1 / 26
One Herăstrău Park, București

Complex One Herăstrău Park în București

Prețul pentru m2
prețul se clarifică la dezvoltator
Adresa
str. Nicolae G. Caranfil, 12, zona Aviatiei, Sector 1, București

One Herăstrău Park vezi harta București

str. Nicolae G. Caranfil, 12, zona Aviatiei, Sector 1, București
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
One Herăstrău Parkdat în exploataredat în exploataredat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centrală termică proprie
Lift
da
Parcare
exterioară
Pereţi
cărămidă și beton armat
Сurte închisă
da

Despre achiziție

Plată
plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, Prima Casă
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Descrierea localizării

Ansamblul rezidențial „One Herăstrău Park” este situat în una din cele mai exclusiviste zone din partea de Nord a capitalei, pe strada Nicolae G. Caramfil, nr, 12-14, sectorul 1, București. Locuințele de vis se află construite în imediata apropiere a Parcului Herăstrău și în vecinătatea Lacului Floreasca. Locatarii profită de poziționarea locuințelor în apropiere de centre comerciale, magazine, de supermarketul Mega Image, de asemenea nu departe se află spitalul Pediatric MedLife, o clinică stomatologică, sală de fitness, sunt diverse restaurante, cafenele, baruri, cluburi de noapte, locuri de relaxare, școli și acces facil către mijloace de transport în comun.

Descrierea blocurilor rezidențiale și amenajarea ansamblului

Complexul locativ „One Herăstrău Park” este compus din două turnuri, fiecare din acestea cu înălțimea de 56 mp, și fiecare imobil fiind construit cu 2 Subsoluri plus Parter și plus 11 Etaje locative. Stilul arhitectural în care sunt construite imobilele este unul din cele mai avansate cu design-uri irepetabile. Fațadele blocurilor locative sunt ventilate și imobilele dispun de tâmplărie și cu geamuri Duplex cu acoperire low-e Clar, tâmplăria este cu profil din aluminiu Schuco cu rupere de punte termică de multe tipuri. Pentru fiecare scară sunt dotate două lifturi silențioase de ultimă generație. La intrare în blocuri se află amenajat un hol un lobby cu înălțimea de 6 metri. Locurile de parcare se află amplasate subterane. Ansamblul rezidențial „One Herăstrău Park” este dotat cu videointerfon, are pază, dispune de supraveghere video, oferă servicii de administrare și menaj.

Informații despre apartamentele de lux

În fiecare din turnurile ansamblului rezidențial „One Herăstrău Park” sunt oferite spre vânzare un număr de câte 106 unități locative cu înălțimea tavanelor pentru fiecare locuință de 290 cm. La etajele 6 -11 se află proiectate apartamente de tip – triplex. Materialele folosite pentru finisarea apartamentelor sunt de lux și beneficiarilor li se predau apartamente cu imagini elegante finisate „la cheie”. Ușile de la intrare sunt efectuate din metal, iar cele interioare sunt din lemn. Pardoselile din locuințe sunt încălzite și dispun de placaje cu parchet triplu stratificat din stejar albit. Sistemul de încălzire este centralizat cu o centrală pe imobil. Este instalație centralizată de aer condiționat cu răcire pe zone. Obiectele sanitare instalate în camerele de baie sunt oferite de la Villeroy & Bosch și Grohe. Utilitățile generale sunt branșate și apartamentele dispun de curent electric, au apă, canalizare și CATV. Apartamentele amplasate în turnul situat în partea de vest oferă locatarilor vederi irepetabile asupra Parcului Herăstrău, iar ferestrele apartamentelor din turnul de est oferă vederi fascinante asupra lacului Floreasca.

Ansamblul rezidențial „One Herăstrău Park” este dezvoltat de către compania „One United Properties”.

Cumpărătorii interesați de alte detalii și informații amănunțite ale apartamentelor noi, metode de plată și contactele dezvoltatorului, sunt invitați să viziteze site-ul web al complexului rezidențial „One Herăstrău Park”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre One Herăstrău Park

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la One United Properties
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex