate unitățile locative dispun de toate utilitățile generale: de apă, gaze, canalizare și curent electric.

La dorința beneficiarilor apartamentele din acest Complex locativ pot fi achiziționate și complet finisate – cu costuri adiționale.

Modalități de achitare: plata integrală, programul Prima casă, credit ipotecar.

Mai multe informații detaliate, caracteristici necesare, compartimentările apartamentelor și despre toate metodele de achiziționare direct de la Dezvoltator. citiți pe web site-ul Ansamblului Rezidențial „North Plaza”.

North Plaza vezi harta Cluj-Napoca

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.