One United Properties

Site-ul oficial: oneunited.ro

Proiecte în dezvoltare: 3

Proiecte finalizate: 3

Înființată în 2011.

Construiește Ansambluri Rezidențiale în București.

Flatfy este conștient de 6 de obiecte One United Properties 3 din ele sunt acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul One United Properties

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Toate imobiliarele noi ale dezvoltătorului One United Properties

Informațiile despre Compania de construcții

 Compania One United Properties a fost înființată în anul 2011, însă fondatorii acesteia au construit locuințe în București începând cu anul 2006 și au efectuat investiții în domeniul imobiliar încă din anul 2000. Compania este un dezvoltator imobiliar rezidențial premium, însă are la activ și clădiri de birouri.

One United Properties a construit deja 376 de locuințe premium și are în construcție mai mult de 500, toate situate în centrul și nordul Bucureștiului. Începând cu anul 2017 compania a investit în dezvoltarea de clădiri de birouri. Astfel a luat ființă North Gate, o clădire cu 23.000 mp și 504 locuri de parcare. Pe lângă aceasta, se lucrează la dezvoltarea unei noi clădiri, ONE Tower, cu 24.000 mp și 500 locuri de parcare.

Compania One United Properties a câștigat numeroase premii în anii 2017 și 2018, printre care: Residential Developer of the Year – Europa Property SEE Awards 2018, Forbes Office Buildings Gala Award 2018, Residential Developer of the Year și Best Residential Development (pentru One Herăstrău Park) – CIJ Awards 2017, Forbes Green Award 2017 pentru cea mai eficientă și ecologică clădire rezidențială din București – One Herăstrău Park etc.

Prețurile per metru pătrat pornesc de 2.590 euro în One Mircea Eliade și ajung la 4.106 euro în One Charles de Gaulle. În cele două ansambluri rezidențiale sunt disponibile apartamente cu 2 și 3 camere, dar și locuințe de tip penthouse și townhouse. Astfel, prețul unui apartament cu două camere și o suprafață de 61mp pornește de la 269.700 euro în ansamblul rezidențial One Mircea Eliade. În schimb, tarifele pentru un penthouse cu o suprafață totală de 361mp în ansamblul One Charles de Gaulle pornesc de la 1.750.000 euro.

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties acceptă plata integrală, dar și prin credite imobiliare, ipotecare sau prin programul național de creditare „Prima Casă”.

Obiecte realizate de dezvoltator

Înca dezvoltatori din România

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.