1 / 17
One Charles de Gaulle, București

One Charles de Gaulle
în București

Prețul pentru m2
de la 4106 €
Adresa
str. Piața Charles de Gaulle, 8, zona Primăverii, Sector 1, București

One Charles de Gaulle vezi harta București

str. Piața Charles de Gaulle, 8, zona Primăverii, Sector 1, București

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
One Charles de Gaulledat în exploatareîn 2018, trimestrul 4dat în exploatare
în 2018, trimestrul 4

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centrală termică proprie
Lift
da
Numărul blocurilor
2
Numărul de apartamente
33
Parcare
exterioară
Pereţi
cărămidă și beton armat
Сurte închisă
da

Despre apartamente

Numărul camerelor
3‑camere, penthouse, townhouse
Spațiul apartamentelor
105–163 mp

Despre achiziție

Plată
cash, credit bancar

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „One Charles de Gaulle” se află amplasat în Cartierul Primăverii din Capitală, pe Piața Charles de Gaulle, nr. 8, sectorul 2 din București.

Facilitățile localizării

Complexul se află în imediata apropiere a Parcului Herăstrău și nu departe se află Parcul Cpt. Av. Mărășoiu Gheorghe. În vecinătate cu Blocurile locative sunt multe restaurante, cafenele, este un salon de înfrumusețare, o sală sportivă, un centru medical, stomatologie și se află spitalul Parhon. Pentru copii funcționează Liceul Teoretic Jean Monnet. La doar câteva minute se află stații de autobuz și tramvai. Stația de Metrou „Aviatorilor” se află amplasată la o distanță de doar 120 de metri de la case, unde se ajunge ușor pe jos în timp de până la 2 minute. Distanța de la Blocurile de apartamente până la Piața Unirii este de 5,9 km. Gara de Nord este situată la 3,2 km de la locuințe. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află la 12,9 km, iar Aeroportul Internațional Băneasa este la o distanță de 4,5 km.

Caracteristici constructive a Complexului Rezidențial

Proiectul Rezidențial „One Charles de Gaulle” este compus din două blocuri locative foarte elegante cu un design modern și atrăgător. Imobilele sunt construite cu un regim de înălțime cu Subsol + Demisol + Parter+ 5 Etaje de apartamente. Complexul locativ oferă pentru parcarea automobilelor rezidenților - 55 de locuri de parcare la subsolul clădirilor. Rezidența dispune de administrare, pază, interfon și supraveghere video.

Descrierea apartamentelor

În total sunt proiectate și construite 33 de apartamente, care se propun spre vânzare complet finisate și utilate. În locuințe este curent, apă, branșament la canalizare, CATV și internet prin fibră optică. Apartamentele sunt dotate cu ventilo-convectoare, au apometre și contor de căldură. Ușa instalată la intrare este din metal iar ușile interioare sunt din lemn. Pardoselile sunt finisate cu parchet și marmură.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „One Charles de Gaulle” este Compania „One Unite Properties” SA.

Modalități de achitare

Plata cash, credit bancar.

Mai multe informații utile despre construcția Complexului locativ, despre finisajele apartamentelor și despre cum se poate de cumpărat un apartament nou direct de la Dezvoltator, găsiți pe web site-ul Ansamblului Rezidențial „One Charles de Gaulle”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale One United Properties